Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersen Martin ve Musa Büyük imzaladı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İnşaLLah bu oyuncuLar oyuncu eksik diye aLınmıştır... Yoksa BJK gibi oLuruz...
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Hayırlı olsun

Yorum

yıllardır dar kulubemızı genıslettık hayırlı olsun...
        İnsan ol evlat!

Yorum

Hangi düşünceyle alındıklarını bilemiyoruz.Fakat tek dileğimiz başarılı olmaları.Formamızın hakkını vermeleri...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Klübenin zengin alternatif li olması herzaman iyidir.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

transfer uefa.com da manşet
              En son TSunami tarafından düzenlendi; 20.08.2008, 20:02.
              :::TS:::

Yorum

yaa arkadaslar bırakın allah askına yaa ersen martin kötü topçu olsa milli takım forması giymezdi mehmet yılmazı savunuyorsunuz acaba mehmet milli takıma girmeyi düşünebilirmii bi kere ersen de boy fizik ne ararsanız var bence cok yerinde bi transfer insallah basarılı olacaktır
                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Ben Diyorum ki Ersen Martin Özellikle Yan toplarda çok işimize yarayacak boy avantajını kullanarak yattaranın yaptığı ortalarda Trabzonspor'a çok yardımcı olacak . . Bunu yapabileceğine inanıyorum.
                  BMN TRABZON

Yorum

• UEFA resmi sitesi bizi konuşuyo alıp gelecez kupatı merak etmeyin

Yorum

• inşallah uyum sorunun çabuk atlatırlar. gerçi az çok bizim takımı biliyordurlar bu onlar için artı bir avantaj yeni gelen yabancılara göre, Allah inşallah başarılı kılar.
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

insalllaaaaaaaah
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
                          Ersen Martin'in Trabzonspor forması giymesi inanılmaz bir skandaldır, yıllar önce BJK'ın resmen attığı bir adam...Cem Demir bu Erseni sırtında taşır!!!
                          Reha abi adam hiç değilse yılardır Anadolu'da oynadı, unutturdu BJK'yı falan. Fethi, Recep, Ülgen, Sergen, Oktay gibi emekli olup gelmedi adam. Hem Appiah'ı da GS atmıştı bir zamanlar...

Ersen çok fazla gol atamaz ama hep kritik goller atar. Bence özellikle iç sahada açamadığımız takımlara karşı iş yapabilecek bir adam. Yıllardır Yattara'nın sağdan getirdiği topların büyük bir kısmı ceza sahasında erir gider. Fatih gibi hava hakimiyeti iyi olan bir adamı yollamışken bence fena bir transfer olmadı.

Yorum

Hoş gelmişler. Umarız yararlı olurlar.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

off off sen Fatih Tekke yi yolla ersen martini al. hem de kadroda 5 tane forvet varken. içim acıdı içim. eğer o 5 forvet işinize yaramıyorsa yada hoca beğenmiyorsa sat onlları. sanki hoca ersen martinle musa yı izledi. inşallah başarılı olurlar.
                              sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                              deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

hayırlı uğurlu olsun.geniş kadromuz oldu.yedeklerimiz de kaliteli oldu artık.
                                Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

Çalışıyor...
                                X