Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dostum Stichus evet haklı olabilirsin ama bırakıldı mı acaba? Ulu Lazaroni apar topar ihtilal mi yaptı yoksa malum(!)...
    Musampa başarısız bir transfer Lazaroni felaket. Acaba bırakılsaydı yararlı işler yapamaz mı idi? İspanya'dan td meselesi gibi. Ya da neden yönetime alındı kanatsız bırakılacaksa?

Yönetim başarısız. Bu çok açık. Adam ayırıp hedef göstermenin mantığı hele ki bunca gaf ve hatadan sonra, bana mantıklı gelmiyor. Sevapta katkı aramayı bırakıp "günahlara" baksak dediğim daha net anlaşılacaktır. Alerjik meselelerden çok beni yapılan icraatlar ilgilendiriyor açıkçası
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.11.2006, 14:24.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• e güzel, memnunum ben..

ben memnun oluyorum bu tip faydalı tartışmalardan..
      önce bir yanlış anlamayı düzelterek başlayayım.. benim haşim ve zeyyatı öne sürüşümün asıl nedeni, onların bile faydalı olmalarından hacıosmanoğluna nispet amaçlıydı. yoksa o liste olduğu gibi haşimin kabahatidir.
      nuri albayrak listeye tek bir isim yazmıştır. yedek birinci sıradaki abdullah başerdir o isim. liman müdürü de vardır ama onu adamdan saymıyorum.
      başkanı ayrı bir yerde değerlendirdiğim de gizli bilgi değil. kendisini iyi tanır ve severim. tüm başkanlara da ayrı bir saygım vardır. pek çoğunu hiç sevmem.
      nuri beyin yönetim listesine müdahale etmemiş olması o dönemde başka türlü kazanamayacağının düşündürülmüş olması ile alakalı olabileceği gibi, başkanı ben olduktan sonra trabzon şehrinin de gönlü olsun şeklinde değerlendirilebilir.
      başkanı hatalı bulduğum konulardan bir tanesi de (ben masaya yumruk vurmayı sevmem, herhangi bir konuda sözün bitmesine sıranın yumruğa gelmesine hız kazandıran davranışları onaylamam) yönetime ayar vermemesidir.
      adam soyunma odasında benim cebimden keyif yapacak, diğer yöneticilerden öne çıkıp tvde asıp kesecek ve hala başkan yardımcısı diye gezecek!
      taraftar gruplarına bira ısmarladığı için sevilen yöneticiden allaha sığınırım!
      nuri bey taraftar gruplarını bu anlamda özel alakaya mazhar kabul etmez. doğrusu da budur.
      ama muhalif arkadaşımın dediğine gelirsek şu gerçekle karşılaşırız. siyasette yükselmek amacıyla geçirilen mülayim zaman iş başına gelene kadar sizi mülayim kılar yollu yaklaşımlar nuri bey için doğru değildir.
      beyler adamda trabzon aşkı ve para var. kimseyle kavga etmeden takımı düze çıkaralım, şampiyon olalım, stadı yapalım dedi. bunlardan stad bizim iyi bildiğimiz iştir dedi. şampiyonluk için pek çok unsur aynı anda aynı yerde yanyana gelecek.. nasip işi dedi. kendince güzel kadro kurdu. artistlik yapan oyuncuları(bkz. emrah) güzelce terbiye etti, gönderdi. federasyon seçimlerinde başbakanla karşı karşıya gelme pahasına trabzonun sözünü tuttu, hiçbir kulüple kavga etmedi. junu beşiktaşa bu ilişkiyle gönderebildi. djokajı ankaraya bu ilişkilerle gönderebildi.
      bu yönetimin utanması lazım.
      tekrar ediyorum.
      tamamı bugünkü pozisyonlarını yahut araba satışındaki artışı nuri albayraka borçludur. o kongreyi tek başına nuri albayrak almıştır. herşeylerini nuri albayraka borçludurlar.
      bunu böylece bilen ve ona göre akıllı giden var(bkz. haşim, zeyyat), on tane adamın gazına gelip ulan bu kadar kolaysa ben de başkan olayım diye ayakta uyuyanlar var(bkz. ibrahim ethem hacıosmanoğlu)
      mesele budur.
      başkanın bunlara çeki düzen vermemesi korkudan değildir. inanılmaz bir iyi niyetle yaklaşmasındandır. sadece bu yüzden bile başkanı diğerlerinden ayırırım ben! başkanın hatasını görmeyecek kadar da körleşmedik henüz hamdolsun. kaldı ki başkan en çok kendisini eleştiren bir karaktere sahip.
      bakın tatlı bir anekdot:
      (altay maçı bitmiş ve iddialı olduğumuzu açıkladığımız fortis kupasından elenmişiz, sayın başkanı arıyorum..
      * kanser ettiniz bizi yahu! bir de arkadaşlardan biri kural hatası mı nedir taçı o atmış bu atmış diye nağme yapıyor.. allah aşkına açıklama yap daha fazla kepaze olmayalım sayın başkan..
      (açıklama yapar ve bir sonraki görüşme)
      * arkadaşlar kural hatasıyla maç tekrarı mümkün dediler.. o açıdan yapmışlar öyle bir açıklama.. mümkün değil mi tekrarı? maçı izledin mi tvden? gördün mü kural hatası mı?
      * başkanım elendik. allah aşkına daha fazla üzmeyin bizi. onu size söyleyen ruh hastası. milletin eğlencesi olduk. maçı tekrar ettirecekmişsiniz diyorlar. denizliden arkadaşlar arayıp dalga geçiyorlar. kanser oldum tvnin başında vallahi.. bırakın bizi komik duruma düşürmeyin.. itiraz falan yok deyin lütfen!
      * ya ben? oğlum bizi hiç düşündüğünüz yok.. bir gün yığılıp kalacağım bu tribünde hiç onu konuşmuyorsunuz.. varsa yoksa siz! hep kendiniz!
      * başkan ben olmadım, siz oldunuz
      * öyle değil mi.. canınız sağolsun.. ne diyor arkadaşlar?
      * böyle başkan istemiyoruz. istifa etsin diyorlar..
      * haklı adamlar.. sen ne diyorsun?
      * böyle ufak tefek lodostan koskoca trabzon gemisi batmaz diyorum. yalnız hocayı gönderelim. bir de yönetici gönderelim..
      * hocayı gönderelim tabii.. ben çıkayım yöneteyim takımı. millet bu başkanlığa ölene kadar seçti ya beni.. yöneticileri de göndereyim.. tek başıma padişahım ya burada.. yanlış konuşuyorsun.. hepsi iyi çocuklar.. göreceksin taş gibi takım yapacağız..
      * bakacağız sayın başkan..
      * ben geri planda kalacağım. ibrahim bey le haşim bey yürütecekler işi..
      * haah tamam.. süper olur.. kürşatı da hoca yapın..
      ( uzar gider bu minvalde.. hasılı adam hep güvendi yönetimine.. ama hep..)

