Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence hersey gayet yolunda ilerliyor, yeterki dengeler bozulmasin baska birsey istemiyorum, bunun haricinde bukadar kin kusan dusunceye bir mana bulmaya çalisiorum, su lig baslasada sizlerin yorumlarinizi okusak bir an once, herseyi zamaninda yapmak gerekir, su an procedure devam ediyor, henuz bir sonuç yok, sonuçlar gelsin ozaman lekeleyelim yoksa tukurdugunuzu yalamak zorunda kalirsiniz

Yorum

• FAZLA BEKLEMEYE GEREK YOK TRANSFERLERI YAPAMADIKLARINI GÖRDÜKTEN SONRA LIGDEKI DURUMUMUZ ZATEN HERSEYIN TUZU BIBERI OLACAK AZ KALDI

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
      » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
      ************************************************** *******Edited by: Külünkoglu
      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• çok sevineceksin galiba o zaman..
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Sevinmez be kardesim.Niye sevinsin ki ? Kardesimizde bizim gibi Trabzonspor'umuz için vakit ayirip yaziyor burada.Bazilarimiz daha sabirsiz neticeyi hemen görmek istediginden dolayi daha agir elestirebiliyor yönetimi.Tabii ki dogru bir yaklasim degil hep elestirdim böyle düsünenleri.Ama bazenbende kantarin topuzunu kaçirdi mi diyede düsünmeden edemedim.Müthis bir otokontrol içinde yazmaya çalisiyorum.Hepimiz bunu basaramiyoruz.Art niyetli,tamamen siyasi sebeplerle elestirenleri ayri tutuyorum bu yazimdan.Fakat su geldigimiz noktada yeni sezon için umutvar olmak çok zor.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Neden Bu Yönetimi Bu kadar elestiriyorsunuz?

Bu yöneticiler uzaydan gelmediki?Türkiyedeki diger yöneticilerden çokmu farklilar.

Akcigeri kanser olan bir hastanin beynindede kanser olmasi normal degilmi?

Türkiye ligine bakin kulüp baskanlarina bakin bir kimler var?

Ya TFF nin basindaki gayseli hemserimize ne demeli?Sedat pekerin abisi degilmi kendisi?

gayse baskanina en centilmen diyorlar su fresco denen adam kim ya Ribery olayi? Gayseliler bile anlayamamis.

Samsunda oldugum için biliyorum Samsunspora baskan bulamiyorlar Vali Belediye Baskani yönetim olusturmaya çalisiyorlar. Olmuyor. Metronun Sahibi Galip ÖZTÜRK e ki verecekler Adam Kulübünborcundan kaçiyor?2. ligde gelirde yok isminide duyuramayacak o zaman niye istesinki?

Futbol Mafya Futbol Siyaset, Futbol Ticaret iliskilerini bir buz dagina benzetirsek biz sadece buz daginin görünen yüzünü görüyoruz zaman zaman suyun altinda kalan kisimi görür gibi oluyoruz ne gördügümüzü anlayamiyoruz ya da anlamak istemiyoruz.

Eger Kulüp baskani olmasaydilar Nuri Albayrak, Azia Yildivim, Yildirim Demirören,Özhan Canaydin, Adnan Ölmez, Levent Kizil, Ilhan Cavcav Ali IPek, Ekrem Cengizgibi isimleri kim bilirdi.

Peki bu adamlar kulüplere parami veriyorlar? Verseler bile milyon dolarlari veriyorlarmidir? Yada verdiklerini geri almak için siraya girmiyorlarmidir?

Simdi TS nin baskanini ve Trabzon Limani ihalesi konusuluyor ya da alinamayan yildizlar konusuluyor?

Soruyu anlamak demek çözün yarisidir?

Soru su: Türkiyede Yönetimler Siyaset Ticaret Mafya seytan ücgeninden nasil kurtulur?Türk Futbolu nasil basarili OLur?

Bu sorunun Çözümü basit bir nokta oda para? O zaman Kulüplerin maddi kaynaklarina bakmak lazim?
            Çözüm zor degil bakin dünya modellerine çözüm kolay? En baba Liglerden biri Premier lig. Onlar ligi sirketlestirmisler. Iddayida onlar kontrol ediyor. Dünya Kuapasinda tam 98 oyuncu oynatiyorlar.

Bizim ligte 10 oyuncu var2 tunuslu 2 sirbistan karadagli 2 Ganali, biri çek, biri polonya, biri güney kore biri polonya

anliyacaginiz ne kadar para o kadar futbol.

Konu TS ye indirgediginde sorun ayni degilmi?

kim bir kaç milyon dolari yöneticisi oldugu kulübe bagislar?

O zaman kulübün gelirlerini artiracak uygulamalara bakmak lazim bu konudada Atay Aktug önemli adimlar atmasina ragmen sportif basarisizligi yüzünden kulübü zora soktu.

Simdi Yönetim Hem verdigi Sözlerin kiskacinda hemde klasik yönetim içi çekisme hastaligini esigindeyken, bir seyler yapmaya çalisiyorlar.

Bekleyelim bakalim transfer sezonunun sonunu. bakalim 1260 delegenin güvenlerini bosa çikarmayacaklardir herhalde. Ki umarim çikarmazlar çünkü giden zaman TS nin zamani olur. Yipranan kaybeden TS olur.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
              Sevinmez be kardesim.Niye sevinsin ki ? Kardesimizde bizim gibi Trabzonspor'umuz için vakit ayirip yaziyor burada.Bazilarimiz daha sabirsiz neticeyi hemen görmek istediginden dolayi daha agir elestirebiliyor yönetimi.Tabii ki dogru bir yaklasim degil hep elestirdim böyle düsünenleri.Ama bazenbende kantarin topuzunu kaçirdi mi diyede düsünmeden edemedim.Müthis bir otokontrol içinde yazmaya çalisiyorum.Hepimiz bunu basaramiyoruz.Art niyetli,tamamen siyasi sebeplerle elestirenleri ayri tutuyorum bu yazimdan.Fakat su geldigimiz noktada yeni sezon için umutvar olmak çok zor.

tamamen katiliyorum.art niyetli elestiriler disinda çogunluk su ana kadar ki yönetimden memnun degil.çünkü is bitirici ve daha hizli bir yönetim bekliyorduk.hedefi ne zaman sampiyonluk olan bir kadro kuracagiz.eger eldeki kadro tamamsa neden sampiyonluktan bahsedilmiyor ve yine o bilindik takimin dengesi türküsü söyleniyor.
              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• yönetim uyuma laf yapacagina transfer yapEdited by: Külünkoglu

Yorum

• Alla Alla yapilanlar transfer degilmi?
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• her yönbetyim bi denge lafi tutturup gidiyor onun için ne transfer ne baska bisey

Yorum

• geç kalindi transferlerde biraz ama daha zamani vardir belkide bazi oyuncular için dünya kupasi bekleniyordur [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Yorum yapmayacagim sadece imzama bakin anlarsiniz...

Yorum

• yönetim hakkinda düsünceleriniz:

hiç iyi seyler düsünmüyorum.....

Yorum

• senin zaten iyi seyler düsündügünü hiç görmedik.iyi bisiler düsündügünü görmeyi iple çekiyorum
                            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Ben ipin ucunu kaçirdim galiba...

Bu yönetime asiri güveniyorum...anormal, çok fazla falan yani...Onlarainancim tam, sonsuz...Bizi sampiyon yapamayacaklari konusunda...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                                Alla Alla yapilanlar transfer degilmi?
                                yerli deiL yabanci istioruz
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X