Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu cözüm degildir, cünkü karsindaki parayi buluyor ve silahini aliyor.

Parayi bulamadi mi silah alamaz - yani para akisini kes! (Bu zor olani)

Parayi buldu mu silah alir - yani silah almasini engelle! bunlara silah satan ülkeleri uyar, gerekirse tehdit et ve gerekirse savas ilan et.

Cözüm budur!
    Şurayı okuyunca bi tebessüm oluştu yüzümde.Korkak ve pasif bir devletten bu beklenemez.Bunun olabilme ihtimali %1 bile değil.Kaldıki böyle birşey olsa bile 3. dünya savaşının ortasında buluruz kendimizi.

Ayrıca Türkiye ne zamandan beri bu işaret ettiğin devlet yada devletlerden icazet almadan iş yapıyor?Arka planda kimlerle, hangi tavizler verilip, hangi şartlarda anlaşmalar imzalanıyor?Biz kendi kararlarını kendi verebilecek, dünyadaki gelişmeler karşısında tamamen kendi görüşümüzü beyan edebilecek kadar bağımsız bir ülke miyiz?

Biz bu şartlar altında ancak son 3-4 yılda böyle saldırılar karşısında klasikleşen, sayısız ama hiçbir işe yaramayan bombalama eylemlerini gerçekleştirir dururuz.
    En son Berk tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 23:49.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk iş, dağların karlı tepelerinden geçen sınırları, düzlüklere indirmektir, ya Türkiye Irak'a toprak verecek ve sınırını geri çekecek, ya da Irak'ın bir kısım toprağı para veya savaş ile işgal edilip sınır düzlüğe çekilecek. bu sızma ve dışardan destek olayını minimuma indirir. sonrası biraz daha kolay olur. ama sınır düzlük alanlara çekilmezse, giren çıkan belli omaz ülkeye. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu işin tek çözümü K.Irak'a girip bir daha ordan çıkmamaktır..Çünkü pkk'ya bütün silah yardımı o bölgeden gidiyor..Pkk'nın K.Irak bağlantısı kesilmedikçe hiç bir askeri operasyon kesin çözüm sağlamaz.

Bu isin Avrupa ayagida var benim bildigim;

Ne kadar pis is varsa bunlar yapiyor ve parayi K.Irak'a gönderiyorlar. Silahlar aliniyor, egitim ve planlar yapiliyor.

O baglantiyida kesmek lazim. Ayrica dedigim gibi bunlara kim silah satiyorsa engellenmeli.

Artik CESUR olmaliyiz..

Mesela bir ara Italya PKK'nin elebaslarindan birini yakalamisti ve Türkiye'nin israrina ragmen iade etmedi ve en sonunda da serbest birakti.

Simdi ben soruyorum..

Onca askerimiz ölürken Italya mi kahroluyordu? Italya kim ve ne oluyorki bize o serefsizi iade etmiyor? Kendini ne saniyor?

Diyeceksin ki; Ya ver yada olacaklardan biz sorumlu olmayiz!

Bütün iliskileri askiya alacaksin ve gerekirse tehdit edeceksin. Yine geri adim atmazsa bu sefer savas ilan edeceksin.

Herkes haddini bilecek arkadas.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şurayı okuyunca bi tebessüm oluştu yüzümde.Korkak ve pasif bir devletten bu beklenemez.Bunun olabilme ihtimali %1 bile değil.Kaldıki böyle birşey olsa bile 3. dünya savaşının ortasında buluruz kendimizi.

Ayrıca Türkiye ne zamandan beri bu işaret ettiğin devlet yada devletlerden icazet almadan iş yapıyor?Arka planda kimlerle, hangi tavizler verilip, hangi şartlarda anlaşmalar imzalanıyor?Biz kendi kararlarını kendi verebilecek, dünyadaki gelişmeler karşısında tamamen kendi görüşümüzü beyan edebilecek kadar bağımsız bir ülke miyiz?

Biz bu şartlar altında ancak son 3-4 yılda böyle saldırılar karşısında klasikleşen, sayısız ama hiçbir işe yaramayan bombalama eylemlerini gerçekleştirir dururuz.

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kuzey Irak'i bombalamak mi cözüm yani? Bence degil..

- PKK paralari nereden buluyor? Hangi islerle ugrasiyor?

- PKK hangi ülkenin silahlarini kullaniyor?

Bu iki sorunun cevabini bilmiyorumuyuz yani? Yada bunu bir istihbarat kurumu kurup ortaya cikarmak cok mu zor?

- Para akisini kes!

- Silah satan ülkeleri uyar, gerekirse tehdit et...

Ve en önemlisi gerekirse savas ilan et. En azindan bu vatanin evlatlari gereksiz yere genc yasta can vermezler yada en azindan savasta sehit oldular deriz.

Cünkü suanki durum gercekten aci verici..

Bu ülkenin basinda ben olsaydim 3. dünya savasini bile göze alirdim bu isi sonlandirmak icin.

Artik YETER!

Bende onu diyorum zaten Berk.

Herseyi göze alacaksin!

Inan bana hiristiyan kesimin en son isteyecegi sey Türkleri karsisina almaktir.