Yorum

• İyi insan, iyi niyetli, iyi de takım kazanamıyor. Bize desin ki ben başa geldim ama bana şu kadar zaman müsade, farz-ı mahal, 2 sene müsade. Bu sürede takımı oturtacağım. Böyle büyük beklentilerle başladık ki her adımın yankısı da büyük oluyor. Şekilleniyoruz dese başta, biz de ne umacağımızı bilirdik. En azından karşı takımlar oturmuş kadroya sahip bizim kadro yeni derdik, bişey bulurduk avunacak kendimize
        Ah bir de şu işi profesyonel yöneticiler yapsa, işte o zaman senin dediğin: "Benim dedim oldu" tipi yöneticiler lüzum dışı kalsalar...
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selamlar,
          arkadaşlarımızdan biri ısrarla beni çağırmış
          hacıosmanoğlu hariç hiç biri yönetici değil demiş.
          hemen geldim tabi..
          ufaktan bir tartışalım bakalım şu hacıosmanoğlu arkadaşımızın yöneticiliğini.. ben bu işlerden anlamıyorum herhalde..
          tribünde amigo değildir yönetici..
          sürekli ve sadece 'trabzonsporun haklarını yiyemezler, yedirmeyiz!' diyen gölgesiyle kavgalı diğer takımı taraftarlarınca komik bulunan ve herhangibir yerde konuştuğunda kafamı önüme eğdiğim bir arkadaşımız..
          siz nasıl gördünüz de neresinden yönetici dediniz bir anlatsanız?
          yoksa başkan mı olmalı..
          eğer başkan olmayı istiyorsa bence başkan yapılmalıdır.
          başka türlü hayal dünyasından çıkacağı yok!
          belki de onunla aynı duyguları taşıdığı halde bunu belli etmeden takımın menfaatini ön planda tutuyor görünen arkadaşlarımız daha iyi yöneticilik sergiliyorlar. haşim bey ve zeyyat beyi bu konuda örnek olarak zikredebiliriz.
          neticede durum şudur:
          şu an bulundukları pozisyonun tamamını nuri albayrak a borçlu oldukları bir gerçektir. bunu bilip ona göre davrananlar ve bunun dahi farkında olmayıp duvara doğru hızla gidenler var.
          zamanla göreceğiz, trabzonspor arkadaşların en güzel hatıraları olarak kalacaktır!
          sayın hacıosmanoğlunun klübe maddi katkısı ne kadardır yada hangi yararlı futbolcuyu almıştır alınmasına vesile olmuştur... kabadayı gibi konuşmakla hakkımızı yedirmeyiz demekle olmuyo bu işler.. hakkımızın nasıl yendiğini gördük antalya maçında... o edebiyatı kavedekilr çok güzel yapıyor... önemli olan icraat.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• stichus kardeşim

