ozkan sumer benim babamin oglu degil ancak anlayamadigim konu su ki bir cogumuz ozkan sumeri bir sekilde sevmiyor! madem bu adam bu kadar iyi isler yapti trabzonu bataktan cikaranlarin basinda geliyor,alt yapidan bugun takimda direkt oynayan dort bes oyuncu cikardi altyapi nin basinda oldugu zamanlarda ! e sormadan edemiyorum bu adamla kisisel sorunlarimiz mi var! nedir bu adamin sevmediginiz yani? lutfen bir aciklayiverinde bizde bilgilenelim...yani birisi hem iyi hem kotu olamaz diye dusunuyorum! gecen yil burda onunla ilgili yazilann yazilari hatirliyorumda yani adamin yaptigi seyler hala meyvesini veriyor! bir yattara kulubun kurumsallasmasi,onun kurdugu cekirdek kadronun filizlenip koca,yikilmaz bir cinara donusu vs. vs. vs...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugünkü basarimizin Mimarlari Kimler ?
Daraltma
X
-
Çok degil daha bir iki hafta öncesine kadar,gerek yönetim gerekse futbolcular acimasizca elestiriyordu bu forum sayfalarinda..
Ayrica söyle birparadoks da yasaniyordu bu forum sayfalarinda..
Hem bu takim çok yetersiz,futbolcular çok formsuz,yönetim çuvalladi vesaire gibi elestiriler yapiliyordu.Hem de maçlarimizla ilgili skor tahminlerinde ise,herkes 3 atariz, 5 atariz gibi tahminler yapiyordu yine bu sayfalarda.
Iki maç oynandiktan sonra hemen basarinin sirri yazilmaya baslandi yine bu sayfalarda.Daha öncesöyledim yine de söylüyorum.Transferleri yeterli buluyorum.Ancakbir oyun kurucuya daha ihtiyacimiz var.(Sayet Thisj bu isi yapamazsa).Su an henüz ortada bir basari yok.Ancak bir basari varsa o da Transfer konusudur. Fatih,Gökdeniz hatta Tolga takimda tutularak inanilmaz bir basariya imza alitmistir.Fatih ile Gökdeniz'i alip Trabzon Spor'u çökertecektiler. En az üç bes sene daha sefilleri oynayacaktik.
Ancak bu yönetim çok akilli davranarak bu oyunu bozmustur. Bu Trabzon Spor en az üç-bes yil daha transfer yapmadan ligi götürür.Bu yönetim kimsenin destegi olmadan çok iyi isler basarmistir.Insaallah bu birliktelik bozulmaz.Amin...
Panik yok,her zaman sagduyu
Yorum
-
Özkan Sümer belkide Türkiye'nin futbolcudan en çok anlayan adamidir ama altyapida pek adil davranmamistir. Gökdeniz'i adam yapan odur. Ilk maçinda yuhalandiktan sonra onu Öskan motive etmis takima kazandirmis. Öskan sportif basariyi riske ederek mali yapiyi düzeltmistir. Anlatirim herseyini ama polemik yapmayalim.
Ayrica sunu belirtmek istiyorum çamur atma, düzeysiz hitap etme olaylarini birakalim. Kimseyle kimsenin kisisel sorunu yok. Hepimizin ortak tarafi yüzünden buradayiz ya anlarsiniz ya da bizi mesgul etmezsiniz.
Edited by: CenkhanNaber?
Yorum
-
Guests
Basta kulübe o çalkantili döneminde sahip çikan ÖZKAN SÜMER!!
Sorarim size Trabzonspor gibi her zaman büyük hedefler pesinde kosan bir kulübün baskanligina cebinde dogru dürüst parasi olmadan aday olan bi insan neleri göze almamistir ki?Transferler yüzünden elestirildi.Teknik direktörlükten gelmesi hep soru isareti olusturdu akillarda baskanligi süresince ama cesaretineve futbol zekasina kimse bisey söyleyemedi.Yetistirdigi onca genç isimle anildi hep ve bence onurlu ama gereksiz bi sekilde görevi birakti.Aslinda çogu kesimler bunun sonun baslangici olacagini düsünüyodu ama tersi oldu.
