biz doğru olanı söylüyoruz destek devam etsin diye kaldıkı yönetimde doğru olanı yapıyo hocamız ziya doğandır halada,,, hakaret konusuna gelince o yazılar silindi arkadaş boşu boşuna ceza vermediler anlıycan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz doğru olanı söylüyoruz destek devam etsin diye kaldıkı yönetimde doğru olanı yapıyo hocamız ziya doğandır halada,,, hakaret konusuna gelince o yazılar silindi arkadaş boşu boşuna ceza vermediler anlıycan
doğru olan hem istatistiklerde hem de puan durumunda yazıyor...
sizin doğrularınız mutlak doğrudur diye bir kaide yok.
takım nerdeyse küme düşecek buna sebep hocanın kalmasını savunmaya doğru derseniz ben en kral yanlışım.
dünya üzrinde hiçbir büyük takım başındaki hocanın 7 kere üst üste mağlubiyetine müsamaha göstermez.
kendinize m. united i örnek alamazsınız.
ingilterede 100 senede nerdeyse 50 farklı şampiyon çıkmış.
örnek alacaksan kendi statündeki liglere, yani 3-4 takım tarafından domine edilmiş liglere bakacaksın.
bak bakalım 7 mağlubiyet üst üste almış 14. sıraya demirlemiş ve futbol adına ortaya hiçbir şey koymamış hngi takımın hocası yerinde kalır...
doğruymuş..
takımın formasını çıkar başka forma koy, ziya hoca ile küme düşer..
malatya ve gençler paçasını zor kurtardı, bize kaldı ceremesini çekmek..
Yorum
-
aylar sonra zar zor bir maç kazandık şimdi millet ziya kalsın diyor, o kadar takımın başında ben kalsam ben daha fazla maç kazandırırmEn son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 22:06.
Yorum
-
İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaylar sonra zar zor bir maç kazandık şimdi millet ziya kalsın diyor, o kadar takımın başında ben kalsam ben daha fazla maç kazandırırmBarış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
Yorum
-
şuan bir teknik direktör gelse ne olur? eldeki futbolccularla en fazla 2 oyuncu değişikliği yapılabilir. peki yeterli olur mu şüpheli... transfer dönemi bitmiş. takım hem kupada hem ligde mücadele ediyor. yeni geleek hoca ne kadar sürede ne kadar futbolcuyu tanıyabilcekte kendi sistemini oturtacak? herkes kendi istediği oyuncularla çalışmak ister kimse bu kadronun başına geçip birşey yapmaya çalışmak istemez. o yüzden sezon sonuna kadar ziya kalmalı ama liglerin bittiği gün sözleşme fesh edilmeli...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz çok seviyoz da mı kalsın diyoz yooo. Bu takıma bi başka teknik direktör gelse hiç bişe olmazzzzzzzzz. Çünkü takım kadrosu bundan fazlasını bu sezon çok zor yapar. sadece sezon sonuna kadar kredisi var o da mecburiyetten. Başka bi teknik adam gelirse daha da kötüye gidebilirz hele yabancı gelirse ligden bile düşebiliriz
bu takımın kalitesinin 14. olacak düzeyde olduğunu iddia edenin futbol bilgisinden şüphe ederim...
bu takım başına çoban getirsem 14. olmaz.
ama ziya doğanla olur.
elindeki yıldızlara bak önce bi...
ziya hocayı savunacağım diye gözün dönmüş söyliyeyim sana.
bu takım başında vasat bir teknik direktörle ilk 5 ten aşağı düşmez.
ama maalesef başımızdaki vasat bile değil.
o yüzden bu kadro bundan fazlasını çok zor yapmaz.
bu kadro bundan fazlasını çok rahat yapar..
o kadar da uzun boylu değil..
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuan bir teknik direktör gelse ne olur? eldeki futbolccularla en fazla 2 oyuncu değişikliği yapılabilir. peki yeterli olur mu şüpheli... transfer dönemi bitmiş. takım hem kupada hem ligde mücadele ediyor. yeni geleek hoca ne kadar sürede ne kadar futbolcuyu tanıyabilcekte kendi sistemini oturtacak? herkes kendi istediği oyuncularla çalışmak ister kimse bu kadronun başına geçip birşey yapmaya çalışmak istemez. o yüzden sezon sonuna kadar ziya kalmalı ama liglerin bittiği gün sözleşme fesh edilmeli...En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 23:03.
