işte bu ! sonuna kadar istikrar !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!
Daraltma
X
-
İlk olarak cengizum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Güneşim Şenol'um,
Zamanında senin kılık kıyafetini beğenmeyenler bugün lağımda boğuluyorlar.
Senin başarını çekemeyenler şike ve teşvik olmadan kupa çalamıyorlar.
İfade ettiğin ahlak ve erdemden o kadar uzaklarda yaşıyorlar ki,Temiz Futbol=Temiz Toplum dediğimizde altlarına pisliyorlar.
Onları bu derin çukurda yaşarken ve çukuru derinleştirirken görüp te nereye gidiyorsun? "Aman Hocam kurtar,bizi fillerden"
Cengiz ŞENOCAK
Trabzonİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce efsane kalecimiz olarak tanıdık, sonra hocamız oldun daha sonra Dünyayı salladın. Bu son gelişin de ise mutluluğu da-hüznü de doruk noktasında yaşattın bize, gerçek imparatorumuz.
Ben çok iyi biliyorum ki 2011 yılında çalınan emeğinin sende derin izleri kaldı.Silkelen ey kalbimizin Güneş'i, sen bu takımın batmayan Güneş'isin. Senden tek ricam yanına yardımcın olarak 96 yılının efsane kadrosundan 2-3 kişiyi almanız.Hocam Kulübede sizi yanlız görmek beni üzüyor.Al yanına efsane kadrodan 2-3 kişiyi yoluna vura vura devam et... Ümit AKMAN-KOCAELİ
Teşekkür ederiz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu sayfaya cok duygusal seyler yazildi, ben bile yazdim, sunu anladimki futbolda duygusalliga yer yoktur.
Cogu kez Senol hocayi bize alternatifsiz diye sundular, bende öyle düsünüyordum, ancak görünen o ki
mutlaka bir degisiklige gidilmali, yari yolda birakip gitmek bize yakismaz ayaklarina kimsa yatmasin, simdi olmasa
bile devre arasi veya sezon sonu bu degisiklik mutlaka yapilmali. Sunuda söyleyeyim; Emre haric kadra asagi yukari
yerel basinin ve taraftarin istedigi kadroydu, ne zaman ki Senol hoca 70. dakikalardan sonra kendi kadrosuna döndü
sahadan silintik, Volkan Sen sahaya sürülecek futbolcumudur, Olcan üzerinde israr edilecek futbolcumudur?
Eger bu saatten sonra ayni sekilde devam edilmeye kalkilirsa cok rezilikler daha görecegiz demekdir.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Sevgili Hocam;
Bizi bu karanlık günlerde ışıksız bırakma hocam, yeni yetişen nesillere Trabzon ve Trabzonsporluluğun nasıl olacağını senden iyi göstercek kimse yok herkes gitsin sen kal. Geçen sene fernandes için yaptıkları kırmızı ışık ol bekliyelim vs muhabbetlerinin hepsinin 100 katına denk bir kişiliksin, sportif başarı da illa önemli ama duruş her zaman başarıdan daha önemli sen bize bunu öğrettin bize daha da nice şey öğretmek için kal hocam. Sizi sadece 2 kez canlı görmeme rağmen ki birisnde daha 7-8 yaşlarındaydım ne kadar sevdiğimi anlatamam, sen benim için Trabzonspor'sun, duruşsun, güçsüzlerin güçlülere karşı mücadelesisin, Karadeniz insanın ta kendisisin bırakma bizi hocam..
Cihan Kibar
İstanbul'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
Yorum
-
Konuyla ilintisiz mesajlar silinecektir. Şenol Güneş ile ilgili fikirlerinizi ilgili başlıkta belirtebilirsiniz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sahada ki 3-5 ruhsuzun başarısızlığını sana mal edenler ne futbol ne de Trabzonspor ruhunu kavrayamamış şahıslardır ! Senin ne kadar Trabzonspor'lu olduğun biliyoruz elinde ki kadroyla neler yapmaya çalıştığınıda görüyoruz..
Bu taraftara artık fazlasın hocam bırak biz seni Türkiye Büyük Millet Meclisinde görmek istiyoruz..
Uğur Sadıkoğlu/İstanbul"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
Yorum