Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabah sabah yine terör haberleriyle uyandık.....

Diyarbakırda 1 şehit var...... 5 pkklı iti gebertilmiş.......

Gümüşhane Karadenize sızmaya çalışan itlerden 2 si daha gebertilmiş.....

İstanbul da askeri personeli taşıyan servise bombalı saldırıda bulunulmuş..... 2 şehidimiz birde çocuk vefat etmiş.....

Allahım bu hayvani yaratıkların belalarını ver Yarabbim......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bizim medyamız kadar aşağılık bir medya daha yok. Yazıklar olsun.

Bu arada dün gece yine iki karakola saldırı olmuş, bir askerimiz daha şehit düşmüş. Gazetenin küçücük bir bölümünde gördüm. Sıradanlaşmaktan da öte oldu artık. Benim verdiğim vergilerden beslenen köpeklere haram zıkkım olsun. Bir gün hakettikleri b.k çukuruna gömüleceklesiniz !

Şehidimizin mekanı cennet olsun. Kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Ben her gün ölmekten bıktım.
      En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 22.06.2010, 08:58.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• sadece beddua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

yarabbim onlara öyle bir musibet verki tattırdıkları acıların karşılığını kat kat çeksinler.
        öbür dünyaları cehennem, bu dünyalarınıda onlara cehennem eyle.
        AMİN..
        "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
        O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Arkadaşlar bu başlığa artık her gün gireceğiz bu belli oldu...!!

Bu arada artık dayanamıyorum...

Yeter yahu bu ne rezilliktir...
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben her gün ölmekten bıktım.
            Bıktım, Bıktım, Bıktım, Bıktım
            Bıktık Dursun Bıktık

Şehidimizin mekanı Cennet olsun. Kederli Ailesine başsağlığı dilerim.
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Allah Rahmet Etsin Mekanları CEnnet Olsun Allah Tüm ASkerlerimize Yardım Etsin Kolaylk Wersin ...
              HEr Ne Kadar Tek Sevdam TRABZON Diye Haykırsam da Dünyaya ; Gözümüzü Kırpmadan Can Weririz AY-YILDIZ'a !!

Yorum

• Bilinen ve beklenen olaylar bunlar. TSK zaten önce kendi bünyesini daha sonra ise halkı uyarmıştı. Bu köpeklerin rahat durmayacağını, kanlı eylemlerin artarak devam edeceğini söylemişti.

Neden dağlarda gezip askerimize neden kurşun sıktığını bile bilmeyen, hayatları boyunca bir domuz gibi çamurda yatıp kalkan, ve bir askerimizi şehit edebilmek saatlerce kıpırdamadan durabilen şerefsizler ordusuna karşı 15 günlük askerlerimizi onların karşısına koymak da ne kadar akılcı bir yöntem bilemiyorum.

Nefes filminde dendiği gibi 3 dakikalığına ünlü olursun. Sonrasında unutulur gidersin.

ALLAH bu şerefsizlere karşı mücadele veren her vatandaşımıza güç kuvvet versin.

AMİN

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah sabah yine terör haberleriyle uyandık.....

Diyarbakırda 1 şehit var...... 5 pkklı iti gebertilmiş.......

Gümüşhane Karadenize sızmaya çalışan itlerden 2 si daha gebertilmiş.....

İstanbul da askeri personeli taşıyan servise bombalı saldırıda bulunulmuş..... 2 şehidimiz birde çocuk vefat etmiş.....

Allahım bu hayvani yaratıkların belalarını ver Yarabbim......
                  İstanbuldaki saldırıda şehit sayımız 3 e toplam kayıımız 4 e yükseldi.......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Terör saldırılarının artacağını basın açıklamasıyla göğsü kabara kabara söyleyenler, şimdi kafalarını deve kuşu gibi toprağa gömmesinler !

Hadi birşeyler yapın. İzin mi alamıyorsunuz oprerasyon için ?
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yok artık yeter ya . Bunun bir çaresi olmalı .. olmalııııı ..
                      Ne uğruna öldüğümüzü bilmeden her gün ölüyoruz ..
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu terörü demokrasi ve özgürlük şeklinde nitelendiren şuursuzlara...

Alın size uluslararası hukuk!!!