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımın kalitesinin 14. olacak düzeyde olduğunu iddia edenin futbol bilgisinden şüphe ederim...
bu takım başına çoban getirsem 14. olmaz.
ama ziya doğanla olur.
elindeki yıldızlara bak önce bi...
ziya hocayı savunacağım diye gözün dönmüş söyliyeyim sana.
bu takım başında vasat bir teknik direktörle ilk 5 ten aşağı düşmez.
ama maalesef başımızdaki vasat bile değil.
o yüzden bu kadro bundan fazlasını çok zor yapmaz.
bu kadro bundan fazlasını çok rahat yapar..
o kadar da uzun boylu değil..
değişmesi gereken sadece oyuncular değil. aynı zamanda oyuncuları defansa kilitleyen sistem... ziya doğan kafası küme düşmeye oynayan takımların sistemidir. trabzonspor gibi bir takımın değil.En son zedboysts tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 00:14.Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
Yorum
-
Her gelen hoca kendi sistemini oynatmak icin yeni futbolcular ister, malum onlari almakta parayla oluyor, bizde para cok, ve kapimizdada en az 20 t.d bekliyor, hankisini istersek hemen i$ba$i yapacak, ba$kanimizdada para cok, istedigimiz futbolcuyuda alir, bizde taraftar olarak istedigimiz gibi istedigimiz ki$ileri ele$tirirz, i$imize gelmeyen oyuncu veya hoca varsa hemen kovulmasini saglariz, Ziya Dogan bundan önceki dönemde üst üste 12 mac hic yenilmeden ve bizi $ampiyonlar ligi kapisindan döndüren hoca deyildi sanki, o zamandan beri bu Ziya Doganin ya beyni sulandi yada biz futbolu daha iyi ögrenip onu gecdik. Trabzonda ne bu yönetimin, nede bundan önceki yönetimin cözemedigi ba$ka oyunlar oynaniyor, bir Hakan Süleymanin yakalanmasiyla sorunlar cözülmedi. Ziya Doganin bundan önceki gidi$inde bunlarinda rolü büyüktü, Ziya Dogana dikensiz gül bahcesi teslim edilmedi. $enol Güne$in üstü kapali anlatmak isteyipte anlatamadiklarina biraz kafa yorarsaniz bazi $eyleri cözeceksiniz, yani benim demek istedigim sirf sorun hoca deyildir, bizler sirf buz daginin üstüyle ilgileniyoruz. Ayrica Metin Akta$in bizde oynadigi zamanlar bazi aciklamalari vardi, diyordu ki; bazi maclardan önce yenilmemiz icin bize tehdit telefonlari geliyor, o zamanlar Özkan Sümer ba$kandi, takim dü$me potasina girmi$ti, ayni $eyler $imdide oluyor demiyorum, fakat bilmedigimiz bazi oyunlar takimin üzerinde oynaniyor, ve bunlari bizler hep sonradan duyuyoruz.En son salihismet tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 00:19.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilodizç vasat bi hoca çok dandik bi hoca o yüzden en iyi hocalar arasına girmiş birisi peki neden başarılı olamadı lütfen... Ben bunları boşuna demiyorum dayanağım olmadan demiyorum siz sadece burda eleştiriyosunuz ama ben de eleştiriyorum eleştirmiyorum demedim ama bu kadar da haksızlık edilmezki bi adama ya peki şenol güneş niye anathorsis maçını yenemedi ????? üstelik ekstradan fatih tekke gibibi yıldızın vardı.. lütfen mantıklı olalım....
ziya efendiye gösterilen sabır onlara gösterilmedi.
anorthosis maçında oluşturulan gerilim atmosferi de başka bir şey. fatih tekke dediğin adam da henüz sakatlıktan çıkmıştı o maçtan önce.
ziya hoca (hoca demeye dilim varmıyor ama) ya gösterilen sabrın yarısını gösterildi mi bunlara.
hangisi takımı küme potasına soktu, ya da hangisi bu kadar kötü futbol oynayarak, takımı 14. sıraya demirledi...
bahsettiğiniz hocaların istatistikleri belli.
o adamlar en iyi yapamadıkları için gönderildi.
büyük takımdan hoca en iyi yapamadı için gönderilir.
küme düşme potasına sokan adama neler uygulanır onu da siz hesaplayın..
