Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel İsimler Büyük Harfle Yazılır Biri Hariç

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben fenerbahçe diye yazılmasına da karşıyım.dünya döndükçe bunların alınlarına kazınmış şike damgası çıkmayacak ise adları fenerbahçe değil "şikebahçe"dir. fener, fenerbahçe diye yazanlara kızıyorum. adamlar forumlarında "trabzon" bile demiyolar hamsi aşağı hamsi yukarı madem öyle bunların ismide şikebahçe olarak kalsın.

Önerim;
    fenerlilerden bahsederken "şikeciler"
    fenerbahçeden bahsederken "şikebahçe"
    fenerli yönetimden bahsederken "şikebahçe yönetimi veya şikecilerin yönetimi"

Bunu düstur edinebilirsek bu acı bunlardan dünya döndükçe çıkmaz.unutturma ey Trabzonsporlu.
    fenerbahçe değil şikebahçe....
    En son SEDER tarafından düzenlendi; 04.10.2012, 16:39. Sebep: fenerbahçe değil şikebahçe
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Kesinlikle katılıyorum, şikebahçenin "ş"si küçük yazılmalı.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Bu konuya ben de dikkat ediyorum, bilgilendirme başlığı için de teşekkürler.

Ama buraya gelip de aksi yönde mesajlar yazmanın amacı nedir? Ne geçti elinize.. Lütfen 'Boş iş' diye eleştirirken boş işler yaptığınızın farkına varın.

Yorum

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sorun nerede pardon ?
          Artık şu Fenerbahçe'ye ve diğer takımlara olan kinimizi bir kenara bırakıp kendi takımımıza bakalım. Ben şahsen futbolu hırslanmak için takip etmiyorum.Kendi takımımın bana yaşatacağı güzellikler ve diğer takımların hissettireceği heyecanlar için seviyorum bu sporu.

Yorum

bırakın küçük harfi o akıl ve ahlak yoksunlarının isimlerini layık oldukları üzere şikebahçe hırsız azize vb şekilde yazılmalı

Yorum

Gayet gerekli bir konu bence,abartılan birşey yok.
              Bu aynı şuna benzer.Bir Trabzonsporlunun ' 3 büyükler ' tabirini kullanan başka bir Trabzonsporluya sataşmasıdır bu başlığın konusu.
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X