Sonra Baskan Atay Aktug ve en önemlisi son dönemde ADAM GIBI ADAM ZIYAAAAAA DOGANNNN!!!!
ONDA ASLAN GIBI BI YÜREK VAR....
ve o yüregini artik bizimle paylasiyo
degerini bilelim.........
HORONA GELIYORUZ!!!
Yorum
-
Analyzer
İlk olarak objek tarafından gönderildi
Yanilmiyorsam O.S baskanlik seciminden sonra soyle demisti yepyeni 5 senelik bir kadro ve plan yaptik bu kadro ile3,uncu senesinde sampiyonluk hedefliyoruz demisti. simdi hedefe adim adim gidiliyor bu takim samet hoca ile ilk senesinde kupayi aldi kupayi alana kadar cogu maclarda cok iyi top iyi oynadi ve kupadan sonra hedefsiz kalan takim ligi birakti samet hoca ile ikinci sezon herseye ragmen takimi iyiyerde biraktive ayrilmak zorunda kaldi derbi alamadi ama derbilerde hep sahsiyetli futbol oynatti bjk karsi super bir futboldan sonra 1-0 onde iken son saniyede 1-1 oldu fener bir defa geldi gol attivs...yonetim krizleri falan derken turgay hoca geldi once bir derbi g.s maci alininca (iste bu mac trabzonsporun ayak sesleri idi)takim 2,incilige yerlesince birden tum camia neden olmasin diye havaya girdi ondan sonra devrenin son macinda genclerbirligi maci belkide sampiyonlugun kactigi mac oldu bir muhittin bosat once penaltiyi vermedi sonra giren topu yan hakemde dahil gormediler ve muhittin bosat belkide istemedende olsa jubilesinde hem trabzonu hem turgay hocayi madur etti ondan sonra bir devre arasi anlamsiz bir efes kupasi as futbolcular bu maclarda oynatildi sakatliklar oldu antalyada asiri yagmur ve firtina derken iyi calisamadan ikinci yari once bir konya 0-3 rakibi ciddiye almadik pesine kupada diyarbakiri yendik arkasindan turgay hocanin fener maci futbol olarak fenerden daha olumlu oynamamiza ragmen yenildik ve ... ziya hoca goreve basladi ikinci yariya solbek volkan stoper tolga takima girdi ilk iki mac kotu futbol 6 puan arkasindan disarda bir samsun galibiyeti ondan sonra kupa ve ligde g.s maci haric tum maclari aliyoruz basariya giden yolun anlasilmasi icin biraz uzun tuttum ziya hoca gelince uyuyan devi uyandirmaya geldim demisti biliyordu sehirdeki futbol kulturunu ve potansiyelini bir avantajida kendinden once samet hoca ve turgay hocanin kimleri nerelerde ve nasil oynattigini iyi biliyordu onun icin fazla deneme deyistirme maceralarina girmeden defans agirlikli( volkan .tolga) ile birlikte en buyukbas belamiz UCUZ GOL YEME DEVRIkapandi orta sahada muthis bir pres ve yardimlasma anlayisi herkes gokdeniz yattara ve fatihe top kazandirmak icin calisacakti onlarda isi bitirecektiler!.. ziya hocayla deyisen sonuc futbolu on plana cikti ucuz gol yemeilleti asgariye dustu calismayan kosmayan takima giremeyecegini iyi anladi arkadaslik baglari dahada guclenince takim birde yillar sonra ilk defa hedefe kitlenince yari uyanik devi tamamen uyandirmak taraftarlarin icerde disarda muthis desdegi yonetimlerin katkilari ile zaten yari uyanik olan devi tamamen uyandirmak hirsliisini cok seven ziya hocaya nasip oldu goruluyorki basarilarin bir on gecmisi oluyor zaten tarihler bile hemen yazilmiyor nedeni ise daha iyi anlasilmasi icin once savaslarin bitmesi lazim!!! corbada tuzu olan herkese tesekkurler.saygilar
objek arkadasim nefis özetlemis, özellikle dikkat çektigi ayrintilari okumak çok lezzetli. Eline saglik arkadasim. Artik bu noktaya geldik ve hepimiz daha fazlasini istiyoruz, özlüyoruz. Taraftara çok büyük görev düsüyor gelecek için. Bu yürekli futbolculara sonsuz destek verecek, Avni Aker'i rakipler için cehenneme çevirecek atesli bir taraftara her zaman ihtiyacimiz olacak. Takim isini yapiyor görev bizim artik taraftar olarak.
