Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir kere şu kesin ki, Başkan dün gece Tv, bugün de basın karşısına çıkmak zorunda kaldı ise bu başarı bmn ailesine aittir. Bu forumda yaptığımız bütün eleştiriler kulağına çalınmış. Şahsen çok samimi bulmadım açıklamaları ama kupa konusunda emin konuştu. Bekleyip göreceğiz kupa gelecek mi gelecekse nasıl gelecek...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yorumuna bir yorum yapmamı beklemiyorsun herhalde
      Söylenilebilecek bir şey mi var? Gayet açık ve netim ben.
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• ne demiş başkan yine

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zadriyi ne çabuk unuttunuz? ince zeka lazım derdi yildirim demiröreni secmeden...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
          Sadri Şener kandırıldı. 2011 Şampiyonluk ünvanı ve şampiyonluk primi + yayın gelirleri + manevi tazminatla birlikte geri toparlayacağını düşünerek borçlandı. Sadece Sadri başkan değil hepimiz kandırılmadık mı?

Kaldı ki Sadri başkan asla taraftarına "küçük beyinli" demezdi!
          https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• yinede son alamadığımız şampiyonluk Sadri İener'in eseridir

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Girişteki yazı cok guzel olmus.

Herkes sunu bilmelidir ki Trabzonsporun sahipleri taraftarıdır.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener kandırıldı. 2011 Şampiyonluk ünvanı ve şampiyonluk primi + yayın gelirleri + manevi tazminatla birlikte geri toparlayacağını düşünerek borçlandı. Sadece Sadri başkan değil hepimiz kandırılmadık mı?

2011 yılı şampıyonluğumuz tescil edilse alacağımız para ekstralarla bırlıkte 20-25 milyon tl civarıydı.malum sene kulübün geliri şampiyonlar liginden gelen parayla beraber 160 milyon tl cıvarıydı.sen kalkıp 160 mılyon tl'yi çar çur et,kıçı kırık paraların peşıne düş.önüne gelen basıt futbolculara 5 milyon euro bonservıs öde,menajerlerıne menajerlık ücretlerini peskes çek sonrada vay efendım şöyle oldu böyle oldu.haa bu arada Sadri bey taraftarına "homurdanmasınlar"dıye laf kullanmıştı.Domuzdan başka homurdanan canlı bılmıyorum.varmı bılen?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  70 milyon TL'lik geliri tam anlayamadım izah edebilecek var mı?
                  gelecek gelirlerden bahsediyor.

temlik altına alınan gelirlerin toplamda bu yıl için 70 milyon TL olduğunu söylüyor
                  TS

Yorum

• ANKET Sonuçlar Tümü

Bugün Kongre Olsa Hangi Adaya Oy Verirsiniz?

İbrahim Hacıosmanoğlu : 13139 Oy

30%

Muharrem Usta : 24539 Oy

56%

Diğer : 6164 Oy

14.1%

Toplam Oy: 43842

haber ts sitesinin face book sayfasından alınmıştır demek insanlarda uyanmış buda güzel bir gelişmw
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Secildigi ilk günleri hatirliyorum. Televizyonlarda ve basin aciklamalarinda giydiriyordu sikecilere. Burada bulunan bir cok kisi ne kadar memnun idi.

Ama ne zaman miting olayi patlak verdi, o zamandan beri ne yaptiysada hep "capsiz" ilan ediliyor.

Adam ile gecmediginiz dalga, söylenmedik bel alti seyler kalmadi. Söylediklerini cimbiz ile cekiyorsunuz, hic beklemedigim kisiler bile bunu yapiyor. Cok yazik.

Elestiri farkli bir sey. Dersin ki, su su yanlis, söyle düzeltilmeli. Eyvallah. Ama böyle bir durum nadiren burada söz konusu. Hep kisiliginden vuruyorsunuz.

Muharrem Usta hakkinda neler neler söylemistiniz. Simdi ona kurtarici olarak bakiyorsunuz.

Ben samimiyetinize inanmiyorum artik. Sike meselesinde de böyleydiniz. Gündemde ne var ise hep o tarafa inandiniz. Hic mi öz elestiri yapmazsiniz ki? Neyse.

Adam UEFA ve FIFA diyor, sikiysa düzeltmesinler durumu diyor, ama nafile. Gitse de kurtulsak artik. Ben laf sokmalarinizdan biktim. Karsinizda olan bir kisiye rahatca söyleyemeyeceginiz seyleri nasil oluyorsa koskoca baskaniniza söylüyorsunuz. Ben anlayamiyorum bunu.

Ne demek istiyorsun? Siyasi görüşünden dolayi mi eleştirdigimizi düşünüyorsun? Vah canim. Birakin bu işkeri. Biz de ayni görüşdeniz nolcak. Once işini düzgün yapacaksin. Din de iman da bunu gerektirir. Sen her şeyi yüzüne gözüne bulaştir ondan sonra yok beni siyasi görüşüm yüzünden eleştiriyorlar diye agla. O koltuk aglama yeri degil. Ayrica beyfendi fener taraftarini yalayacak kargalarka maç izleyecek bizim taraftarimiza laf sokacak. Ondan sonrada bena hakaret ediyorlar diye aglayacak. Bu adamin fener taraftarini yakadigi gun çekip gitmesi lazimdi.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gerizekali lafı küçük beyinliden kötü. Ayrıca küçük beyinli büyük beyinli olmak allahtan tarafindan gelen birşey ama zekaya atifta bulunmak daha yanlış...

En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 20:27.
                        ...imza...

Yorum

• Sadri Sener trabzona bile sokulmamali bundan sonra...

Haciosmanoglunu ben zaten istemedim dolasiyla sikintim yok...Insallah basarili olur.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

zadriyi ne çabuk unuttunuz? ince zeka lazım derdi yildirim demiröreni secmeden...

Sadri kim? Hatalarinin bedelini ödedi herkes gibi. Trabzon taraftari affetmez, unutmaz.

Yorum

gerizekali lafı küçük beyinliden kötü. Ayrıca küçük beyinli büyük beyinli olmak allahtan tarafindan gelen birşey ama zekaya atifta bulunmak daha yanlış...

Niye sadriyi örnek verip duruyorsun. Bu adami temize mi çıkaracak. Adam taraftara küçük beyinli diyor . Ne diyelim sadri de gerizekali demişti diye uzerine mi yatalim
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 20:34.

Yorum

• Haci bile Sikecilerin küme düsmesini istemiyorsa sponsorlari olan Muharrem Usta neden istesin.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Çalışıyor...
                                X