bu, başkanın
            yönetimi ben kendim belirlemedim
            bu yönetim benim adamlarımdan oluşmadı
            görüyorum, duyuyorum ama bişi yapamıyorum
            diyebilmek için oynadığı üç maymun oyunudur ve ben de bu oyunları çok iyi bilirim

mazlum mazbut ve tavazu sahibiyim
            param var, işim gücüm var
            işi de biliyorum
            ama ekibim iyi değil
            ahanda işte durum ortada
            anne babamın lafına bakmayın siz. benden trabzona başkan olur
            beni kendi listemle yeniden seçin
            bak nasıl yönetiyorum trabzonu
            diyebilmenin kilometre taşlarıdır bu taktikler

ben samimi olduğuna inanmıyorum

Yorum

• Bu arada liman müdürü Faruk Kanca mı oluyor? Çünkü Faruk Kanca Bey'in Albayrak şirketler grubunda çalıştığını duymuştum

Yorum

• faruk bey liman müdürü değil.
                muzaffer ermiş galiba yanılmıyorsam.. yedek listede..
                başkanın listemi düzelteyim öyle geleyim diye bir kaygısı olsa bana uyar şahsen.. başkan bu arkadaşlarla gayet güzel yönetiriz diye düşünüyor hala..
                problemin her hafta çözüleceği umuduyla ziya hocanın arkasındayız diyor.
                benim sıkıntım şu:
                başkan eleştirildiği konularda ileri sürülen iddiaları hakeder bir profil çizse ben gam yemem.. herkesi kucaklıyor görüntüsü vermesine gerek yok bana göre..
                başkanın şu anda trabzonspor kulübüne zarar verdiğini ve yapacak bir şeyi olmadığını düşünse bir an dahi orada durmayacak bir karakterde olduğunu biliyorum ben..
                hayırlısı..

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  13 Trabzonspor 13 4 4 5 15 16 16 (2005-2006)
                  13 Trabzonspor 13 4 4 5 15 16 16 (2006-2007)

sen de yani her ikisinide başarısız mı buluyorsun.

başbakana yakınlığı mevzuu o zamanki olayların gelişme şekli bu tip konuları getirdi.ve hala bir çoğunu kafasındada aynı soru işareti var. ve sağolsun nuri albayrak bunu aksini ispatlamak yerine,her hareketinde dibe vuran başarısız kararlarla ve söylediği laflarla buna çanak tutuyor.

atay aktugun basarısı özkan sümerinde aslında.nuri albayrakın başarısızlığı da atay aktugun eserı ıdı. anlasıldı.
                  Sayın Gürkan Kalmuk,

Atay Aktuğ yönetimindeki 1. ve 2. sezonda lig 2. liği ve 2. sezondaki şampiyonluğun elimizden alınışından sonraki sezon yani 3. sezondaki sıralamayı vermişsiniz. Kritik bir transfer hatası (kesinlikle kabul edilemez), sakatlıklar, beklenmedik ceza ve de en önemlisi düğmeye basıldıktan sonra müthiş hakem hataları ile gelinen nokta ile Nuri Albayrak yönetimi getirildikten sonraki yani şimdi ki durumu karşılaştırmışsınız. Bence bu bir elma-elma karşılaştırması olmamış.

Başka bir açıdan ise Nuri Albayrak' ın daha başarılı kabul edilebilmesi için 2007-2008 sezonu takımı 1. ligde şampiyon yapması gerekiyor. Tabii Stichus' a göre yönetimi değiştirmesi şartı ile.

