Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hocam Kabul Et Artık "Kötü Futbol Oynatıyorsun"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aylardır bu kötü fubolun sebeplerini yazdık. Artık herkes biliyor sebepleri... 20 maçta 2-3 maç iyi oynadık. diğer maçlarda rezil olduk.

isabetli şut çekmeden bitirdiğimiz maçlar dolu, pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçlar dolu.

Hemen hemen her maç, rakipten daha az pas yapıyoruz.
    Her maç rakipten daha az topla oynuyoruz.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• tamam kötü oynatıyor da bari iyi oynatacak olanı söyleyin bizde aydınlanalım.

ışığı gözümüze değil önümüze tutun beyler..

Yorum

• Takım koşmuyooooorrrrr

pas yapmıyoooorrrr
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bu oyuncular, bu teknik kadro, bu oyun beni zerre kadar heyecanlandırmıyor.

Önceleri maçlar günler öncesinden rüyama girerdi.

Şike operasyonundan sonra Trabzonspor'un oynadığı futbol beni kendisinden soğuttu.

Yorum

• Etmez.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Sıkıntısız maç yok, her maç yeni bir şey deniyor. Sol bekimiz yok, forvet yok!

Geleceğimiz olan Yusuf'a dandik Volkan Şen kadar ilgi yok!
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tarihimizde ilk defa cl ye gitmiştik maçları heyecanla izliyorduk ;

takım defansif oynadı ilk maç interle. ceza sahasından çıkmadık nerdeyse ama maçı 1-0 almıştık. küçük çaplı bir destandı.

sonra lille takımıyla oynamıştık yine aynı defansif kurguyla.. yenemedik ama yenilmedikte; istediğimizi aldık.

sıra geldi cska maçına. şenol güneş basın toplantısı düzenliyordu "bu defa ofansif oynayacağız, kazanmaya gidiyoruz" gibi laflar söylemişti. ben de eyvah demiştim içimden.. maç başladı top bizdeydi devamlı ama pozisyona falan giremiyorduk, orta sahada top dolaştırıyorduk sadece. cska ise 3 tane sessizce bırakıvermişti bizim kaleye..

demem o ki sevgili dostlar iyi futbol her zaman sonuç getirmez.
                Her maça "yenemiyorsan yenilme" mantığıyla çıkılmaz. CL-Avrupa ligi bir stratejidir. Ancak ligde 3 puandan başka şansın yok. 1 puana oynamanının anlamı da yok.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ferguson gelsin bu kadroyla bişey yapamaz.

Hatta bir adım ileri gidiyorum fmde bu kadroyu versinler elime ben bile bişey yapamam.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ferguson gelsin bu kadroyla bişey yapamaz.

Hatta bir adım ileri gidiyorum fmde bu kadroyu versinler elime ben bile bişey yapamam.
                    Ben bu kadro ile fm de 3 kere şampiyon oldum.Fergusan dediğin adam bu oyuncuları oynatmaz zaten....
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Ferguson gelsin bu kadroyla bişey yapamaz.

Bu kadronun iyi olmadığı açık ama böyle rezil oynanmaz yahu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• rezil kadro rezil yönetim oynanmayan maç yazıklar olsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Tabiki hocanın oynattığı defansif sistemi bende beğenmiyorum ama buna mecburuz. Bu kadar geride oyunu kabul etmisken böyle saçma goller yiyor isek ilerde bassak neler yeriz.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya arkadaş bu takım ne oynuyor anlayan beri gelsin

Sir mustafa reşit akçay maçlardan sonra açıklamalarında oyunda üstün bizdik ve benzeri açıklamalar yapıyor

Ne tempo yapıyoruz ne birşey

Oyun kalitesine bakıyorsun ortasaha zokora-aykut ikisininde bu takıma ofans
                            F hiçbir katkısı yok

Şuana kadar oynadığımız hiçbir maçta rakibimizi baskı altına alamadık çok ciddi bir üstünlük kuramadık

Bugün konya maçında bile topa daha fazla hükmeden konya idi.maçı kazara 1 gol atarak kazanırız bugün yine reşat hoca maçtan sonra iyiydik der

Her gelen topu ileri şişiriyoruz üst üste 4-5 pas yaptığımızı gören varmı

Reşit akçay top rakipteyken savunma yapayım nasılsa ilerde bi şekilde gol bulurum şeklinde bank asya mentalitesini Trabzonspora yerleştirme uğraşında. Büyük maçlarda bu takımın hali ne olacak ?

Ben bu Trabzonsporu izlerken heyecanlamıyor ve zevk almıyorum

Bir çok Trabzonsporlu arkadaşında böyle düşündüğüne eminim
                            arkadaş 29 eylülde yazmış...ama sanki bugunku maç için yazılmış ve bu arada oynadığımız hemen hemen her maç için geçerliydi ve ben de hep bunu savundum adımız karamsara çıksa da...hiç değişmedi bu anlayış..belki lazio maçının ilk yarısı hariç kazandığımız legia apollon maçları dahil ve ligdeki dier maçların hiçbirinde ortalama bi futbol bile oynayamadık....

Yorum

Tabiki hocanın oynattığı defansif sistemi bende beğenmiyorum ama buna mecburuz. Bu kadar geride oyunu kabul etmisken böyle saçma goller yiyor isek ilerde bassak neler yeriz.
                              ama ilerde bassak rakibin ileriye çıkışını engelleyeceğimiz gerçeği nolcak?? bunu mra da göremiyo ne yazıkki...bunun atasözü bile var EN İYİ SAVUNMA HUCUMDUR!!!!

Yorum

• Ynt: Hocam Kabul Et Artık "Kötü Futbol Oynatıyorsun"

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama ilerde bassak rakibin ileriye çıkışını engelleyeceğimiz gerçeği nolcak?? bunu mra da göremiyo ne yazıkki...bunun atasözü bile var EN İYİ SAVUNMA HUCUMDUR!!!!
                                Elimizde rakibi bogacak oyuncular yok malesef. Henrique ile olcanla topu rakio ceza sahasına yikamayiz.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X