(ben zift+tüy yöntemini öneririm)
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gelen hoca kendi sistemini oynatmak icin yeni futbolcular ister, malum onlari almakta parayla oluyor, bizde para cok, ve kapimizdada en az 20 t.d bekliyor, hankisini istersek hemen i$ba$i yapacak, ba$kanimizdada para cok, istedigimiz futbolcuyuda alir, bizde taraftar olarak istedigimiz gibi istedigimiz ki$ileri ele$tirirz, i$imize gelmeyen oyuncu veya hoca varsa hemen kovulmasini saglariz, Ziya Dogan bundan önceki dönemde üst üste 12 mac hic yenilmeden ve bizi $ampiyonlar ligi kapisindan döndüren hoca deyildi sanki, o zamandan beri bu Ziya Doganin ya beyni sulandi yada biz futbolu daha iyi ögrenip onu gecdik. Trabzonda ne bu yönetimin, nede bundan önceki yönetimin cözemedigi ba$ka oyunlar oynaniyor, bir Hakan Süleymanin yakalanmasiyla sorunlar cözülmedi. Ziya Doganin bundan önceki gidi$inde bunlarinda rolü büyüktü, Ziya Dogana dikensiz gül bahcesi teslim edilmedi. $enol Güne$in üstü kapali anlatmak isteyipte anlatamadiklarina biraz kafa yorarsaniz bazi $eyleri cözeceksiniz, yani benim demek istedigim sirf sorun hoca deyildir, bizler sirf buz daginin üstüyle ilgileniyoruz. Ayrica Metin Akta$in bizde oynadigi zamanlar bazi aciklamalari vardi, diyordu ki; bazi maclardan önce yenilmemiz icin bize tehdit telefonlari geliyor, o zamanlar Özkan Sümer ba$kandi, takim dü$me potasina girmi$ti, ayni $eyler $imdide oluyor demiyorum, fakat bilmedigimiz bazi oyunlar takimin üzerinde oynaniyor, ve bunlari bizler hep sonradan duyuyoruz.
zaten def olması gerekener listesi yönetim ve ziya hocadan oluşuyor.
tek başına kimse ona sormluluk yüklemedi.
ziya hocanın eline şampiyon olacak bir kadro verilmedi.
ama o bunun şampiyon olacak bir kadro olduğunu, yeterli olduğunu söyleyerek onu alan başkan gibi yalanclığıa soyundu.
bu kadro şampiyonluk için yeterli değil ve bunun sorumlusu da yönetimdir.
lakin bu kadro 14. olacak kadro da değil.
bu kadronun 14. olmasının müsebbibi ben hocayım diye takımın başında duran ziya efendidir.
şu kadroyu 1. ligde şu an teknik direktörlük yapan hangi hocaya verirsen ver beceremez 14. yapmayı.
hem kadro o kadar kalitesiz değil hem de 4 büyükten birinin başındasın, tribün desteğin de var.
ama hala takımın 14.
hadi canım sizde...
sorumluluk ziyada değilmiş.
şampiyon olamamanın sorumluluğunu yüklemedik zaten ziyaya.
onun sorumlusu yönetim.
ziyanın sorumluluğu ortadaki kepaze tablo.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 00:47.
Yorum
-
Ben Ziya Doganin savunucusu deyilim, ancak sezon sonu transferleri Ziya yapmadi, onun yaptigi transferlerlede 2 mac oynadik, ve geldigi zaman bu kadro yeterlidir demesi cok normal bir olaydir, hic bir hoca gelir gelmez bu kadro yetersizdir demez. Isdikrar istiyorsak 6 ayda bir hoca degi$mez, bu benim fikrim, yani daha dogrusu benin inancim bu. Özkan Sümer zamanindada bu takim cok kötü bir sezon gecirmi$ti, hatta hoca degi$ikliginden sonra gelen Alman Brigel nerdeyse dü$ürüyordu bizi. Uzatmaya gerek yok, bu hocayla en azindan bu sezonu bitirecegiz.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ziya Doganin savunucusu deyilim, ancak sezon sonu transferleri Ziya yapmadi, onun yaptigi transferlerlede 2 mac oynadik, ve geldigi zaman bu kadro yeterlidir demesi cok normal bir olaydir, hic bir hoca gelir gelmez bu kadro yetersizdir demez. Isdikrar istiyorsak 6 ayda bir hoca degi$mez, bu benim fikrim, yani daha dogrusu benin inancim bu. Özkan Sümer zamanindada bu takim cok kötü bir sezon gecirmi$ti, hatta hoca degi$ikliginden sonra gelen Alman Brigel nerdeyse dü$ürüyordu bizi. Uzatmaya gerek yok, bu hocayla en azindan bu sezonu bitirecegiz.
küçük takım mazeretlerine sığınmayın.
elinizdeki kadro 7 maç üstüste kaybedip ligin dibine demirleyecek bir kadro mudur?
hoca değişti, kadro nun değil..
eeee..
bu takımı rezil şekilde oynatmasına, büyük takım mantığına hiçbir şekilde uymayacak ucube sistemine, bizi küme düşme potasına taşımasına bahane midir?
bana hiç kimse bu kadronun bu rezilliğe layık bi kadro olduğunu iddia edemez.
elindeki kadronun senin kurduğun kadro olmaması, inatlaşmalarla onu dibe çökertmene bahane değildir.
böyle saçma bir eleştiri kesici mantıl olmaz.
takım onun değil. o kurmadı.
o kurmadı sözcüğü sadece şampiyon olamamasına bahane olur.
takımı küme düşürmesine değil.
ayrıca geldiği zaman kadro yeterlidir demesi normal falan değildir. birini savunmacağım diye yalancılığı savunur duruma düşmeyin.
ziya hoca o lafı ile camiayı aptal yerine koymaya kakmıştır.
