Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meyve tabağında da avokado yokmuş... Haram zıkkım olsun
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Birileri hala süreç diyor. Süreç baltalanıyor diyor. Geriliyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum.

Kimsenin derdi kalmamış gibi "aman sürece bir çelme takılmasın da ne olursa olsun" derdindeler.

Bakın bu ülkede Türk Bayrağı açanlara provokatör denilmeye başlandı.

Bu duruma bu ülkeyi kim getirdiyse Allah Belasını Versin!

Yorum

• Ah ulan sevmeyecektik bu vatanı!
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ah memleketim...Ne hallere getirdiler seni? Vatan hainlerine bizim kadar medeni davranan bir ülke daha yoktur dünya yüzeyinde...Çok medeniyiz çok...
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Siyasal çıkarları uğruna

Her Türk bayrağı gördükleri yeri taşlıyanlara ses çıkarmayanlara

Bankaları,Parti binaları,dükkanları her yeri taş yağmuruna tutanlanlara

Her polis görünce taşa sarılanlara

Otobüslere molotof atanlara

Millet sokakta aç susuz yatarken 17 cm diye Ülkeyi karıştıranlara.

Hepiniz ALLAH'tan bulasınız inşallah.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siyasal çıkarları uğruna

Her Türk bayrağı gördükleri yeri taşlıyanlara ses çıkarmayanlara

Bankaları,Parti binaları,dükkanları her yeri taş yağmuruna tutanlanlara

Her polis görünce taşa sarılanlara

Otobüslere molotof atanlara

Millet sokakta aç susuz yatarken 17 cm diye Ülkeyi karıştıranlara.

Hepiniz ALLAH'tan bulasınız inşallah.
              Amiiin....
              Twitter Adresim

Yorum

• Küçükçekmecede belediye otobüsüne hainler tarafından atılan molotofla yaralanan kızımız hayatını kaybetmiş....

Allah Rahmet eylesin...

Yahu şu ülkede kahrolmadığımız bir gün görecekmiyiz...

Allah belalarını versin bu insanların...!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Sürecin sembolü olmalı molotofla yakılan ve hayatını şu gencecik yaşında kaybeden kızımız.

Evet analar ağlamasın..!

Devam..
                  İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Küçükçekmecede belediye otobüsüne hainler tarafından atılan molotofla yaralanan kızımız hayatını kaybetmiş....

Allah Rahmet eylesin...

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Küçükçekmecede belediye otobüsüne hainler tarafından atılan molotofla yaralanan kızımız hayatını kaybetmiş....

Allah Rahmet eylesin...

Arkadaşımın mahalleden arkadaşının kuzeniydi bir kere aynı ortamda bulunmuştum arkadaşımın arkadaşıyla. Kuzeninin hayatını kaybettiğini az önce internette okudum çok üzüldüm...

Allah Rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum çok zor bir olay ...

Olaydan önce ki hali

Ve molotoflu saldırı sonrası hali

Gerçekten çok acı...
                    En son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 12:13.
                    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                    #20 COLMAN

Yorum

• İşe bak ya.

Şu it sürülerine dur diyemiyoruz arkadaş. Yazıklar olsun bize.

Ne oldu ? Olan gencecik kardeşimize oldu. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Bu itleri bi b.k çukuruna gömeceksin. Benim içim anca o zaman rahat eder.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Dün akşam saatlerinde yaşadığım yerde terör örgütü yandaşları eylem yapmaya çalıştılar.

20-30 kişi gelmişler.Çöp konteynırlarını ateşe verdiler.

Ama yedikleri dayak onlara Kartal'da bu tür şeylerin yapılamayacağını gösterdi.

Yorum

• Bu duruma zemin hazırlayanları ve bütün aktörlerini Allah'a havale ediyorum.Ne kadar çok şerefsiz insanla beraber aynı ülkede yaşıyoruz.

Yorum

• Tokattan acı şehit haberleri geliyor.
                            Durmak yok, teröre hizmet etmeye devam...
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• 6 Şehit ve 8 yaralı varmış ne yazıkki..

Yorum

• Tokat'ta çatışma

Devriye'deki jandarmaya saldırı: Askerler yaralandı çatışma sürüyor

AA

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü
                                yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması
                                sonucu bazı askerler yaralandı.

Çatışmada yaralanan 8 askerin Reşadiye Devlet Hastanesi'ne getirildiği,çatışmanın devam ettiği bildirildi.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                                X