Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersen Martin ve Musa Büyük imzaladı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ersen Martin ve Musa Büyük imzaladı

Kulübümüzün Ankaraspor’dan transfer ettiği futbolcular Ersen Martin ve Musa Büyük bugün saat 12.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.

Yönetim kurulu üyelerimiz Serhat Akçay ve Muzaffer Ermiş’in de katıldığı törenle yeni transferlerimiz iki yıllık mukaveleye imza koydular.

Törende konuşan Akçay, yeni sezonda Trabzonspor’un üç cephede birden mücadele edeceğini hatırlatarak, “Lig, UEFA Kupası ve FORTIS Türkiye Kupası’nda başarılı olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, kadromuza daimi olarak yeni oyuncu arkadaşları dahil ediyoruz. İki arkadaşımız da kendilerini ispatlamış oyuncular. Trabzonspor’a katkı yapmak için aramızdalar ve biz de başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Futbolculardan ilk sözü alan Ersen Martin, Türkiye’nin dört büyük takımından birinde forma giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen yıl Ankaraspor’da sakatlığımdan dolayı pek faydalı olamadım. Burası benim için yeni bir başlangıç olacak. Kendime güveniyorum ve Türkiye’nin her takımında oynayabilecek kapasitede olduğuma inanıyorum. Yeni sezonda katıldığımız tüm dallarda başarılı olacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor’la geçen yıl da transfer görüşmesi yaptığını açıklayan Ersen, “Kısmet bugüneymiş” diye konuştu.

Musa Büyük ise önemli hedefleri bulunan bir kulübe geldiklerini ifade ederek, “Umarım Trabzonspor’u hedeflediği yerlere getiririz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.
    BMN TRABZON

Hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olurLar....
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

hayırlı olur inşallah musa iyi transfer de ersen martin den şüphem var
      BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi
          hayırlı olur inşallah musa iyi transfer de ersen martin den şüphem var
          Ersen Martin'in Trabzonspor forması giymesi inanılmaz bir skandaldır, yıllar önce BJK'ın resmen attığı bir adam...Cem Demir bu Erseni sırtında taşır!!!
          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
            Ersen Martin'in Trabzonspor forması giymesi inanılmaz bir skandaldır, yıllar önce BJK'ın resmen attığı bir adam...Cem Demir bu Erseni sırtında taşır!!!
            gökdenizin alternatifi olabilecek bi oyuncu musa büyük, ama ersen martin form tutarsa anca kulübede oturur yoksa cem demir zaten belli etti kendini şimdiden...
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
              Reha kardeşim haklısın.. böyle bir transferin yapılmış olması bile o pencereden bakacak olursak dediğine varıyor... Ama Fatih Akyel bile , Takımımıza gelmezden önceki çalkantılarıyla imza attı bize.. ersen de imzayı attı .. hayırlı olsun diyelim ve bekleyelim... sanırım şu aşamada hem senin de dile getirdiklerini unutmamak, hem de ersenin sportif başarısını temenni edip bizi yanıltmasını beklemekten başka bi şey yok....
              NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

İNŞALLAH başarılı olurlar ben musadan ümitliyim kendisini yakından tanıyorum
                MUSAYA kefilim arkadaşlar hasan-ferhat-adem-ufuk gibi ortasağda oynayan oyuncularımızdan aha iyi oldıhı bi gercek ben takıma katkısının olacağına inanıyorum umuyorumkı ERSAN'da kanatları iyi alan bir takımda asıscısı bol olan birtakımda ceza sağsı oyuncucu olarak bize faydalı olur
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

..........
                  En son AtalaY_BuğrA tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 13:42.
                  Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Musa Büyük'ü anladım da Eren Martin neyin nesi?
                        Lazım mı idi öyle bir futbolcu..
                        Mehmet Yılmaz, Umut, Ömer Rıza, Cem..
                        Bunların hangisinden daha iyi bir forvet?
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

ikisi de iy topçular, ersen de başarılı olacak enseyi karartmayin uşaklar
                          Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

hadi hayırlı olsun.ikiside yararlı olur inşallah.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi
                              Musa Büyük'ü anladım da Eren Martin neyin nesi?
                              Lazım mı idi öyle bir futbolcu..
                              Mehmet Yılmaz, Umut, Ömer Rıza, Cem..
                              Bunların hangisinden daha iyi bir forvet?
                              mehmet yılmaz dediğin adam kac yıldır bizde kac gol attıı

umut daha düğn geldi daha ne olacagı belli değil..

ömer rızayı gecen sene izledik bu senede izlicem malüm

cem dediğin adam iyi olabilir ama o da daha yeni ne olacagı belli değil..

hiç yoktan ersen martin uzun boyuyla yapılan ortalara vursa rahat bu sene 10 15 gol atar..
                              Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                              X