Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yazının içinde trabzonsporda yoneticilik yapmış olduğu kısmı da vardı.haşim sayitoğlunun daha önceki futbol geçmişini bilmiyosan o senin sorunun.ayrıca sen ilk yazında ''profesyonel'' falan da dememiştin.sadece spor geçmişi nedir demiştin.lütfen tutarlı olalım.
    bu adam bana başka bir otomobil şirketinin sahibi birini hatırlatıyor..oda bunun gibi hiç bir şey yapmamıştı sadece kendi reklamını yapmıştı hatta klübe sağlanan otomobilleri bile kendi şirketinden sağlamıştı. isminin söylememe gerek yok sanırım....

işte senin meşhur amatör kralın sayitoğluda bu amaçla gelmiştir reklamını yapıp daha iyi araba satmak için. aksini iddia ediyorsan delili isterim madem bu kadar tecrübeli bir spor adamı imiş kendileri hani icraatları.....

eline klüpte başbakan kadar yetki verildi. zaten öncede başkan yardımcısı idi. madem bu kadar tanınana biliene bir spor adamı idi nerde icraatları.. kişi olarak beyefendi bi insan olabilir. ancak YÖNETİCİLİK ve PROFESYONELLİK çok farklı bi olaydır. yolsporu yada başka bi takımı 100 senede yönetmiş olsanız bu TRABZONSPOR da yönetici olabileceğiniz analmına gelmez. kaldki 10-15 milyar veren bi insan amatörde başkan bile olabiliyor.

Başkan vekilliği yapmıi filan diyosun. Mehmet Ali Yılmaz zamanında Hikmet Onur diye bi adm vardı oda başkan yardımcısı idi. şimdi burada soralım bakalım kaç kişi adını hatırlıyorç ben yönetici derken PROFESYONEL , İŞ YAPAN insandan bahsediyorum.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Acaba yönetimi zamanında benim gibi savunan oldu mu? Ama dedigim gibi bunlardan bir halt olacagı yok anlayalım artık!!!!

Yorum

• arkadaşlar ikinci yarı ne zaman başlıyor.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar ikinci yarı ne zaman başlıyor.
          Allah gecinden versin!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah gecinden versin!

bide ziya doğan ve tayfasının filmi varmış ben sinemaya onu izlemeye gitcem izleyen arkadaşlar tavsiye etmiyor. ben yine de bi bakcam.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bide ziya doğan ve tayfasının filmi varmış ben sinemaya onu izlemeye gitcem izleyen arkadaşlar tavsiye etmiyor. ben yine de bi bakcam.
              Ben en yeni filmine gidicem ZİYA DOGAN GEMİDE

Yorum

• 1830 mesaj var ama hala giden yok allah allah

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1830 mesaj var ama hala giden yok allah allah
                  Abi bunların mideleri geniş bana biri bu kadar hakaret etsin sehri terk ederim ama nerde bunlarda o gurur

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1830 mesaj var ama hala giden yok allah allah
                    trabzonspor 2a ya doğru emin adımlarla yol alıyor kimsenin bişey yaptığı yok. herhalde bu mesajları bizi çok sevdiklerin den tebrik mesajı atıyorlar zannediyorlar.

bide dün akşam almanyadan bi abi geldi biraz spor konuştuk ziyanın başarısızlığını söyledi kaçtı gitti niye geldi dedi. adam bunları almanyadan görüyor bizimkiler herifle beraber yatıp kalkıyor hala göremedi.(andım seni hacıosmanoğlu) abi bide gese li.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah gecinden versin!
                      hoca izleme boyle filmleri. güzel film ama insanda derin yaralar açabilir. adam kızıyla yatıyor abisiyle kızkardesi birbirine aşık. sakıncalı yani.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon bir film olsaydı adı

UNFORGIVEN olurdu.......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Müzelik tam bunlar.Her kafadan bi ses çıkıyo bir aldık der öteki haberim yok der.Birisi hocaya sallar öteki sahiplenir.Bir stad konusu var ne olduğu belli değil.Miroslaw çeker gider ötekide bunlardan gaz alır(milan,Marce) yönetimden tık çıkmaz.Hoca desen her yenilgiden sonra bundan güzel biyan çıkarır,konuşur öylesine kimse hoop ne oluyo demez.
                          ...Trabzon Trabzon olalı bu kadar aciz ve beceriksiz bir yönetim daha görmemiştir.Vaay Başımıza

Yorum

• Basit bir futbolcu tranferinde dahi çok komik durumlara düşen başkan ve yönetim kurulumuzu hocalarıyla beraber istifaya davet ediyorum.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• bu yönetim tarihimizdeki en kötü yönetimdir......

Yorum

• Anlamıyorum, geçen yönetimdeki iç çekişmelerin bizi ne hale getirdiği gün gibi ortada. SARI BOZOĞLU kavgası bize nelere mal oldu bunu herkes gördü, eşeltirdi, tenkit etti, kızdı hatta lanetledi. Fakat nasıl bir zihniyetse nasıl bir egoysa bizleri SARI BOZOĞLU çekişmesinden bile beter bir durumun içine soktu. Ben hiç zannetmiyorum ki bu durumda kendi hatalarının tamamiyle farkında olsunlar. Öyle bir ego ki bu kendi çıkar çatışmaları için milyonlarca kişiyi feda edebilecek kadar akılsızca, umursamazca.

Daha da vahimi hadi bunlar kötüde arkadaş hiç mi muhalif bir hareket olmaz yahu. Bunlar herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırdı da bir oluşum içine giren, karşıt bir bir çalışma başlatan kimse mi yok koskoca camia içinde. Herkes köşesinden birşeyler mırıldanıyor ama ayn tas aynı hamam. Olan yine her zaman olduğu gibi cefakar Trabzonspor taraftarına oluyor.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X