Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Transfer Cem Demir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Taraftarin bekledigi daha dogrusu takimin ihtiyaci olan mevkilere gerekli transferleri yapamazsayönetime elestirilerin sayisinda ve dozajinda artis olacagi kesin.

T.D.için bayagi bir beklettiler simdi defutbolcular için bekliyoruz.Bu arada herhangi birkarsilasma yapmadigimiz için skor kaygimizda yok.Ama futbolcu olarak geçen senenin üstüne koyamazsak hayallerimizi ötelere erteleyecegiz.

Bu arada laf edilmeyecek tek isim Cem Demir.Ona cani gönülden basarilar dilerim.Umarimmuhalefet edenleri utandirir.

Isallah Allahim cenabi mevlam UTANDIR beniiiii.....

baskanda azicik utanma olsa kefilim dedigi murat sahin için utanirdi.....

gene biz utanirizda onlar hiç utanmaz....

BSASKANIM SÖZÜNÜZÜ UNUTMADIK......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Gereksiz bir transfer gibi duruyor. Ancak bazi kulüplerde pesindeymis elemanin. Trabzonspor'un yillardir kanini emen alt yapiyi bitiren torpilli futbolcu olayina benziyor. Çocuk Erzincan'li yönetimden kimseyle aklrabaligi yok gibi. Neden alinmis anlamak güç. Ali Güzeldal Ergin Keles'lere yazik oluyor... Ancak bu futbol öyle bir sey ki en ümitsiz diye tabir etitgimiz futbolcular yildiz dahi olabiliyor. Bakiniz Tolga Çanakkale'de oynarken futbolu birakmayi düsünüyorduk Ziyua Dogan Malatya'ya ordanda Trabzonspor'a aldi yildizi parladi... Ne olacagi belli olmuyor. Bu usakta böyle bir sey olur mu bilemisyorum ancak Mehmet Yilmaz'dan daha iyi olabilir diye düsünmeden edemiyorum...
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Uzun boylu bir forvet.Aslinda basarili olabilir.Ama kariyerine bakiyorum hep bir sezonda 4-5 atmis.Insan biraz umutsuz oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

oyuncunun özelliklerini vs ni geçip yönetimin mantigini anlamaya çalisiyorum, avrupada 16-17 yasindaki çocuklar ligleri kasip kavururken, biz 21 yasinda bi adam aliyoruz ve buna "genç" diyoruz; iste mantalite farki aferin yönetime. 23-24 yasindaki "genç"leride bekliyoruz.

nur1 b@skan bizi diskoya götürürsün artik

Yorum

ARKADASLAR BU YÖNETIM FOSS...ARTIK HIÇ BIRSEYI DEGERLENDIRMEYE GERENK YOK....HERSEY ACIK ORTADA...HALA ADAM GIBI BIR TRANSFER YOK...HOCA DESEN KIMSE TANIMIYOR...YÖNETIM GITSIN BILADER..

Edited by: Külünkoglu
            BiZaNs tAkImLaRiNa InAt TRABZONSPOR

Yorum

Maltepespor olsun Kartalspor olsun Pendikspor olsun bu kulüplerin yönetimleri genelde hemserilerimizden olusur... Yillar önce Cevizlispor'da oynarken ve daha sonra Maltepespor'un idmanlarina çikarken sürekli Trabzonspor'den geldigi söylenen sahislar idmanlari izler futbolculara bakarlardi. O zamanlar hayallerimizi süslerdi begenilip Trabzonspor'a transfer olmak. Hatta Maltepespor hocaligini yapan Ali Kemal Deniz'ci bir çok futbolcuyu kulübe önermisti. Pendikspor yöneticileri de belki bu futbolcuyu önermis olabilirler. Ya da Trabzonsporkardes takim Pendik United'e yardim etmisolabilir onlarda nezaketen bu adami vermis olabilir [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

tamam güzelde imza atma zamani yanlis böyle oyuncuyu 2 süpertransferin yaninda getirirsin atar imzayi kimse kizmaz yalanmi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

1.cemin transferinin bir nedeni çok yetenekli olup kaçirilmak istenmemesi olabilir.

2. ya da gelecek vadediyordur, sebat vb. bir takima kiralik verilecektir.

3. kulübe yakin birinin tanidiginin tanidigidir.

