Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu işte bir görgüsüzlük var ama ne? Bu kaçıncı?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• acaba onur sözleşme uzatınca terim abisi kızmış olmasın len hani gayseye gelecekti diye komplo teorisiyse alsana komplo teorisi
      trabzonspor

Yorum

• İHO da azıcık trabzonspor sevigisi varsa derhal istifa etmeli ama bu da aziz gibi yapışır koltuğa iyi tanırım böyle insanları.Kaç istifa oldu sene başından beri birinde sen haklsını tamam kaç tane oldu hepisimi trabzonspor düşmanı bir sen sevdalı yeter artık çek elini trabzonspordan taraftarı böldün şimdide kulubun içine ediyorsun
        İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En Son Tuzlaspor'un Bile Kondisyoneri Vardı Trabzonspor'un YOK

Biz Çok Kurumsalız
          Tuzlaspor'u yakından takıp ediyorum haftaya ıçerdeki Menemen BLD maçına gıdecem amatörden kalkıp 3.lıgde lıder olmak az ıs değıl.Düzyurtspor'da öyle tabi.bu ıkı takımdan derslık tez olur.

Yorum

• Ben üzülmedim açıkçası.. Zeki Ayvaz diye direten adam gidebilir..

Yorum

• Trabzonspor balıkesire geldiğinde kaldıkları otele takımımızı karşılamaya gittik bazı futbolcularla resim çekildik, tam o sırada alper boğuşlu hocam geldi onunlada resim çekildik bu arada ben alper hocama sordum alper hocam mustafa reşit akçay hocamla zeki ayvazın yerine ,kaleci fatihin oynatılması konusunda bir ayrılığa düştünüzmü dedim oda beni kenara çekti ben milli takıma 3 tane kaleci yetiştirdim ben ne dersem o olur dedi zeki oynayacak dedi bende kendisine herkes gitsin siz kalın hocam dedim hayırlısı dedi otele geri döndü ama alper hoca pek mutlu değildi yakında beşiktaşın veya galatasarayın kaleci antrönörü olarak görürüz sanırım son yazdığım kendi tahminimdir

Yorum

• Iho'dan nefret ederdim, artik tiksiniyorum da...
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor balıkesire geldiğinde kaldıkları otele takımımızı karşılamaya gittik bazı futbolcularla resim çekildik, tam o sırada alper boğuşlu hocam geldi onunlada resim çekildik bu arada ben alper hocama sordum alper hocam mustafa reşit akçay hocamla zeki ayvazın yerine ,kaleci fatihin oynatılması konusunda bir ayrılığa düştünüzmü dedim oda beni kenara çekti ben milli takıma 3 tane kaleci yetiştirdim ben ne dersem o olur dedi zeki oynayacak dedi bende kendisine herkes gitsin siz kalın hocam dedim hayırlısı dedi otele geri döndü ama alper hoca pek mutlu değildi yakında beşiktaşın veya galatasarayın kaleci antrönörü olarak görürüz sanırım son yazdığım kendi tahminimdir
                  Sen kaleci antrenörü Alper Boğuşlu olarak öyle davranırsan Hacıosmanoğluda başkan olarak öyle davranır.teknık patron kım?M.R.Akçay.o vakıt oyuncu oynatma tercıhı o'nundur.herkes bıldığı ışı yapmalı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen kaleci antrenörü Alper Boğuşlu olarak öyle davranırsan Hacıosmanoğluda başkan olarak öyle davranır.teknık patron kım?M.R.Akçay.o vakıt oyuncu oynatma tercıhı o'nundur.herkes bıldığı ışı yapmalı.
                    Adam da bildigi isi yapiyor iste. Kaleci antrenörü, dolayisiyla da kaleciyi seciyor.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Kim ne derse desin Alper Hoca ile Mustafa Hoca arasında geçen oyuncu terchleri konusundaki polemikti Alper Hoca haksızdır.
                      Bu takımın patronu kim? Mustafa Hoca... Antrenör olarak sen bildiğini fikrini ve oyuncu hakkında bilgini verirsin gerisi hocaya kalmış.
                      Burada bir hadsizlik olmuş besbelli..

Neyse hayırlısı olsun diyelim...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam da bildigi isi yapiyor iste. Kaleci antrenörü, dolayisiyla da kaleciyi seciyor.
                        Mustafa hocanın ışıne burnunu sokmak onun ışı değıl.kım oynayacaksa son karar mercii Mustafa hocadır.

Yorum

• Alper Boğuşlu istifa etti

İho yu savunabilme zavalliligi diyorum, biraz daha ikinalim, Zeki de zaten kadro disi kalmayi hak etmisti, ne o öyle Balikesirden 3 yemeler falan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen kaleci antrenörü alper boğuşlu olarak öyle davranırsan hacıosmanoğluda başkan olarak öyle davranır.teknık patron kım?m.r.akçay.o vakıt oyuncu oynatma tercıhı o'nundur.herkes bıldığı ışı yapmalı.
                            takımda herkes kendince bir baş olmuş sanırım

Yorum

• Nazım Can haddini aşma.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa hocanın ışıne burnunu sokmak onun ışı değıl.kım oynayacaksa son karar mercii Mustafa hocadır.
                                transfer kararlarınıdı da mra veriyor dimi malouda yı bosıngwayı mra isteetti değilmi bizim başkanda aldı çok kurumsalız varya herkes işini yapıyor ne güzel
                                İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X