Turkiye ABD'den izin aldi. ABD Barzaniye haber vermistir. Barzani kamplari bosaltmistir.. Bizim ucaklarda bos kamplari bombaliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu kadardi iste..Daha konusan yok..
Bugün Ankara'da cenaze töreni varken Basbakan Somali'deydi...
Bizim insanimiz aci cekerken Basbakan diger insanlarin acisini paylasiyordu...
Tablo maalesef bu sekilde ve cok üzücü..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadardi iste..Daha konusan yok..
Bugün Ankara'da cenaze töreni varken Basbakan Somali'deydi...
Bizim insanimiz aci cekerken Basbakan diger insanlarin acisini paylasiyordu...
Tablo maalesef bu sekilde ve cok üzücü..
Yakında ''ne biçim çocuk yetiştirdiniz, ölmekten başka bi işe yaramıyorlar'' diye şehit ailelerine tazminat davası açılabilir, dikkat..
En son Berk tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 23:56.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yaparken, terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucu şarampole yuvarlanan askeri araçta şehit düşen Piyade Onbaşı Halil Kömür’ün babası Ahmet Kömür cenaze töreninin yapıldığı gün "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" dediği için 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Adamin oglu ölmüs ve bu adama hapis cezasi veriyorlar. Bunlarda hicmi vicdan yok?
Aslinda göndermeyeceksin askere...Bakalim o zaman ne yapiyorlar?
Bu yapilan resmen nankörlüktür..
Yaziklar olsun.En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 23:57.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Elin teröristine af cikariyorsun, sehit babasini tutukluyorsun ve iceri atiyorsun.
Bunun adini nasil koyabiliriz?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Konuştuğumuzun belli olması için internette sitelere yorum yazmamız gerekmiyor. Sadece sanal şeylerle sınırlı olmayın.
Siyaset umrumda değil, umrumda olan tekşey bu ülkedeki vatan hainleri amaaaaa ;;
Oğlu şehit olmasına rağmen, cenaze günü olmasına rağmen siyaset yapan şehit yakınlarından tiksiniyorum !!!
Bunlar gibiler sırf oğulları öldüğü için üzülürler. Gurur duymazlar.
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yaparken, terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucu şarampole yuvarlanan askeri araçta şehit düşen Piyade Onbaşı Halil Kömür’ün babası Ahmet Kömür cenaze töreninin yapıldığı gün "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" dediği için 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Yakında ''ne biçim çocuk yetiştirdiniz, ölmekten başka bi işe yaramıyorlar'' diye şehit ailelerine tazminat davası açılabilir, dikkat..
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne demek yahu ? Kim ne gerekçeyle yapılabilir bunun açıklaması ? Başbakansa allah değil ya bu adam. Peygamber mi bu eleştirilemez mi bir İNSAN(!). Oğlunu toprağa verdiği gün ; bugün o koltukta oturup 2 sene sonra nerde olacağı belli olmayan bir şahıs için kim kime neyin cezasını veriyor. Buranın belli kuralları olmasa anayasa dinlemez bi 11 ayda ben ceza alırdım dalga mı geçiyorlar gece gece adamla yaa
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuştuğumuzun belli olması için internette sitelere yorum yazmamız gerekmiyor. Sadece sanal şeylerle sınırlı olmayın.
Siyaset umrumda değil, umrumda olan tekşey bu ülkedeki vatan hainleri amaaaaa ;;
Oğlu şehit olmasına rağmen, cenaze günü olmasına rağmen siyaset yapan şehit yakınlarından tiksiniyorum !!!
Bunlar gibiler sırf oğulları öldüğü için üzülürler. Gurur duymazlar.
Ahmet;
Mantikli düsün az...
Bu cocuklar bir hic ugruna ölüyorlar, anasi babasi neye gurur duyacak? Türkiye'nin bu ise halen cözüm bulamamasina mi?
30 yil oldu halen bir cözüm bulamadiklari gibi, artik sehit haberlerini de umursamaz hale geldiler.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla liderlere geçilen kıyak konusunda sana katılıyorum ama boş konuşmuş şehit yakını. Harbi boş konuşmuş.
Ya adamin acisi var ne dedigini bakalim biliyor mu?
Böyle seylere tolerans gösterilmeyecekte neye gösterilecek?
Basbakan dediginde bir insan sonucta ve halen bir arpa boyu yol alabilmis degil bu konuda. Bende olsam elestirirdim.
Gerci ben olsam elestiri biraz ufak kacardi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla liderlere geçilen kıyak konusunda sana katılıyorum ama boş konuşmuş şehit yakını. Harbi boş konuşmuş.
Yani bu adamda(!) şu anda adından önce Başbakan sıfatı geçiyor diye herkes saygı duymak zorunda mı ? Besmele mi çekeceğiz adını ağzımıza alırken ?
Bu ceza onanmadan kaldırılmalı. Yoksa bu buralarda yazmayla kalmaz salak salak iş yapmasınlar bu ne böyle yaa çocuk oyuncağı mı adamı içeri almak.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet;
Mantikli düsün az...
Bu cocuklar bir hic ugruna ölüyorlar, anasi babasi neye gurur duyacak? Türkiye'nin bu ise halen cözüm bulamamasina mi?
30 yil oldu halen bir cözüm bulamadiklari gibi, artik sehit haberlerini de umursamaz hale geldiler.
Böyle bir durum varken, oğlu o dağlarda can verirken gurur duymayan şehit yakınında ben artniyet ararım. İnsan biraz tartmalı düşüncelerini kelimelere dökmeden önce.
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu adam burayı tapulamadı. 10 sene öncesinde neydi bu malum şahıs ? kimlerin elini eteğini öperdi ? gidip hapishanede yattığı da oldu belediye başkanlığı yaptığı da.
Yani bu adamda(!) şu anda adından önce Başbakan sıfatı geçiyor diye herkes saygı duymak zorunda mı ? Besmele mi çekeceğiz adını ağzımıza alırken ?
Bu ceza onanmadan kaldırılmalı. Yoksa bu buralarda yazmayla kalmaz salak salak iş yapmasınlar bu ne böyle yaa çocuk oyuncağı mı adamı içeri almak.
Agzina saglik..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum