Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Galatasarayda bir numara yok.Tek artıları çok ofansif oynayıp oyunu rakip kaleye yıkmaları.Sağlam bir kadro ile yeneriz düşüncesindeyim.tabiki basit bir gol yemediğimiz sürece.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

ben bu maçtan çok umutluyum,, gerçekten kader maçı diyebiliriz, aldığımız takdirde gs'nin önüne geçeriz ve sonra her şey iyi olur diye düşünüyorum ama yenilirsek onu düşünmek bile istemiyorum,, ne yapıp edip bu maçı almalıyız....
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Bu MaÇi Aliriz DÜŞÜncesİndeyİm.....kÜÇÜk Takimlari Yenemİyoruz Barİ Derblerİ Alalim Da Bİraz Sevİnelİm....
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Yenmek zorundayız ve gsden daha iyi futbolcularımız var.Bu maçı futbolcularımız almak istiyorsa alır.Biraz oynasalar nelerin değiştiğini görüyoruz.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

konya beraberliğinden sonra kesinlikle kazanmamız gereken bi maç

Yorum

ziya doğan yıldızları oynatabilirse (90 dakika) şansımız var, klasik ziya gibi davranırsa beraberliğe oynarız ancak
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Ümit karana transfer teklifinde bulunalım biz bu maçı kesin alırız.zaten şabanın gol atacağı yok ümitinde kafasını karıştırdıkmı2 milyon dolarlarla falan bu iş biter.Hep çirkeflikleri onlar yapacak değil ya onlara biraz benden aşağı vurmak lazım aslında yani ektiğini biçmeleri gerek..
                Şaka bi yana bu maçta galip geleceğiz başka seçenekleri yok.
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Bence bu maçı alırız..
                  Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

arkadaşlar herkese slm. yeni üye oldum
                    sizce enis kahraman hüseyinin yerine bu hafta oynamalı mı?
                    tandem veya ön libero oynayabildiğini biliyorum
                    SÖYLESEM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...

Yorum

Ziya hoca takımı bu maça iyi motive eder..Gs de hiçbirşey yok kötüler..Bakmayın bjkyide penaltıyla yendiler..Takım kendini bu hafta toplar..

Yorum

bu macı kesin alırız konya macı bir kazaydı
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

ömer rıza ile intahar ettik o başlamazsa şansımız var. boş alanda başarısız oldu. song tomas arasında ömer rızayı oynatmamalı ziya hoca . ersen tek santrafor olmalı ikinci yarı yanına umut girebilir. zimkovyak ersenin arkasında olmalı sağdan gökdeniz sonldan murat ocak bastırmalı musampayı da önlibero veya solbek gibi oralarda bi yerlerde oynatmali. ardayı fatih akyel tutacak. üst düzey konsantrasyaonu olmalı o gün.
                          bu dediklerim uygulansın yenilelim önemli değil. sonuçta yenmeye çalışmış oluruz.
                          ömer rıza trabzonsporda oynayacak seviyede değil şu an. neden bu israr..???? devre arasında yerine başka bir forvet almalıyız.

Yorum

Kaza değil Eray bile bile lades olduk, 4 lü savunma 3 ön libero sanki Barcelona ile oynuyorsun, Ersen in yanına bitirici özelliği olan Umut veya Cem oynayamazmıydı, Musampa yı ne zaman kadroya dahil edeceksin, Marce ve Szymek'in ölüsü bu takıma yetmezmi, dünakiam TS-Konya maçı değil sanki ANtep-Konya maçı izledik kardeşim senin Konyadan farkın yıldızların, kadro kalitesi açısından Konya dün bizden daha iyiydi açıkcası, oynamıyor denilen adamlar en azından bitirici bir pas atar olay biterdi 2H fFerhat ve Musa bunları yapamadı. Ayrıca Cimbom maçı içinde Ziyanın BJK ye karşı ne kadar şansı varsa Cincona karşı da o kadar zaafı var 2 mağlubiyet aldı, Ziya kendini geliştireememiş o yüzden tıpkı eski Cincon maçları gibi olacak korkarım ki yazık ne yazık hemde, tıpkı Ziya Doğan Konyaspor klasiğinde olduğu gibi Ziya Doğan GS klasiğini izleyeceğiz,,, açıkcası umutsuzum, ama yine de kanımın son damlasına kadar destekleyeceğim.

Yorum

Yanlış kadro seçimi yaşanmadı Konya maçında.Gs maçında Hüseyin yok ve Musampa2nın artık oynadığını görmek istiyoruz.Bu maçta gsnin kanatlardan bir şey yapacağını sanmam.Arda ne kadar hızlı olsada oynarsa Ferhat onu halleder.Solda problem yok.Keçeli iyi adam.Sorun İliç'in vereceği kısa paslar ve Ümit Karan.
                              En son bordox tarafından düzenlendi; 18.09.2006, 11:42.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

HÜseyİn'sİz Bİr MaÇ HeleŞÜkÜr...

HÜSEYİN'SİZ BİR MAÇ...HELEŞÜKÜR...

İnsan hiç oyuncusunun kırmızı kart yemesine sevinir mi?Hüseyin olunca sevinir.İlk yarıda ki hakeme kafa tutma hemde ortada abartılacak birşey yokken,hoooppp hüseyin bey daha 2 hafta önce Trabzonspor taraftarının çağırışı üzürine gelmemeni unutmadık....Soruyorum şu an Trabzonspor'da olmasa hangi takım onu ilk 11'de oynatır bu artislik ve bu futbolla. Sanki çok bişeymiş gibi kendini birşey sanmayı bırak artık.Kendini bu formadan üstün görmeye çalışma yoksa bu forma altında yok olursun.
                                TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

Çalışıyor...
                                X