Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözde bayram gününü provoke eden bir haberi sabah okuyunca güzel Türkiyemi ne hale getirmek isteyenler için yapabileceği çaresiz çırpınış.

Ölen askerlerimize Allah (c.c)den rahmet diliyorum.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Ateş düştüğü yeri yakar...Malum yanıyor yüreklerimiz.
      Sebep olanların ve alet olanların elleri kırılsın,ateşin içinde yanacaklar şüphe yok.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Allah harmet eylesin. Vatan sağolsun.
        Demekki daha sert önlemler alınması gerekiyor.
        Açılımla falan olacak iş değilmiş bu anlaşılıyor artık.
        Soysuzların derdi demorratikleşme, barış falan değil.
        Bunlara taviz verdikçe tavis isteyeceklerdir bu böyle biline.

Yorum

• Adil abi bu saldırı dün gece oldu ve biz 1 haftadır şehit veriyoruz.

Ama ne yazıktır ki hiç bir televizyonun hiç bir programın hiç bir gündemin umrunda değil 1 haftadır kaç şehit verdiğimizi bilmezlikten geliyorlar.

1 mayıs ile felan alakası yok yine kudurdu it soyları.

Ama biz Açılım için urfa da final oynamaya devam edelim.

Önce bizle kardeş olanı bizden uzaklaştır sonra da birleştirmeye çalış.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ne açılımı kardeşim, adamlar Kasım 1984 yılından beri Türkiyede cinayet işliyorlar, böyle katil anlayışa barış elbisesini giydirenleri günün birinde sallandırırlar meydanlarda. Bu milletin şanlı tarihini yazan Erzurumlu, Diyarbakırlı, Bitlisli, Çanakkaleli, Mardinli, Rizeli, Artvinli, Samsunlu... gazi Mehmetçikleri Şehit etmek isteyen zihniyetin masumlukla, barışla ne alakası olabilir.

Allah belalarını versin. Kim bu kutsal toprak üzerinde ekmek yiyorda, bu vatana hainlik ediyorsa Allah Belalarını versin diyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adil abi bu saldırı dün gece oldu ve biz 1 haftadır şehit veriyoruz.

Ama ne yazıktır ki hiç bir televizyonun hiç bir programın hiç bir gündemin umrunda değil 1 haftadır kaç şehit verdiğimizi bilmezlikten geliyorlar.

Emirhan yıllar yılı 1 mayıs önleminde görev aldım, 1 mayıs gelmeden günler önce tedbirler başlar.

Yorum

• Gazetenin ana sayfasında hangi manken kiminle görülmüş haberleri boy boy yer alırken, şehit haberimiz sayfanın sağ alt köşelerinde siyah zeminle sözde bir acı haber gibi veriliyor. Vay benim güzel ülkem.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adil abi bu saldırı dün gece oldu ve biz 1 haftadır şehit veriyoruz.

Emirhan'ım 25 yıldır kudurmuş durumda bu it soyları ....

Allah bin bir türlü belalarını versin ....

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun
                  Twitter Adresim

Yorum

• Şimdi onlar Taksimde halay çeksinler. Eğer o taksimi dolduranlarda birazcık vatan sevgisi olsa hepsi o bayramı boykot eder, evlerine giderler. Kan üstünde bayram mı olurmuş.

Yorum

• " Milletimizin başı sağolsun! "

demeye alıştırıldık..

Teröre karşı sert ve tavizsiz bir duruş görmek istiyoruz!

Yorum

• PKK'yı TSK ile bir tutan vekiller mecliste olduğu sürece bu terörü zor bitiririz. Allah belasını versin ne kadar PKKlı ve yandaşı varsa.

Milletimizin başı sağolsun. İnşallah şehitlerimizin kanları yerde kalmaz.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi onlar Taksimde halay çeksinler. Eğer o taksimi dolduranlarda birazcık vatan sevgisi olsa hepsi o bayramı boykot eder, evlerine giderler. Kan üstünde bayram mı olurmuş.
                          Adil bey sizden rica ediyorum başlığı provake etmeyin.Onlar, bunlar, şunlar diye diye bu hale geldiğimizin farkında olmanız lazım.Taksimi dolduranların büyük çoğunluğu sizden benden daha vatansever insanlardır buna emin olabilirsiniz.

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Şehitlerimizin başlığı altında bu tip tartışmaların ve atışmaların ayıp kaçacağını düşünüyorum gerekli görülürse mesajımı düzeltirim.

Hükümetin özellikle açılım!! hakkında bize açıklama yapma zamanı geldi de geçiyor bile.

Açılım, eğer şehit haberlerine bir dakika bile ayırmayıp,hiç gündemde yokmuş gibi davranmaksa tebrikler bunu başardınız.!!
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi onlar Taksimde halay çeksinler. Eğer o taksimi dolduranlarda birazcık vatan sevgisi olsa hepsi o bayramı boykot eder, evlerine giderler. Kan üstünde bayram mı olurmuş.
                            meydanlardaki emekçi ve emekten yana olanlarla, terörü bağlantılandırmak hangi mantığın ürünü anlamakta güçlük çekiyorum.

Yorum

• Bilmem naptığımın oğulları!!
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• - Nerde sokaklara dökülen insanlar , nerde ahmet türk yumruk yediği zaman ortalığı ayağa kaldıranlar...

- Allah hepsinin belasını versin....
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X