Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaçırılmaları çok kötü oldu keşke şehit olsalardı kaçırılmaktansa kimbilir ne çekiyolar şimdi.ama aralarında köstebek var bu iş bukadar kolay değil.pkk kimki devletmiki asker kaçırıyo asker alıkoyuyo pkk kim.neden biz hala bunların başını ezemiyoruz?
    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 25.10.2007, 13:40.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Terörün en büyük nedeni eğitimsizlik ben babamın memuriyeti nedeniyle yaşadığım dbakırda bunları gördüm şimdi kendinizi 2 dk kürt biri olarak düşünün baban annen kürtçe konuşmaya zorluyorsa hergün evde roj tv izleniyorsa mitinglere katılman için baskı yapılıyorsa apoyu gözünün önünde kürtlerin lideri olarak gösteriyorsa sen artık potansiyel bir pkklı olmuşsundur demektir dbakırda yaklaşık 9 yıl yaşadım ve hayla türkçe bir kelime bile bilmeyen insanlar gördüm nedir bunun kaynağı eğitimsizlik... Devlet öğretmen atıyor ama doğu olduğu için kabul etmiyor ne işim var doğuda diyip devleti suçluyor sonuçlarında ise işsizliklik nüfus artışı doğuyor adam yapacak bir şey bulamadığından dağa çıkıyor ama Devletimiz ve eğitimciler hergün şehitler ölmez vatan bölünmez diye sokağa dökülüyor Dbakırda yaşadığım dönemde öyle şeyler gördümki yazsam roman olur neyse Uzatmayayım Terörün tek nedeni Eğitimsizlik ve yatırım yapılmaması
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Tabiki terorun temel nedenlerinden biri egitimsizliktir. Ancak karsindaki halk da egitim icin egitilmek icin istekli olacak. Yıllarca PKK ya olan korkularina karsin Turk Silahli Kuvvetlerine siginmadilar ve pkk korkusu yuzunden teroristlere yardim ettiler ve bir kismi acikca pkk militani gibi yasadi. Devletin oaralara gonderdigi ogretmenleri, doktorlari, hemsireleri katlettiler veya katletilmesine goz yumdular.
        "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• bunların önüne biranönce geçilmesse bunların devlet olması yakındır.hemde çok yakın...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Terörün en büyük nedeni eğitimsizlik ben babamın memuriyeti nedeniyle yaşadığım dbakırda bunları gördüm şimdi kendinizi 2 dk kürt biri olarak düşünün baban annen kürtçe konuşmaya zorluyorsa hergün evde roj tv izleniyorsa mitinglere katılman için baskı yapılıyorsa apoyu gözünün önünde kürtlerin lideri olarak gösteriyorsa sen artık potansiyel bir pkklı olmuşsundur demektir dbakırda yaklaşık 9 yıl yaşadım ve hayla türkçe bir kelime bile bilmeyen insanlar gördüm nedir bunun kaynağı eğitimsizlik... Devlet öğretmen atıyor ama doğu olduğu için kabul etmiyor ne işim var doğuda diyip devleti suçluyor sonuçlarında ise işsizliklik nüfus artışı doğuyor adam yapacak bir şey bulamadığından dağa çıkıyor ama Devletimiz ve eğitimciler hergün şehitler ölmez vatan bölünmez diye sokağa dökülüyor Dbakırda yaşadığım dönemde öyle şeyler gördümki yazsam roman olur neyse Uzatmayayım Terörün tek nedeni Eğitimsizlik ve yatırım yapılmaması

Değerli kardeşim, tespitlerin çok doğru ama bir konuda sana katılmıyorum.Devletin her hükümet döneminde yapılan bütcelerinden yatırım olarak Doğu ve Güneydoğu bölgeleri yıllarca bu ülkenin en çok yatırıma kaynak aktarılan bölgeleri olmuşlardır.Ama o bölgenin insanı,yatırmcısı ne yapmıştır.Aldığı paraları yatırım yerine kendi cebine atmış ortadan kaybolmuşlardır.O bölgede teşvik alıpta yarım kalan binlerce tesis var.

Rahmetli Turgut Özal zamanında en büyük yatırımlar o bölgeye yapılmıştır.Sınır kapıları ardına kadar açılmış, ticaret serbet bırakılmıştır.Şimdi yanlış anlaşılmasın ama şöyle Karadeniz bölgesine bir uctan bir uca bakalım.Devlet yıllarca bu bölgeye ne yatırım yapmıştır? Gençlerimiz,insanlarımız hep gurbetlerde.Hani yatırım?hani iş?Haaa bu yatırımların hepsini devletten beklemek hayalcilik olur ama diğer bölgelerle kıyaslama yaptığında Karadeniz bölgesi en az yatırım alan bölgelerin başında gelir.