Zaten Iran'la baslari dertte.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk iş, dağların karlı tepelerinden geçen sınırları, düzlüklere indirmektir, ya Türkiye Irak'a toprak verecek ve sınırını geri çekecek, ya da Irak'ın bir kısım toprağı para veya savaş ile işgal edilip sınır düzlüğe çekilecek. bu sızma ve dışardan destek olayını minimuma indirir. sonrası biraz daha kolay olur. ama sınır düzlük alanlara çekilmezse, giren çıkan belli omaz ülkeye. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

Sinir düzlüge cekilse bile kontrol alanlari olusturulmali. Her bir kontrol yerinin bir sekil 2-3 km uzakligi görebildigini var sayarsak, her 2-3 km de kontrol yerleri olusturulmali. Hemde sinir boyu.

Kolay bir is degil, aslinda zorda degil. Ve her birinde askerler olmali.

Siniri 24 saat gözetlemek denir buna. Kus ucmaz.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iste yillardir bizi cikmaza götüren anlayis. Tebrik ederim bayragi teslim aldin kos kurtar simdi vatani...
              Benim anlayışım ne imiş yazsana hele bi merak ettim?

Yıllardır bahsettiğim anlayıştan yani 'terör ile vatan hainleri ile gerçek mücadele' den uzak olduğumuz için ülke buram buram vatan hainleri ile doldu. Almanya'da yaşıyorsun takılıyorsun kafana göre. Türkiye gençliğinde yok mu şu özentilik. Bence bizi çıkmaza götüren anlayış bu. Ülkenin her şehrinde kafanı nereye çevirsen vatan haini görüyorsun. Bunlar artık çok rahat. Çünkü kendileriyle mücadele edilmiyor. Ortam tamamen onların yararına. Sen Almanya'dan bırak bu özenti takılmalarıda gerçekleri gör.

Ben yazdım ki vuracaksın. Vatan haini vurulur. Dünyanın her yanında bu olay bunla çözülür. Sen buna çıkmaz diyorsun. Sen bunu ne ile çözmeyi düşünüyorsun? Yıllardır bunun haricinde yollar deneniyor. Terör güçlenmekten başka ne yaptı?

Fikirleri özentilikle oluşmuş tiplerden tiksiniyorum.

Tekrarlıyorum çözümü öldüreceksin. Vatan hainini öldüreceksin.

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu işin çözümü bütün ordunun dağlara çıkmasıdır.

Daha kaç ananın gözyaşı lazım bu kanın durması için ?

Bütün ordu dağa çıkınca sanki şehit vermeyeceğiz kardeş sende yanii..

Önce içteki hainler bir temizlensin şu hain generaller sonra biter inş...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Insan haklari ve demokraside bir yere kadar.

Zira bunlar sucsuz yere insanlarin ölmesini ön görmüyor.
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 00:02.

Yorum

• http://www.internethaber.com/2-sehit...ip-366394h.htm acizlik...utanç...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sen çok beklersin bu kafayla

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yine bitmez..

Cünkü benim param var ve silahimi aliyorum. Gelip seni vuruyorum..

Yine aliyorum yine vuruyorum.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sığınak delici bombalar elimizde sayılı da olsa var
                          Evet abi baska bi haber kanalinda biri Türkiyenin TÜBITAK in gelistirdigi özel bombalarla saldirdigini dedi, ins. onlar su siginak delici bombalardandir...
                          Yoksa bosa sallamaninda cok mantigi yok...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim anlayışım ne imiş yazsana hele bi merak ettim?

Yıllardır bahsettiğim anlayıştan yani 'terör ile vatan hainleri ile gerçek mücadele' den uzak olduğumuz için ülke buram buram vatan hainleri ile doldu. Almanya'da yaşıyorsun takılıyorsun kafana göre. Türkiye gençliğinde yok mu şu özentilik. Bence bizi çıkmaza götüren anlayış bu. Ülkenin her şehrinde kafanı nereye çevirsen vatan haini görüyorsun. Bunlar artık çok rahat. Çünkü kendileriyle mücadele edilmiyor. Ortam tamamen onların yararına. Sen Almanya'dan bırak bu özenti takılmalarıda gerçekleri gör.

Ben yazdım ki vuracaksın. Vatan haini vurulur. Dünyanın her yanında bu olay bunla çözülür. Sen buna çıkmaz diyorsun. Sen bunu ne ile çözmeyi düşünüyorsun? Yıllardır bunun haricinde yollar deneniyor. Terör güçlenmekten başka ne yaptı?

Fikirleri özentilikle oluşmuş tiplerden tiksiniyorum.

Tekrarlıyorum çözümü öldüreceksin. Vatan hainini öldüreceksin.
                            İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine bitmez..

Cünkü benim param var ve silahimi aliyorum. Gelip seni vuruyorum..

Yine aliyorum yine vuruyorum.

...........................

Yorum

• askerin sesini kesenler utansın .

Yorum

• Dağları bombalamak,teröristleri öldürmek çözüm değil,kanayan yarayı bir süreliğine durdurmanın ötesine geçmeyecek bir uygulama.

Dağdaki tüm teröristleri öldürsen 1 hafta geçmeden yine aynı sayıda terörist dağa çıkıcaktır,bundan adım gibi eminim.

Bombalama işi ile verdiğin maddi zararın ise umurlarında olduğunu sanmıyorum.

Allah terötistin de teröre yardım edenin de Belasını versin,onlara destek olan halka da akıl fikir versin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X