Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Görüslerimiz yönetimi etkiliyor mu?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Burada kendi aramizda bile mutabik kalamadiktan sonra yönetim hangi birimizin istegini yerine getirecek ? Burasi bir forum,bu forumda herkes Trabzonspor'la ilgili kisisel görüslerini belirtiyor.Kulüp üzerinde bir baski gurubu gibi etkin olmamiz beklenemez.Biz STK falan degiliz.Ancak gerekli çalismalar,bir takim degisiklikler yapilir.Bunun sonrasinda yönetime bir gurup olarak fikir beyan edilir.Fakat yinede seçilmis kisilerin sadece taraftarlarin görüsü dogrultusundsa hareket etmesi beklenemez.Çünkü sorumluluk onlardadir.Yönetimden hesap sorulur taraftardan asla.Eger illede etkin olunmak isteniyorsa yönetime talip olursunuz.Bizim etkinligimiz sinirlidir.Dünyada hangi kulüp yönetimi taraftar tarafindan yönlendiriliyor ? Böyle bir kulüp varsa o ülkenin vekulübün yapisi nasildir ? Bunlarida arastirmak gerektigi kanaatindeyim.

Not: Mahalle kahvelerinde ülke kurtaran çoktur.Ama is yönetmeye gelince...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yönetimi etkilemesini beklemek biraz saçmadir mutlakaki bizim için bu takim ne kadar önemli ise onlar içinde önemli.
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

arkadaslar lütfen konu disina tasmayalim,ve bence yönetim bu yazilari dikkate alyor olmali!
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

ben gale alindigimizi zannetmiyorum ben de yönetici olsam pek umursamam sonucta herkes trabzonsporun iyiligi için calisiyo

ara transferde gelmesini istemedigimiz ki foruma bakarsak anlariz o zamanlar ne mesajlar atmistik istemiyoruz diye ama ne oldu yönetim kendi bildigini yapti. benim sahsi düsüncem herkes benim gibi sadece fikirlerini paylasmak için buraya mesaj attigidir

yönetiminburadan etkilenip de transfer,hoca,stad konularinda kara verecegini zannetmiyorum ama bir gün böyle birsey gerceklesirse buna cok sevinirim

Yorum

İlk olarak l-m tarafından gönderildi

Soru : Görüslerimiz yönetimi etkiliyor mu?
          El cevap : Etkiliyor

Soru : Görüslerimiz yönetimi ne derece etkiliyor?
          El cevap : Herhangi bilinçli bir taraftar toplulugunun herhangi bir yönetimi ne kadar etkiliyorsa o kadar.

Soru : Görüslerimiz emir telakki eder mi?
          El cevap : Etmez.
          Soru : Neden?
          El cevap : Sadece elektronik devreler üzerinden geçen bitlerin meydana getirdigi ve zaman zaman sonunda oflu baskanimiz da oldu yarin kulübe üye olacagim tarzinda yorumlarin da yer aldigi birortamda yazilan her seyin emir telakki etmesi beklenemez, kaldi ki yönetimlerin isi taraftarin dediklerini yapmak degildir, taraftar yalnizca yönetimlere yol gösterme noktasindafikir edinmelerine yardimci olabilir.

Soru : Madem bizim görüslerimiz yalnizca bir tavsiye niteligi tasiyor ve yönetim tarafindan harfi harfine dikkate alinmiyor o zaman foruma yazmayalim.
          El cevap : Hay hay.

Soru : Trabzonspor gelecek sezon sampiyon olabilir mi?
          El cevap : Konu disina çikmayalim lütfen ama merakiniz geçecekse olmaz, bu is o kadar basit degil, 3 adam alacagiz sampiyon olacagizla olmaz, birbirimizi kandirmayalim.

Soru : Sorularim bitti, cevapladiginiz için tesekkürler.
          El cevap : Ben dinleme nezaketi gösterdiginiz için tesekkür ederim. Iyi günler..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Çalışıyor...
          X