örnekleri pek çoktur ki hocalar takımın başına geldiklerinde kadronun takviyeye ihtiyacı olduğunu defalarca söylemişlerdir.
tabi bunu söyleyecek adamın öncelikle yalana meyilli olmaması, işini de iyi bilmesi gerekir ki eksiği fazlayı görebilsin...
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın ziya efendinin takımı olmaması 7 maç kaybetmesine 10 maç kazanamamasına mazeret değildir.
küçük takım mazeretlerine sığınmayın.
elinizdeki kadro 7 maç üstüste kaybedip ligin dibine demirleyecek bir kadro mudur?
hoca değişti, kadro nun değil..
eeee..
bu takımı rezil şekilde oynatmasına, büyük takım mantığına hiçbir şekilde uymayacak ucube sistemine, bizi küme düşme potasına taşımasına bahane midir?
bana hiç kimse bu kadronun bu rezilliğe layık bi kadro olduğunu iddia edemez.
elindeki kadronun senin kurduğun kadro olmaması, inatlaşmalarla onu dibe çökertmene bahane değildir.
böyle saçma bir eleştiri kesici mantıl olmaz.
takım onun değil. o kurmadı.
o kurmadı sözcüğü sadece şampiyon olamamasına bahane olur.
takımı küme düşürmesine değil.
ayrıca geldiği zaman kadro yeterlidir demesi normal falan değildir. birini savunmacağım diye yalancılığı savunur duruma düşmeyin.
ziya hoca o lafı ile camiayı aptal yerine koymaya kakmıştır.
örnekleri pek çoktur ki hocalar takımın başına geldiklerinde kadronun takviyeye ihtiyacı olduğunu defalarca söylemişlerdir.
tabi bunu söyleyecek adamın öncelikle yalana meyilli olmaması, işini de iyi bilmesi gerekir ki eksiği fazlayı görebilsin...
Yani sen israrla hocanin kovulmasini mi istiyorsun? O zaman kovdur gücün yetiyorsa. Anlatamiyorum galiba, hoca yetersiz dahi olsa onu bu durumda kovmak ( hic sevmedigim bir kelime) takima verilecek en büyük zarardir. Sezon sonuna kadar gönderilmeyecegine göre, seninde hoca konusunda sikinti cekmene hic gerek yok, ha i$ler cok götü giderse belki gönderilebilir orasini bilemem, eger sizin bir alternadif hocaniz varsa ismini yönetime verin birazda onu izleriz. Benim bir prensibimde yapamayacagim i$ler icin kendime sikinti yaratmiyorum, hoca ve yönetimi degi$tirmek gibi bir gücüm olmadigina göre, Trabzonsporun maclarindan sevk almaya cali$iyorum, cünkü futbolu ve Trabzonsporu cok seviyorum, zamani gelince oyumu verip istedigim yönetimin gelmesine katkida bulunurum, bu kadar basit.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani sen israrla hocanin kovulmasini mi istiyorsun? O zaman kovdur gücün yetiyorsa. Anlatamiyorum galiba, hoca yetersiz dahi olsa onu bu durumda kovmak ( hic sevmedigim bir kelime) takima verilecek en büyük zarardir. Sezon sonuna kadar gönderilmeyecegine göre, seninde hoca konusunda sikinti cekmene hic gerek yok, ha i$ler cok götü giderse belki gönderilebilir orasini bilemem, eger sizin bir alternadif hocaniz varsa ismini yönetime verin birazda onu izleriz. Benim bir prensibimde yapamayacagim i$ler icin kendime sikinti yaratmiyorum, hoca ve yönetimi degi$tirmek gibi bir gücüm olmadigina göre, Trabzonsporun maclarindan sevk almaya cali$iyorum, cünkü futbolu ve Trabzonsporu cok seviyorum, zamani gelince oyumu verip istedigim yönetimin gelmesine katkida bulunurum, bu kadar basit.
buradaki hiç kimse de icraat gücü lan adamlar değil. en azından ben değilim.
benim yapabileceğim doğru olduğuna inandığımı söylemektir.
olanı değiştiremiyorum diye fikirlerimi söylemekten çekinmem.. onun adı statükoculuktur.
o zaman sadece elinde erk olanlar konuşsun.
böyle bir mantık yok....
Yorum
Yorum