Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Geçmisi unut gelecege bak,

Yeni bir beyaz sayfanin baslangici olsun insallah.

Ankara takimi bize ters gelen takim. Bizim de dengemiz bozuldu iyice
    ayarimiz tutarimiz kalmadi ama bizde ters takimiz. Kazanmak zorunda oldugumuzbir maç. Takimimiza tek bir maçin sonucuna göre muamele yapmayalim. Sonuna kadar askimizin pesindeyiz.

"Trabzonspor bir destan, bordomavi bir sevdadir" üzülürüz üzülürüz
    ama içimizden sevgiyi sökemeyiz.

Bir macera biter yeni macera baslar. Geçmise takilmayalim.
    Geçmisi unut gelecege bak.

Evet bu maç için yorumlariniz; Bundan sonra sans bizimle olsun.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

1.F.Bahçe 32 24 5 3 85 31 77
    2.G.Saray 32 24 5 3 77 33 77
    3.Besiktas 32 14 9 9 49 36 51
    4.Trabzon 32 14 7 11 48 40 49
    5.G.Birligi 32 13 9 10 44 36 48
    6.Kayserispor 31 13 6 12 47 37 45

hala 4.siradayiz...

trabzonspor taraftari bir kaç gün daha konusur bu isi sonra ankaraspor maçina bakar ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hedeften sasmayip ligi 3. bitirebilirsek tamamdir. Uefaya birinci turdan katilimaliyiz. Saglam transferlerle yeni sezona artik iyi baslayalim ya. Biktim yeni sezon, yeni sezon diye diye ama ne yapalim artik.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

3.Lük için sans bizimle ama kirilma noktalarindaki maçlari alamiyoruz.
        Hala 3.lük sansi bizimle ama nasil? Kalan 2 maçi kazanmamiz gerekiyor!
        Eger kazanamazsak 4. de olamayacagiz !!! Bu takim kötü kötü
        neticeler kötü ama hala bizi heyencanlandirak 2 final maçimiz var.
        Ankara takimi bizi kendi sahamizda bir kaç dakikada attigi goller ile
        yenmisti. Bu maçi kazanmamiz gerekiyor ama intikam ile sartlanmamiz
        malum olumsuz neticelere sebeb oluyor. Sezona kötü basladik öyle bitirecegiz galiba. Bu sene lig çok entersan geçti. Kazandigimiz puanimiz ligin ilk devresinde kazanilacak puan seviyesinden bile az olmasina ragmen hala 3.lük yada 4. siradayiz. Bizim bu kadar kötü neticelere ragmen bu siralarda olmamiz da bir sans ve ligin kalitesinin de çok kötü geçtiginin bir göstergesidir. Iki takim sampiyonluga kafa kafaya yarisiyor, bir kaç takim 3. 4.lük yarisinda iken yaklasik 10 tane takimimizda düsmemek için mücadele veriyorlar 1 takimin disinda kimin düsecegi belli degil. Bu sene iyi kadrumuz yok çok çesitli çalkantilar karisikliklar ve yenilgiler görmemize ragmen bulundugumuz yer yinede
        büyüklügümüzün göstergesidir. Bazi arkadaslar her ne kadar Trabzonspor bitti tükendi desede ben böyle düsüncelere katilmiyorum.
        En kötü günlerimizde biz buralardaysak iyi günlerimizi de hayal edelim
        sampiyonluk ve daha üst siralar hayal degil. Bu gün sampiyonluk yarisi
        Fb Il Gs'ye kalmis bu takimlarin arasindaki maçi çok üstün bir performansla fb 4-0 kazanmis ve bu Fb o moralle bizim karsimiza çikmis
        onlar için her sey yolunda bizim için çok kötü günler geçmis ve bu sartlar böyle iken bu takim ile karsi karsiya geliyoruz.. Bu sen bizden daha iyi olan Gs yi 4 - 0 yene Fb yi nerdeyse yeniyorduk bile.. Bu maçi kaybetmemizin nedeni kisitli kadromuzdur. Çünkü 4 - 5as oyuncudan baska iyi oyunculara sahip degiliz. Defans daki bel kemigi oyuncunuz sahadan sakatlanip çikiyor yerini dolduramiyorsunuz. Orta sahada da forvette de durumumuz böyle. Hastaligimiz açik ve net belli reçete de hazir. Ilaçlari bir an önce alarak tedaviye baslanmali. Bu sen heba oldu. Unuttuk her seyi sildik kafamizdan en azindan öyle düsünelim unutulabilir degil ama.. Napcan baska Trabzonsporumuz yok. Gelecege bakalim çözüm önerilerimizi yazalim.

hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

Ilk Ankarayi yeneriz ardindan da Besiktasi.Ben takima güveniyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Ankara'ya en az 3 atariz. bjk maçina bakariz. Takim birbirini yeni tanimaya basladi. Ama sezon yetmedi...
            FxY

Yorum

kalan 2 macimizida alirsak uefaya gideriz
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

tabi tabi ben bu takima dahada güven miyorum , ama insallah iki macida alirda uefaya gideriz .

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                  Hedeften sasmayip ligi 3. bitirebilirsek tamamdir. Uefaya birinci turdan katilimaliyiz. Saglam transferlerle yeni sezona artik iyi baslayalim ya. Biktim yeni sezon, yeni sezon diye diye ama ne yapalim artik.

3. veya 4. olursakta uefada ön eleme oynamayacagiz zaten

Yorum

ne olursa olsun bu sezon uefaya katilabilirsek çok iyi olur

haftaya gs-bjk maçi da var...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bu maçi alcagimiza inaniyorum . uefa yolunu da bjk maçi belirleyecek.

Yorum

vallaha abi ankarayi yeneriz bende maçta olurum ve bütün takimi alkislarim yanimdada en az 10 tana arkadas getircem bu maçi kesin almamiz lazim yoksa batarimm
                        İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

Su ezikleri yenseydik bu maç çok keyifli olacakti.

Yensende yenilsende taraftarin seninle,üzüntünde sevincinde seninle birlikte

SAMPIYON TRABZONSPOR
                          Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                          Kobra

Yorum

Bu Ask bitmez Bu Firtina dinmez....

Lütfen Ankara, Takimi bu günlerde yanliz birakmayalim. Herkes Maca...
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Yemisim 3 ncülügü, UEFA'yi... Biz Trabzonspor'sak, çikariz bu maçi aliriz. Bundan ötesi yalan...

Yorum

Çalışıyor...
                              X