Saygılar

Yorum

• hayır kesinlikle hayır. takımın şampiyon olması durumu yöneticilerin değişmesine bağlı değildir. bu kadro bu lig için mücadeleyi sonuna kadar yürütebilecek bir kadrodur.
                    önce onbir akıllı ve yetenekli adam yazıp sonra o adamlara göre oyun planlamak lazımdır. akıllı bir hoca ile olur bu.
                    yeteneksiz ama sol ayaklı diye adam oynatılmaz.
                    gökdenize her yerde oynama yetkisi verilemez.
                    ( bir şey söylemek istemiyordum ama; şu üç maymun meselesi.. iyi de bildiğini söylemişsin be dostum.. bu üç maymun.. oyun mudur? görür mü? duyar mı? konuşur mu? ama olmuyor ki ama değil mi? ben biliyorum diye ortaya çıkıp yanlış bilgiler üzerine ahkam kesmek yakışık almıyor ki.. bir konuyla alakalı örnek vermek için, alakayı canlı tutmak için yapılmaması gereken şey işte budur)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada liman müdürü Faruk Kanca mı oluyor? Çünkü Faruk Kanca Bey'in Albayrak şirketler grubunda çalıştığını duymuştum
                      Sence Nuri Albayrak Faruk Kanca' yı liman müdürü yapıp maaşını cebinden verir mi? O limana gemi yanaşır mı?

Yorum

• Stichus kardeşim hazır seni buralarda yakalamışken, söyler misin yönetimin veya başkanın gerekli pozisyonlara uygun profesyonelleri getirme konusundaki isteksizliği veya direnci veya gecikmesi neden kaynaklanıyor?

Örneğin menajerlik için neyi ve niye bekliyorlar?

Örneğin ticari konularda bu işleri bilen birilerinin gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz veya Haşim'in Zeyyat'ın bilmemkimin bu işleri öğrenmesini mi bekleyeceğiz?

Örneğin ara transferde yine 29 Ocak akşamı son dakikada menajerle yapılacak pazarlığı mı takip ediyor olacağız?

Bu konuda da(ki benim en çok önem verdiğim konu) başkanın senin ifadenle 'biraz daha bekleyelim düzelecek inşallah' duruşu mu sözkonusu?

Gerçekten çok merak ediyorum.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stichus kardeşim hazır seni buralarda yakalamışken, söyler misin yönetimin veya başkanın gerekli pozisyonlara uygun profesyonelleri getirme konusundaki isteksizliği veya direnci veya gecikmesi neden kaynaklanıyor?

Örneğin menajerlik için neyi ve niye bekliyorlar?

Örneğin ticari konularda bu işleri bilen birilerinin gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz veya Haşim'in Zeyyat'ın bilmemkimin bu işleri öğrenmesini mi bekleyeceğiz?

Örneğin ara transferde yine 29 Ocak akşamı son dakikada menajerle yapılacak pazarlığı mı takip ediyor olacağız?

Bu konuda da(ki benim en çok önem verdiğim konu) başkanın senin ifadenle 'biraz daha bekleyelim düzelecek inşallah' duruşu mu sözkonusu?

Gerçekten çok merak ediyorum.
                          Ya Jester seni de yakalamışken, futbol yorumlarını dikkatle takip etmiştim fakat Keçeli konusunda yanıldık mı ne? (yeri değil ama neyse)

Yorum

• pısırık adamların trabzonsporun başında ne işi var allah aşkına. adam gibi adam. dirayetli kişiler istiyorum.
                            futboldan anlayan başkan diye bişe olmaz. futboldan hoca anlar. en fazla yönetimden bikaç kişi anlar. yönetim adı üstünde yönetenir. bu işten en iyi anlayan kimse odur. hayalimi anlıyo şimdi. o olacağına ben olıyım ne farkı var.
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Littlebighorn kardeşim, gerçekten yeri değil ama madem sordun söyliyim.
                              Keçeli beklediğimin çok altında performans gösteriyor, hatta ne oldu bu adama demekten kendimi alamıyorum. Bu adam Denizli'de iken liglerin ceza sahasına en fazla isabetli orta yapan iki-üç oyuncusundan biriydi ve de çok istikrarlı oynuyordu. Haftalardır iyi oynamıyor ama arkadaşlar bu adamın yeteneği konusunda yanılıyorlar. Ben yine de sol taraftaki ilk alternatif olduğunu düşünüyorum çünkü Murat'ın kademesi çok zayıf. Kötü performansının tam sebebini bilmiyorum ama düzelmesini bekliyorum. Daha önceden tanımadığımız bir adam olsa yanıldık derim ama Keçeli'de bu sözkonusu değil.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sence Nuri Albayrak Faruk Kanca' yı liman müdürü yapıp maaşını cebinden verir mi? O limana gemi yanaşır mı?
                                haklısın. Aslında orda demek istediğim koskoca başkanın nasıl oluyor da sadece 2 yedek üye sokabiliyor olduğu idi. Bir de tabi Faruk Kanca Albayrakların şirketinde çalışıyorsa onu yönetime kimin istediğini çözememiştim

Yorum

Yükleniyor...
                                X