Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah rahmet eglesin mekanlari cenet olsun...
    Bu serefsizler son 3-4 gündür baris kudurdu, ben nedenini maalesef suan Orta Doguda yürüyen vahsetten TÜrkiyeyi uzak tutmak diye düsüniyom...Her türlü terörü lanetliyorum bizim elimizden sadece bu gelir maalesef...
    Yetkilileri temizlemeye cagriyom...

Yorum

• Allah şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Başımız sağolsun. Ne desek boş. Kurulmuş bir piyes, almış ipleri ellerine bir kaç şerefsiz, onlar çekiyor, onlar bırakıyor, fidanlarımız yok olup gidiyor.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Yazık, sadece çok yazık...

Vatan Sağolsun demek bu kadar kolay olmamalı, birşeyler yapılmalı, artık YETER...

Yorum

• Kötü, çok kötü birgün. İki gündür badana boya işleri vardı evde, ne televizyon ne internet doğru düzgün bakamadım. Sabah gazeteleri açtığım gibi lanet haberler ile karşılaştım. Önce 6 tane Ana Kuzusunun acı haberini aldık, daha sonra Türk Gemisine yapılan saldırı haberi, günümü karartmaya yetti.

30 yıldır, gencecik fidanlarımızı, öğretmenlerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi şehit verdiğimiz yetmedi mi ? NEyi paylaşamıyoruz, nedir derdimiz sıkıntımız anlamıyorum, nedir bu yedikleri kaba pisleme çabası.

Lanet olsun, memleketime ve memleketimin askerine kurşun sıkana.

Yorum

• bize yaşattıkları acıların en şiddetlisini, bitip tükenmeyenini Allah onlara yaşatsın.
            bize bunu yaşatanlara lanet olsun...
            kuzenim Hakkari'de, her şehit haberinde elim ayağım titriyor sonra öğreniyorum o değil biraz nefes alıyor gibi oluyorum ama sonra ha benim kuzenim şehit düşmüş ha başka bir ananın babanın fidanı canım acıyor, lafla ifadesi mümkün olsa keşke ama yok işte tarifsiz...

Yorum

• Adamlar senle resmen savaşıyor.

Resmen.

Yorum

• Allah rahmet eylesin.. Çok kötü bir pazartesi sabahı...

Deniz üssüne, İskenderun'da terör saldırısı..

Aynı anda Filistine giden Türk gemsine İsrail saldırısı..

Birbirinden çok bağımsız olduğuna inanmıyorum..

Yorum

• Şehit yakınlarına Allah sabır versin.

Bu soysuz köpekleri ülkemizden temizleyemedik arkadaş ne iştir anlamadım.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah rahmet eylesin.. Çok kötü bir pazartesi sabahı...

Deniz üssüne, İskenderun'da terör saldırısı..

Aynı anda Filistine giden Türk gemsine İsrail saldırısı..

Birbirinden çok bağımsız olduğuna inanmıyorum..
                    Aynı düşüncelere sahibim.
                    Milletimizin başı sağolsun.

Yorum

• Allah ragmet eylesin. Teröristleri dagda degil BDP binalarinda aramalari gerekir. Teröristleri esir degil asacaksin hemen. Onlari hapise atarak milletin parasinla beslemiyeceksin
                      En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 11:03.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah ragmet eylesin. Teröristleri dagda degil BTP binalarinda aramalari gerekir. Teröristleri esir degil asacaksin hemen. Onlari hapise atarak milletin parasinla beslemiyeceksin
                        BDP demek istediniz sanırım... BTP başka, BDP başka...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamlar senle resmen savaşıyor.

Resmen.
                          ama tek taraflı !!!

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BDP demek istediniz sanırım... BTP başka, BDP başka...
                            haklisin yanlis yazmisim
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bu nasil bir gün ya

Yarabbi yardim eyle, Sehitlerimize Sefaatine boize nail eyle.

AMIN
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Allah rahmet eylesin Cok kötü bir haftaya basladik.

Isvicre'de radyo'dan ögrendim Saat basi haberlerde hep PKK saldirisi ve Israil haberi cikiyor. Zaten 3 haber oluyor. Ikisi bizden..

Hic calisasim yok. Cok kötü bir gun

Yorum

Çalışıyor...
                                X