İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şu anki halini beğenmediğiniz BMN'dE,Trabzonspor başkanlığı seçimi öncesi yapılan ankette Hacıosmanoğlu birinci çıkmıştı.
E şimdi duruşunu eleştirdiğiniz BMN,başkanın yaptığı bariz hatalardan sonra,yanıldığını anlamış olamaz mı?
Fikirler hep sabit mi kalacak yani,anlamadım?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Kendisi bugün BMN'ye yaftalarını yapıştırmış ama ne zaman başvuracağını CAS gerekçeli kararına bağlamış, lütfetmiş. Daha önce başvuru filan yapmayacaktı. Artık o arada kimlerle konuştuysa iyi akıl vermişler kendisine, yalan yok. Çevir kazı yanmasın ancak bu kadar güzel yapılabilirdi. Kendisinin iyiniyetine kesinlikle inanmıyorum mitingten beri.
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hiç bir zaman olmuyacak bir şey biliyorsun değilmi biz istesekte İstanbul ezikleri aramıza adam sokar yine bozar bu işi onu için olmuyacak duaya boşuna Amin demiyelim
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi güzel söylüyorsun da senin takiminin ba$kani kendi taraftarlarini böldü...
Yetmedi hakaret etti...
Neden CAS kararindan sonra bir $ey yapmayacagini söylemesini ele$tirdi bir taraftar ve yorumcu da twitterden okudu...
Hemen kücük beyinli oldu...
Kaldi ki kendisi de bunu kabul etti...
Eeee...?
Kendi deyimiyle "Emek hirsizlarina" gideri yapsin ona kimsenin itirazi yok...
Ama Trabzonspor taraftarlarini da aptal yerine koymasin...
Gayet mantikli ve aciklayici konustu bu aksam, son konusmasi da fena degildi. Bu aksam tüm merak edilen konulara aciklik getirdi. Ama iste mesele bu. Art niyetliyseniz ne dese bos. Illa ki bir acigini bulursunuz. Yani mesele gercekten Trabzonspor olsa böyle davranmazsiniz. Neyse, önemli degil. Ben görecegimi bir kez daha gördüm.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent kardesim ne alakasi var?ben BMN yi cok seviyorum.günde en az 12 saat birayi takip ediyorum burdaki herkes cok degerli hepimizin ortak noktasi TRABZONSPOR yapma böyle
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
önceki mesajlarda bir arkadaşın önerisi vardı. bence çok mantıklı. Basgan malum bilgi birikim vizyon itibari ile yetersiz. Anlaşılan o ki kendisine akıl verecek insanlarda yok etrafında. Üstelik oldukça saf bir adama benziyor.
Bmn den bir ekip toplayıp basgandan randevu talep etmek son derece makul.
kendisininde buna olumlu yaklaşacağı kanaatini taşıyorum.
neyin ne olduğu ne olması gerektiği konusunda yol gösterilebilir. verim alınabileceğini de düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önceden tespit ettigimi tekrardan görmüs oldum bu aksam.
Ben burada bulunan 80% renktaslarimin samimiyetine inanmiyorum artik.
Art niyetlisiniz, laflari cimbiz ile cekiyorsunuz, isinize geldigi gibi anliyorsunuz ve en önemlisi saygi nedir bilmiyorsunuz.
Ben mükemmel birisi degilim, kimin nasil biri oldugunu da bilmiyorum ama gördüklerimi yorumluyorum. Ve gördüklerim hicte ic acici degil. Bugün BMN gözümden düsmüstür ki önemi yok. Fare küsmüs hesabi. Olsun insallah iyi niyetinizi tez zamanda kazanirsiniz.
Yorum
-
Başkanın işine geliyor ona siyasi hareketleri nedeni ile kızıyormuşuz gibi göstermek.
CAS kararı sonrası TFF'ye başvursa siyasi görüşü de başka hiçbir şeyi de gündeme gelmeyecek.
Bahane bulmak kolay.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönceki mesajlarda bir arkadaşın önerisi vardı. bence çok mantıklı. Basgan malum bilgi birikim vizyon itibari ile yetersiz. Anlaşılan o ki kendisine akıl verecek insanlarda yok etrafında. Üstelik oldukça saf bir adama benziyor.
Bmn den bir ekip toplayıp basgandan randevu talep etmek son derece makul.
kendisininde buna olumlu yaklaşacağı kanaatini taşıyorum.
neyin ne olduğu ne olması gerektiği konusunda yol gösterilebilir. verim alınabileceğini de düşünüyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kücük beyinli olanlardan biri de ben oluyorum. Ama kuyruguna basilmis bir yük hayvani gibi kirmizi görmüyorum her seyi.
