Bu milleti yine bu millet kurtaracak..Başka yolu yok..Bizi yönetenler hiç bir şey ama hiç bir şey yapmıyor.Birilerini beklersek çok bekleriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Karşısında kocaman bir kalleş-hain sürüsü olunca, Şanlı Türk ordusu kayıplar veriyor...
Karşında düşman olmalı evvela...
Karşında ne var belli değil...
En basitinden düşünelim; Av sporuyla ilgilenenler bilir mermi fiyatlarını.
Her karadenizli bilir ayrıca.
Silahda mermide pahalı birşeydir.
Ülkenin bu durumuna bu harcamalar büyük sebeptir.
Ülken bu işle uğraşırken büyük ekonomik yüke girerken, karşındaki nasıl bu kadar silah bomba vs ile kesintisiz sana saldırabiliyor...?
Sorsana bunu?
Neden kandile gidemiyoruz mesela?
Ordu mu gidecek kafasına göre, ya da kampları bombalayacak?
Hal böyle iken, çıkıp orduya hesap sorma derdine düşenler, hükümetlerinin Kuzey ırak ve ABD-AB politikalarını, Pkk ya verilen desteğin bir türlü kesememesine tek laf ettirmiyorlar.
Ordumu bakacak o işe de?
Ordun mu ilgilenecek bu mevzularla.
Neyse..
Ayıptır.
Sorun sadece askeri değildir ki askerden tatmin edici açıklama bekliyorsun.
Meclistekiler için sen bana tatmin edici ne anlattın 8 senedir.?
Bu heriflerin parasal kaynaklarını bitiremiyorsun.
İç ve dış desteklerini bir türlü kesemiyor iken kalkıp, sürekli ordunu milletin önüne manşetlerle attırıyorsun.
Yiyen var yemeyen var.
Halkını asıl sen cahil görüyorsun.
Asıl sen aşağılıyorsun farkında değilsin.
Halkın seviyesini, nabzını biliyor ona göre konuşuyorsun.
Asıl ayıp olan budur..
Allah şehit yakınlarına sabırlar versin.
Türk milletinin başı sağolsun.
(Elbette silinebilir yazdıklarım... Keşke yazdıklarım üzerinden bir itiraz gelse...Tartışabilsek... Ancak şu var; bu başlıklarda parti temsizlciliğine sıyunanlar efendiliğimizi yanlış yorumlamasınlar... İzliyoruz ve cevaplarımızı birileri silmeden kendimiz yazıp siliyoruz... Meydan boş değil bilsinler.. bu günlerin de kitabı yazılıyor unutulmasın...)
Ne mutlu TÜRKÜM diyene...En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 12:19.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenlkurmay Başkanlığı'ndan duyuru:
"Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 14-20 Haziran tarihleri arasında, 21 terörist öldürüldü. 3 terörist yakalanırken, 8 terörist de teslim oldu. Böylece son bir hafta içinde 32 terörist etkisiz hale getirildi.
Son günlerde terör eylemlerinin odağındaki Şırnak ve Hakkari terör örgütü mensupları için cehenneme döndü. Bu süre içinde Şırnak'ta 6 terörist teslim oldu, 5 terörist de ölü ele geçirildi. Hakkari de ise 2 terörist sağ yakalandı, 14 terörist de öldürüldü.
Diyarbakır'da da bu süre içinde bir terörist teslim oldu, bir terörist sağ yakalandı. Gümüşhane ve Bingöl'de iki terörist ölü ele geçirilirken, Bitlis'te de bir terörist teslim oldu."
Kişisel not:
"Analar ağlamasın"dan kasıt bu soysuzların anasıysa Allah'ım onlara gün yüzü göstermesin. Bunların babasının da babalar günü zehir olsun.
Varsa eşleri, kahırdan gebersin! Çoluk çocukları varsa inim inim inlesinler!
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay abi birkaç yıl önce TSK Pkknın yıllık 1 milyar dolar gelirinin olduğunu açıklamıştı. Bu para kaçakçılık, yapılan bağışlar, haraç kesme, uyuşturucu vs gibi kaynaklardan elde ediliyor.
Yorum
-
Ateş düştüğü yeri yakıyor doğrudur...
Ama bu ateş o kadar çok eve, o kadar çok mahalleye düştü ki, memlekette yanmayan hane kalmadı.
Allah sonumuzu hayır etsin, eline insan canı almak için silah alana vicdan versin, akıl versin.
Allah hepimize sabırlar versin...
Şehitlerimizin ruhu şad olsun.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Orduya Olağaüstü Hal dahil bütün yetkiler verilmeli......
Arama yapabilmek için bile saatlerce savcı emri beklendiği ortamda terörle mücadele sağlıklı yürümez......
Öncelikle Kuzey Iraktaki sivrisinek yuvaları dağıtılmalı.....
Sonrada terörün şehir yapılanması çökertilmeli......
İstihbarat ağınıda işlevsel hale getirmeliyiz....
Terör üzerine gidilerek çözülecek bir sorundur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Amerikanın Heron gibi Predatör isimli uçakları var....
Havadan öyle 40-50 de değil bir kaç tane terörist gördüğünde kameraya takıldığında uçakta bulunan füzelerle ( hellfire) hedefi anında yokediyor..... Bizimde böyle bir sistem kurup uçakları mümkün mertebe gökyüzünde dolaştırmalıyız diye düşünüyorum...
Tabi teknoloji ve imkan meselesi bu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Şu an şehidimizin cenaze namazından geliyorum.
Tüm şehir oradaydı. Cenaze namazı kılındı, sahil şeridi boyunca şehidimizin tabutu arkasında yüründü. Şu an cenaze defnedileceği mekana gidiyor. Orası biraz şehir dışında kaldığı için ben gidemedim.
Allah tüm şehitlerimizin ailesine sabır versin.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an şehidimizin cenaze namazından geliyorum.
Tüm şehir oradaydı. Cenaze namazı kılındı, sahil şeridi boyunca şehidimizin tabutu arkasında yüründü. Şu an cenaze defnedileceği mekana gidiyor. Orası biraz şehir dışında kaldığı için ben gidemedim.
Allah tüm şehitlerimizin ailesine sabır versin.
Ne olursa olsun birliğimizi bozamıyacaklar, bölünmeyeceğiz.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Çok kez uyardık.
Tekrarlıyorum...
Şehitlere ilişkin bu başlığı taziye amaçlı kullandıracağız...
Siyasi yorumların ve değerlendirmelerin yapılacağı yer BMN değildir...
Lütfen ve lütfen bundan sonra mesajlarınızı bu kapsamda gönderin arkadaşlar...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
Yorum