Bu Antlaşma’nın hiçbir hükmü, Birleşmiş Milletler üyelerinden birinin silahlı bir saldırıya hedef olması halinde, Güvenlik Konseyi uluslararası barış ve güvenliğin korunması için gerekli önlemleri alıncaya dek, bu üyenin do al olan bireysel ya da ortak meşru savunma hakkına halel getirmez. Üyelerin bu meşru savunma hakkını kullanırken aldıkları önlemler hemen Güvenlik Konseyi'ne bildirilir ve Konsey'in işbu Antlaşma gereğince uluslararası barış ve güvenliğin korunması ya da yeniden kurulması için gerekli göreceği biçimde her an hareket etme yetki ve görevini hiçbir biçimde etkileme.

(Birleşmiş Milletler Sistemi’nde Kuvvet Kullanım İlkeleri Madde 51)

Çok tartışılan, değiştirilmesi için referanduma sunulan ancak yine de devletimizin halen geçerli olan anayasası, madde 120:

Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini veya temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik yaygın şiddet hareketlerine ait ciddî belirtilerin ortaya çıkması veya şiddet olayları sebebiyle kamu düzeninin ciddî şekilde bozulması hallerinde, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Millî Güvenlik Kurulunun da görüşünü aldıktan sonra yurdun bir veya birden fazla bölgesinde veya bütününde, süresi altı ayı geçmemek üzere olağanüstü hal ilân edebilir.

Bundan sonra da siyasi otorite ve askeri kanattan “sağduyu” sözleri mi duyacağız?

Küçükçekmece’de dershaneden çıkıp evine giden liseli Serap Eser’i belediye otobüsüne molotof kokteyli atarak öldürenleri de sağduyuyla karşılamadık mı?

Açılımlar saçılımlar olmadı mı?

O zaman neden, bu sabah Buse Sarıyağ’ı da yitirdik?

Yeter artık!!!

Siyasetçisi de askeri de artık aklını başını alsın!

Bu olay etnik ayrışmaya gitmeden, 3000-5000 hadi BDP’nin aldığı oyları ve askere-polise taş atan p.çleri de hesaba katarak 2 milyon şerefsizi incitmemek adına, onları şımartmaktan vazgeçsinler!

Yoksa arkada bekleyen 70 milyon kabarıp sel olacak!

Şahsi teklifim: Hiç çıkmamak, şanlı al bayrağı ebediyen dalgalandırmak üzere KANDİL’E girmenin zamanı gelmiştir (hatta geç kalınmıştır). Bunu meşru kılan tüm hukuki zemin yorumun başında açıklanmıştır.

*** Artık rutin hale gelen ama kutsallığından zerre kaybetmeyen şehitlerimize ulu TÜRK milleti adına Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.06.2010, 10:15.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bombalar çocuklara kadar yöneldi...

Azdı köpekler!
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde 10 dk. önce yayınlanan bilgi notudur:

"Gümüşhane/Kelkit kırsalında icra edilen faaliyet esnasında, 22 Haziran 2010 günü saat 00:20'de, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile sağlanan temas neticesinde, 1'i sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlerle beraber; 2 adet M-16 piyade tüfeği ve 1 adet tabanca ele geçirilmiştir. Bölgede çatışma devam etmektedir. "

Karadeniz'e de sızmaya çalışıyorlar. Mekanları CEHENNEM olsun (Amin)...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şehitlerimize Allah’dan rahmet, milletimize başsağılığı diliyorum.

Değişen hiçbir şey yok. Yerleri belli, Kampları belli. Yapılacak iş belli...
                              Ve biz hala gelip bizi vurmalarını bekliyoruz. Şuanda dünyanın hiçbir yerinde böyle birşeye şahit olamazsınız.

Tarihte çok net örnekleri var bu işin.

Kamplarda ister 10 kişi ister 10 bin kişi olsun tümden bir kişi kalmayana kadar yok edilmeli.
                              Bu soysuzlarının topunun canı benim askerimin bir damla kanına eş değer değil.

Kuzey Irak’ın en az 40 km içine girilmeden ve oraya yerleşilmeden hiçbir şey olmaz, olamaz. Bölge arazinin yapısı başka bir seçenek sunmuyor size.

Efendim, Kuzey Irak’da ne işimiz var ?

Amerika’nın bütün Irak’da ne işi var ?

Kıvırmadan, dik durmadan “devlet olma vasfı” gösterilemeden bu iş çözülmez, çözülemez.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Metin abi dağdakini vurduk diyelim.Metropoldeki ne olacak?
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X