Gayet mantikli ve aciklayici konustu bu aksam, son konusmasi da fena degildi. Bu aksam tüm merak edilen konulara aciklik getirdi. Ama iste mesele bu. Art niyetliyseniz ne dese bos. Illa ki bir acigini bulursunuz. Yani mesele gercekten Trabzonspor olsa böyle davranmazsiniz. Neyse, önemli degil. Ben görecegimi bir kez daha gördüm.
Bunu açıkça mantıklı biçimde der, buna rağmen bu konuda başkan eleştirilir ise haklı olursun.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah kardeşim beni de unutmadın Guidetti olayında ama aldıramadık baya iyi olacaktı kiralık + satın alma opsiyonu
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şu anki halini beğenmediğiniz BMN'dE,Trabzonspor başkanlığı seçimi öncesi yapılan ankette Hacıosmanoğlu birinci çıkmıştı.
E şimdi duruşunu eleştirdiğiniz BMN,başkanın yaptığı bariz hatalardan sonra,yanıldığını anlamış olamaz mı?
Fikirler hep sabit mi kalacak yani,anlamadım?
@Tolunay Kafkasin canli yayinda telden, gönderdik demesi,
@Kupa basbakanda degil deyip bizi salak yerine koymasi,
@İktidar partisine olan hayranligi,
@Transferdeki basarisizligi, gönderilen Tolga, ve alinamayan Santrafor en basta.
@Birde ilk geldiginde transfer edecek paramiz var, tüm eksik mevkiilerimizi transfer yapilacak gibisinden bir aciklama yapmisti, simdi para yok, borc cok diye tvler eski yönetime salliyor(haklilik payi var)
@Birde bugün dikkatimi birsey cekti, bu takimin iyi kötü bir hocasi var Aziz Yildirim vari, Volkani oynatmicaktik olmadi bu, yok bilmem 1461 den gencler oynasin gibi aciklamalar, hocaya yapilan en büyük saygisizlikdir, sen bunu bir ara yanina ugradiginda MrA efendiye bizzat söyle, tv den birde taktik falanda verseydin be adam.....En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 00:52.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih emin ol bende burda herkesi çok seviyorum BMN yüzünden bile eşimle kaç defa kavga ettik ve buna emin ol ayrılma noktasına kadar geldik şaka yapmıyorum gerçekleri söyluyorum (nedeni zamanımı hep burda geçirdiğim için)mert bir kişiliğin var belli senin gibi kişiler hep lazım taraftar olarak nedense ben sevmedim Başkanı Fatih sevememde tamam haklısın bazen ben dayanamıyorum yazıyorum yazmamam gerek ama olmuyor anla içim dolu burda fazla renktaşım yok milletin dalga geçmesinden bıktım artık neyse kafanı ağrıtmayım
Kardesim tamam sevmeyebilirsin ama ben inaniyorum ki IHO samimi olarak hakkimizi kimseye yedirmeyecek.sanki bizden biri anlatabiliyom mu?belki vizyonsuz belki cahil belki okumamiş ama kesinlikle mert ve trabzonnsevdalisi sokaktan bizden birisi
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kücük beyinli olanlardan biri de ben oluyorum. Ama kuyruguna basilmis bir yük hayvani gibi kirmizi görmüyorum her seyi.
Illa $u olsun bu olsun demedim...
Hangisi hayirli ise, hangisi Trabzonspor'un menfaatleri icin ugra$irsa, hangisi siyasetin veya birilerinin oyuncagi olmazsa o gelsin istedim...
Geldiginden beri yaptigi yanli$lara göz mü yumalim yani?
100% destek mi verelim?
Bir insan göreve geldiginde eger o koltuga layik davranmiyorsa tabiki ele$tirecegiz...
Benim icin ki$iler önemli degil...Trabzonspor'dur önemli olan...
Forumda bazen seviyenin dü$tügünü bende tespit ediyorum bu her forumda olan bir$eydir...
En az 4 sene forum yöneticiligi yapmi$ bir insanim ve burdaki yöneticilerin de nasil $artlar altinda yöneticilik yaptiginin da bilincindeyim...
Bir yönetici uyariyor ve bazi üyeler hemen "Tehdit ettin!" demeye getiriyor...
Art niyetli olsaydim söylemi$ oldugu bir sözü eger ispat edemezsem özür dilerim demezdim...
Ha $unu demeden de gecemeyecegim...
Art niyetli olmakla körü körüne baglanmanin arasinda hicbir fark yoktur...
Ben ikiside degilim...
Hayirli geceler dilerim...
Yorum
Yorum