4. eger yönetim gelecege yatirim yapmayi düsünüyorsa altyapiya bakar ve geçmis 10 senede hangi mevkilerde adam sikinrisi çekilmis, gelecek 5 senede takimin nerelerine takviye yapilmalidir ona bakar. bu düsüncede olsalar defansa bu tarz adam alirlardi.

5. artik anlasiliyor ki trabzonspor gerek eski yönetimler gerekse yeni yönetimler nezdinde bir türlü organize olamiyor...ben bu futbolculari futbolcu izleme komitesinin bulduguna inamiyorum..bu eskiden de böyleydi simdi de böyle

Yorum

bu adam kim yildiz transferimiz mi ?

[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

yönetimden birinin taniyordur ya da çok yeteneklidir.zaman gösterecek bekleyelim
                      İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

EVET MAALESEF YILDIZ TRANSFERIMIZ.HEMDE ÇOK BÜYÜK YILDIZ,KUYRUKLU YILDIZ
                        t.akyildiz

Yorum

İlk olarak spor tarafından gönderildi
                          EVET MAALESEF YILDIZ TRANSFERIMIZ.HEMDE ÇOK BÜYÜK YILDIZ,KUYRUKLU YILDIZ

KUYRUKLUKISMINA KATILIYORUM AMAYILDIZ DEGIL.....

KUYRUKLU YALAN.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

hiç kimse bu adam yildiz transferimiz mi diyip durmasin.herkes biliyor yildiz olmadigini.Trabzonspor gibi bir kulup herhalde oyuncuyu izlemeden bir sey görmeden almaz.bu transfer takima yum saglar saglamaz orasi bize kalmis bir sey degil.adamin ne yaptigini görmeden de konusmak ayip olur.tamam haklisiniz 2.lig b adama soguk geliyor ama bu oyuncu dün imzayi atmis ve su an Trabzonsporun oyuncusudur,yani bizim oyuncumuzdur.su an elestirmek yanlis.bekleyelim,sabredelim(bir trabzonlu olarak bende biliyorum en zor yaptigimiz istir) eger verilen sözler yerine getirilmezse ve ya illa yildiz da degil bizi bir yerlere (o yeri herkes biliyor) getirecek kaliteli adamlar alinmazsa o zaman içimizi saygi çerçevesinde dökeriz.su an ortada yapilan bir transfer var ve ne oldugu bizim gözümüzde belli degil,çünkü daha izlemedik ve attigi gollerle yorum yapiyoruz.kesinlikle bir tarafi destekler ve ya kötüler yanim yok sadecesu an beklemek gerekiyor.transfer sezonu bitince ne oldugunu görecegiz.
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
                              hiç kimse bu adam yildiz transferimiz mi diyip durmasin.herkes biliyor yildiz olmadigini.Trabzonspor gibi bir kulup herhalde oyuncuyu izlemeden bir sey görmeden almaz.

Öhö öhö, Tomas Jun diyorum, 6 trilyon uçtu gitti elimizdepatladi diyorum.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
                                hiç kimse bu adam yildiz transferimiz mi diyip durmasin.herkes biliyor yildiz olmadigini.Trabzonspor gibi bir kulup herhalde oyuncuyu izlemeden bir sey görmeden almaz.

Öhö öhö, Tomas Jun diyorum, 6 trilyon uçtu gitti elimizdepatladi diyorum.

metin abi inanirmisin o cümleyi yazarken tomas jun geldi aklima.hiçbir itirazim yok tomas jun konusunda ne deseniz haklisiniz ama ben onun verimli olarak izlenmedigini düsünüyorum, transferi acele tarafindan gerçeklestirilmisti hatirladigim.adam gol krali olmus milli takima kadar yükselmis bir sey var demek ama türkiyede olmadi bu.hele hele bjk ye imza atarken ve ya atmadan trabzon hakkinda yaptigi bir konisma var ki ondan sonra bu adamin trabzondan derhal gitmesi lazim.orasi istedigim gibi bir yer degil,imkanlar yok falan filan.benim anlatmak istedigim bakalim neyin nesidir bu oyuncu sonra konusalim demek isityorum.büyük ihitmalle kaliteli biri çikmayacak.

saygilar
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Çalışıyor...
                                X