Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacettepe mezunuyum.Nevruz denen nefret ettiğim bayramda Beytepe kampüsünde apo denen piçin büyük posterleri asıldı.Resimlerini gördüm....

Benim zamanımda böyle şeyler olmazdı.Terörist vardı ama bu kadar cesur değillerdi..

İyice havalandı bunların bir yerleri....

Sorumluları belli,bunları havalandıran belli...

Daha durun,apo denen piç içerden çıkacak....

Millet uyusun....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şu sıralar internette dolaşan beni çok etkileyen bir hikaye.

Yarbay Hasan Bey ve Canberk..

Duygulanmamak elde değil.

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• tüm partiler benim icin ayni pisliktir. bu aralar arinc-gökcek ve kuzu-gökcek olaylari adamina göre yasa cikarilan bir ülke oldugumuzun göstergesidir.

gerci bunlari biliyorduk ama bilmeyenler ögrenmistir umarim.

vatan onlar icin hic önemli degil

Yorum

• şu klişe şehitler ölmez vatan bölünmez nakaratlarından artık vazgeçseniz iyi olur. öyle bir olgu artık yok. geçerliliğini yitirdi bu söylem. toprağa düşen aslan parçalarının ne hesabı soruldu ne o vatan dediğiniz toprak savunuldu. şehit ailelerini bir dinle bin ah işit. şu an ki mevcut durumu önceden bilselerdi eminim ki evlatlarını bu kirli savaşa gözü kapalı emanet etmek istemezlerdi...daha çok söyleyeceğim var şehitlerimiz hakkında ama forum her zaman olduğu gibi beni yine yanlış anlayacak...

ayrıca güneydoğuda yıllarca bulundum. eğer oralara hala türk toprağı diyorsanız fena halde yanılıyorsunuz derim. bir türk toprağı düşünün ki o toprakta sadece devlet memurları türkçe konuşsun. sadece devlet dairelerinde türk bayrağı dalgalansın.29 ekim 10 kasım 19 mayıs ve 30 ağustos gibi günler sadece askeri kışla içerisinde kutlansın. devletin valisi bir yerden bir yere giderken zırhlı araç konvoyu ile seyahat etsin. polis ve asker lojmanlarının duvarları roket ve mermi izleri ile delik deşik olsun. çarşıya pazara silah kuşanmadan çıkılamasın. geceleyin asla ve asla bir yerden bir yere gidilemesin...

oturduğunuz yerden klavye kahramanlığı yapmayın.. neyin kafasını yaşıyorsunuz ...birecik köprüsünü geçtiğin andan itibaren türkiye kürdistanı'na hoş geldiniz...ne vatanından bahsediyorsunuz siz...

Yorum

• Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu klişe şehitler ölmez vatan bölünmez nakaratlarından artık vazgeçseniz iyi olur. öyle bir olgu artık yok. geçerliliğini yitirdi bu söylem. toprağa düşen aslan parçalarının ne hesabı soruldu ne o vatan dediğiniz toprak savunuldu. şehit ailelerini bir dinle bin ah işit. şu an ki mevcut durumu önceden bilselerdi eminim ki evlatlarını bu kirli savaşa gözü kapalı emanet etmek istemezlerdi...daha çok söyleyeceğim var şehitlerimiz hakkında ama forum her zaman olduğu gibi beni yine yanlış anlayacak...

ayrıca güneydoğuda yıllarca bulundum. eğer oralara hala türk toprağı diyorsanız fena halde yanılıyorsunuz derim. bir türk toprağı düşünün ki o toprakta sadece devlet memurları türkçe konuşsun. sadece devlet dairelerinde türk bayrağı dalgalansın.29 ekim 10 kasım 19 mayıs ve 30 ağustos gibi günler sadece askeri kışla içerisinde kutlansın. devletin valisi bir yerden bir yere giderken zırhlı araç konvoyu ile seyahat etsin. polis ve asker lojmanlarının duvarları roket ve mermi izleri ile delik deşik olsun. çarşıya pazara silah kuşanmadan çıkılamasın. geceleyin asla ve asla bir yerden bir yere gidilemesin...

oturduğunuz yerden klavye kahramanlığı yapmayın.. neyin kafasını yaşıyorsunuz ...birecik köprüsünü geçtiğin andan itibaren türkiye kürdistanı'na hoş geldiniz...ne vatanından bahsediyorsunuz siz...
            Çoğuna katıldığımı belirtmekle beraber ben de uzun yıllar doğuda çalışan bir kişi olarak bu Kürtçe konuşma meselesine çok takıntılı olduğumuzu düşünüyorum. Oradaki insanların evlerinde veya sokaklarda birbirleri ile Kürtçe konuşmalarından rahatsızlık duymamak gerek. Sonuçta dilleri Kürtçe ve kadınların, çocukların büyük bir kısmı Türkçe bilmiyorlar. Bu sunun gibi bir şey aslında. Ingilizce konusan bir insanı zorla Türkçe konuşturmaya çalışmak çok zordur. Çünkü o insan Ingilizce düşünüp, kendini Ingilizce daha iyi ifade edebilmektedir. Senelerce çocuklara kürtçe isim koydurtmayan, kürtçe konuşmayı ve hatta kürtçe şarkı dinlemeyi yasaklayan zihniyet bu durumun en büyük sorumlusudur. Bırakın insanları kendilerini nasıl rahat ifade edebiliyorlarsa öyle konussunlar.
            En son Yaşar tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 01:36.

Yorum

• Mesele Kürtçe konuşmak değildir. Mesele terör propagandasının neredeyse meşrulaştırılması ve propaganda serbestliğine izin verilmesidir...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• 4 Nisan 1997 Başbuğ Alparslan Türkeş Beyin ölüm yıl dönümü. Allah gani gani rahmet eylesin.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4 Nisan 1997 Başbuğ Alparslan Türkeş Beyin ölüm yıl dönümü. Allah gani gani rahmet eylesin.
                  Ruzi Nazar...
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ruzi Nazar...
                    Abi simdi biraz arastiriyorum onu, ilk defa duyuyorum ismini
                    Yalniz alintiladiginla baglantiyi kuramadim, kurdum da biraz açarsan sevinirim
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Açamam Sefer Kardeşim, daha doğrusu yeri değil. Birşeyler öğrenmenize vesile olursam ne mutlu bana...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Açamam Sefer Kardeşim, daha doğrusu yeri değil. Birşeyler öğrenmenize vesile olursam ne mutlu bana...

Bunu okudum, ilginç gerçekten, çok hâkim degilim o dönemde yasananlara ama az çok bir seyler biliyorum (ya da öyle saniyorum)
                        Yeri degilse özelden yazar misin abi ?
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ruzi Nazar...
                          Çok bilinmeyenli denklem...
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ağrı'da çatışma 4 asker yaralı
                            http://www.haberturk.com/gundem/habe...4-asker-yarali..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Ynt: Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Silah bırakılarak terörle ve teröristle mücadele edilmez. Yalanla dolanla bu işler yürümez.

Yorum

• Ağrı'da 5 terörist öldürülmüş.
                                Vuran askerimizin ellerine sağlık..

Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. İnşAllah ağır değildir durumları.

Yorum

Yükleniyor...
                                X