Yorum
-
eger 10 kisilik bir liste yapacak olursak, en basta Özkan Sümer kesinlikle..
ardindan ziya hoca ile samet hocayi eklerim listeye. büyük bir özveriyle ve tam bir agabeylik yapan ve takim içindeki dengeleri bir maestro gibi kuran ve yöneten fatih tekke de listenin baslarinda olur. hemen ardindan ise gökdeniz karadeniz...
ve bu listemde olan insanlarin, en ufak kusurlarinda acimasizca elestirildiklerine tanik oldugum için midir, yoksa gözümün önünde koro halinde samet aybaba'ya küfür edildigi için midir veyahut trabzonspordan trabzon istemedikçe hiç bir futbolcunun alinamayacagini herkese gösteren aslan yürekli gökdeniz için yapilan acimasiz elestirilerden midir bilmem ama bu listemin hiç bir yerin de taraftar olamaz..!
vebu kafayla giderse de hiçbir zaman olamayacak..!!
not: kimse yazdiklarimi üstüne alip da polemik yaratmasin lütfennFırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
-
web sitemdeki anket..(www.bordomavim.com.tr.tc)
Son Durum:
Trabzonspor'un eski günlerine geri dönmesinde en çok payi bulunan kisi sizce kimdir?
Atay Aktug
%9
Özkan Sümer
%31
Samet Aybaba
%37
Ziya Dogan
%23
Toplam oy : 247
Yorum
-
ziya dogan bu takima ne yapti. kirk yilda bir ayagimiza gelen sampiyonlar ligini kacirdi, bir derbi kazanmadik besiktas disinda onu da sansa kazandik. ziya dogan kucuk takim hocasidir, dolayisi ile kendisi de kucuktur. uyuyan devi uyandiran samet aybadir( kendisini hic sevmesem de) takimi once o biryerlere getirdi. gerci o da kucuk takim hocasi ama neyse. bize geldiginde kume dusuyorduk...PARANIN ESIRI OLMAYALIM
Yorum
-
ArkadasLar Bence En Büyük Mimar Bu Takimi CanLandiran isim SAMET AYBABA dir ister Sevin ister Sevmeyin ama Samet aybaba CanLandirmistir Bu takimi geLdiginde UYUYAN DEVI UYANDIRACAGIM DEmisti ve Uyandirdi Gitti Onun Sayesinde BuraLArdayiz diye dusunuyorum.KisiseL degiLde GeneL oLarak bakaLIm Konuya.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi
ArkadasLar Bence En Büyük Mimar Bu Takimi CanLandiran isim SAMET AYBABA dir ister Sevin ister Sevmeyin ama Samet aybaba CanLandirmistir Bu takimi geLdiginde UYUYAN DEVI UYANDIRACAGIM DEmisti ve Uyandirdi Gitti Onun Sayesinde BuraLArdayiz diye dusunuyorum.KisiseL degiLde GeneL oLarak bakaLIm Konuya.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Katiliyorum abi iskeleti olusturan Samet Aybabadir takimi yeniden zirveye cikaran odur Sagilarlaİnsan ol evlat!
Yorum
Yorum