Daha düne kadar iller arasında GSMH içerisinde Trabzon 15$ için teşfik kapsamı dışında bırakılmıştı.Bu kararı düzeltmek için, Trabzon'u teşvik kapsamı içine almak için neredeyse Trabzonda seferberlik ilan edilmişti...Tüm bunlara rağmen Karadeniz insanı devletine,bayrağına,milletine sırtını çevirmemiştir.Bu topraklara ihanet etmemiştir.Eğitim olsada olmasa bu ihanet çok şükür bölgemizde olmamıştır...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• sadece bu yıl extradan 5 katttilyon lira maliyeti var terörün ....

can kaybı bir yana para olarakta bir sürü maliyeti var. bu para yatırım olarak aktarılsa 3 yılda GAP BİTER....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 30 Hain öldürülmüs. Insallah kökünü kazirlar bunlarin
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Genelkurmayımızın sitesinden az önce haber alınmıştır....

TARIH : 25 Ekim 2007
                  NO : BA - 26 / 07

23 Ekim 2007 günü saat 22:00 sıralarında, Türkiye-Irak sınırı üzerinde konuşlu Yeşilova Hudut Karakolu tarafından, kalabalık bir terörist grup saldırı hazırlığı halinde iken tespit edilmiş ve terörist grup tank, topçu ve diğer ağır silahlarla anında ve yoğun şekilde ateş altına alınmıştır.
                  Bu durum karşısında Irak topraklarına kaçmaya başlayan terörist grup, ateşlerle takip edilmiştir.
                  Olaydan sonra bölgedeki kaynaklardan ve diğer vasıtalardan elde edilen istihbarat bilgilerinden, 30’dan fazla teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir. Arazi arama ve tarama faaliyetleri devam etmektedir.
                  Türk Silahlı Kuvvetleri dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatanın bütünlüğü ve milletin huzuru için üzerine düşen görevi kahramanca, canı ve kanı pahasına yapmaya devam edecektir.
                  Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• çok sewindim duyunca inş geriside gelir.

Yorum

• eğitim falan bu işin detayı..
                      sadakat damarda akan kandan, kökten gelen birşey..
                      karadeniz hem tarımsal hem de sanayii anlamında doğu kadar geridedir.. en az onlar kadar geridedir.
                      karadenizde kahvehaneler en az doğudaki kadar işsiz gençlerle doludur...
                      ama bugüne kadar vatana ihanet bahanesi olarak bunları gösteren bir karadenizli duymadım...

vatan sevgisi doğuştan gelen bir meziyet..
                      bir adam satılık, hain doğmuşsa, satılık hain devam ediyor..
                      bunun ırkla alakası yok..
                      etnik kökenle alakası yok..

yörükler vardır antalyada.. hiç duymadım ihanetlerini..
                      çerkezler, abazalar 80 yıldır her türlü etnik köken var bu memlekette..

ermeniler ve kürtler dışında bu abuk sabuk isyanın örneği yok..

bölgede yaşayan bu millete bağlı kürt vatandaşlarımız da var.. hatta çoğunluğu vatanını seven insanlar..

bu satılmışlık başka bir olay.
                      eğitim, cehalet, etnik köken, mali durum vs.. aynı şartlarda tonla insan var.. ama satılmış değiller..
                      aynı etnik kökenden insalar var onlar da satılmış değil..

bu başka birşey..
                      insanın kanı bozuk olmasın..

Yorum

• Şu resimleri koymayın diye 50 kere yazdık.

Yorum

• Güneydoğudaki halk ilk önce aşiret babalarına karşı gelmeyi bilecek ondan sonra devletten hak isteyecek.

Türkiyede devletten en az yatırım alan bölge karadeniz bölgesidir.Almadık diye dağamı çıkalım

Yorum

• bölge için şöyle bir tespitte yapilmakta.. arkadasin dedigi gibi asiret gelenegi oradaki yuzlerce insani bir kisiye bagimli kilmaktadir. bu bagimlilik hem ekonomik hem de insani. yani o adamin adamisin kölesisin.. ozgurlugun yok. ozgur olmak istiyorsan bir hic olarak baska bir yere gideceksin. elinde bir sey olmadan...
                            devletimizin asiretlere karsi da bir onlemde bulunmasi ve orada hayatin normalleştirilmesi de gerekmektedir.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ----sebep????---

Yorum

• Ana Sayfa » Arşiv » Basın Yayın Faaliyetleri » Basın Açıklamaları Arşivi » 2007 Yılı Basın Açıklamaları Arşivi
                                BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 25 Ekim 2007
                                NO : BA - 26 / 07

23 Ekim 2007 günü saat 22:00 sıralarında, Türkiye-Irak sınırı üzerinde konuşlu Yeşilova Hudut Karakolu tarafından, kalabalık bir terörist grup saldırı hazırlığı halinde iken tespit edilmiş ve terörist grup tank, topçu ve diğer ağır silahlarla anında ve yoğun şekilde ateş altına alınmıştır.
                                Bu durum karşısında Irak topraklarına kaçmaya başlayan terörist grup, ateşlerle takip edilmiştir.
                                Olaydan sonra bölgedeki kaynaklardan ve diğer vasıtalardan elde edilen istihbarat bilgilerinden, 30’dan fazla teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir. Arazi arama ve tarama faaliyetleri devam etmektedir.
                                Türk Silahlı Kuvvetleri dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatanın bütünlüğü ve milletin huzuru için üzerine düşen görevi kahramanca, canı ve kanı pahasına yapmaya devam edecektir.
                                Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

:Bayrağımız:
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X