Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dalga Geçmek Serbest!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

O video nedir ya süper olmuş

Yorum

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu işte hiçbirimiz Ersun Yanal'ın eline su dökemeyiz.

En güzel dalgayı o geçmiş. Baksanıza:

"Alınan kararların sonucunda hem Avrupa hem dünya futbolu kaybeder. Aynı zamanda futbol seyircisi kaybeder. Türk futbolu ise yoluna devam eder".

(Bunlar Trabzonspor'u çalıştırdı. Gel de kahrolma...)
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hahahahaha

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu işte hiçbirimiz Ersun Yanal'ın eline su dökemeyiz.

En güzel dalgayı o geçmiş. Baksanıza:

"Alınan kararların sonucunda hem Avrupa hem dünya futbolu kaybeder. Aynı zamanda futbol seyircisi kaybeder. Türk futbolu ise yoluna devam eder".

(Bunlar Trabzonspor'u çalıştırdı. Gel de kahrolma...)
          Ersun Yanal'ın kariyerinde bir dönem Zaytung'da çalışmışlığı var sanırım oradan geliyor bu espri alışkanlığı
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• iyiymiş yaaa. Teşekkürler
            yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
            ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

Bu videoya ne güldüm Allah'ım ya
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Bu benim efsanem

Yorum

Yakında Fb taraftarının açacağı pankart: Kaybolmayan Kupa İstiyoruz.
                  #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efsane bir şike mesajı vardı onu nerde bulabilirim neyse ki buldum;

"Cenevre'de çok lüks bi ofis. Öğleden sonra.
                    Sandalyeler Herman Miller. Masalar Parnian. Ambian çok executive.
                    Kumral, aşırı fit bi asistan. Şuh bi gülüş. 'Enjoy your espressos'.
                    Biri Platini'ye, biri Gianni Infantino'ya.
                    Çekmeceden çıkarılan Partagas puro.
                    - Infantino: Duydun mu Michel, şike sahaya yansımamış'.
                    - Platini: Yansımamış mı? emin misin ? Hahahahahahahaha... Ateşin var mı panpa?"

Bu mesajı yazan üyemizin adı nedir alıntımıdır yoksa kendi eserimidir?
                    jaanora yazdı onu.

yeni video da çok derin göndermelerle dolu, üçncü videoyu bekliyoruz D:

paydaşlar, başlığın son 4 saati, kıymetini bilin.

fark etmez herhangi bir dil, lisan, lehçe
                    sen her türlü şerefsizsin fenerbahçe
                    En son 000061 tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 19:54.
                    Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                    sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

Acik acik söylüyorum Serrrrrrrrreffsiiizzzzzzzzin önde gidenisiniz .

Yorum

Bir angut tweete

"" Fenerbahçe taraftarı olarak gençliğim; ateşli top resmi altında Fenerbahçe'ye şok ceza haberlerini okumakla geçti.....""

Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

Allah daha beter etsin seni Fenerbahce, Yöneticilerini, Volkan, Emre, GG, Baroni, Semih, Aykut,.....

--------------------

Bu forumdada ne yazacagimi on kere düsünmem lazim herhalde zokora ve bamba ile beraber "adi" kelimesini kullandigim icin ceza yedim burada...bana bu cezayi veren kisi bir günde onbes kere transfer basliginda "muhammet demir bla bla" yazip forumun seviyesini düsürürken sorun olmuyor...neyse
                          sen kendini biliyorsun! yazdiklarin foruma yansimiyor herhalde! yada bir kereligine mahsus af...vs

cezamda erkenden kaldirilmis....kaldiran sagolsun...az mesaj göndermedim uefaya bu günleri bende forumda yazarak gecirmeyi cok ama cok istiyordum..Allah razi olsun!

----------------------------

ayrica bunu hep demek istiyorudum:

volkaaaaan....koydukmuuuu???
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            paydaşlar, başlığın son 4 saati, kıymetini bilin.
                            Nasıl ya başlık süreli miydi?
                            En son atomantcum tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 21:30.

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O video nedir ya süper olmuş
                              İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyiymiş yaaa. Teşekkürler
                              İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni video da çok derin göndermelerle dolu, üçncü videoyu bekliyoruz D:
                              Benim videoyu mu kastettiniz bilemedim ama öyleyse beğenmenize sevindim.

Yalnız üçüncü videoya dermanım kalmadı. Hem zamanları çok iyi uysun diye, hem de ordaki yabancı kelimelere benzeyen türkçe kelimeler bulmak için baya uğraştım, iki videoya da 3er saat harcadım en az, benden daha bişey çıkmaz.

Yorum

İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deneme bir ki deneme bir ki. Bazı bilgisayarlarda gözükmüyor altyazılar arkadaşlar o yüzden tekrar koyuyorum

Arkadasların uyarısı uzerıne soyluyorum, sağ alttaki tuslardan ilkini acarak altyazıyı aktif hale getiriyorsunuz

Delisin renktaş. Bu ne yahu iyi güldüm. Kuyt, Holmen, Alves, Potuk... Bu çok iyiydi
                                Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

Çalışıyor...
                                X