Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili Hocam,

Bundan 10 sene önce “ışığı gözümüze değil, önümüze tutun” demiştin. Dünya kupası oynanıyordu. Senin talebelerin destan yazarken, bazı ayakçı takımı, sözüm ona eleştiriyordu seni. Sen üzülmüştün belki, biz kızmıştık. Ya bugün? Senin gibi bizler de, biz hemşerilerin, kardeşlerin, evlatların da o günleri hatırladıkça gururlanıyoruz, bu gurur Şenol Güneş’in, bu gurur hepimizin diyoruz.

Hocam, bizim hala, futbolu bir kenara bırakalım, bu ülke ve dünya için umudumuz var. Çünkü ışığı önümüze tutanlar var. Mertliğin, hakkın, hukukun, adaletin yitip gitmemesi için sizin gibi kanaat önderlerimiz var. Ampulün feneri aydınlattığı yerde, bizim dünyamızı aydınlatan Güneş’imiz var. Bu kirli düzende, parayla yapılamayanı emeğiyle, gücüyle yapan siz ve sizin bir eğitimci kişiliğinizle “eğittiğiniz” öğrencileriniz var. Futbol basit bir oyundur. Öğretilir. Peki ya bir insanı, şehri, ülkeyi eğitmek? Kolay iş midir? Emimin ki değildir. Kolay olsaydı, ahlaksızlığı alın teri diye yutturmaya çalışanlar da sizi “anlayabilirdi”.

Hocam, bak rahmetli Kazım ağabey ne demişti: "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” O hayali kahramanın vücut bulmuş haliydin sen hocam. Sen, Dozer Cemil, Ali Kemal, Hamdi, Orhan, Şota, Fatih, Tolga, Colman, Celutska. Herkesi yenen hayali kahramanların sadece isimleri değişiyordu. Trabzonspor’un statükoya karşı koyma kaderi hiç değişmiyordu. Biz taraftarın Trabzonspor ile özdeşleşmiş bir sloganı var hocam: Senin bu adaletsiz arenada vermiş olduğun onurlu mücadele yeter. Biz yorulduk ama hiç yılmadık. Biz küstük ama hiç vazgeçmedik. Biz kızdık ama hep çok sevdik.

Hocam, bu seneki futbol ortamı malum. Bir umudumuz vardı temiz futbol için, onu da köreltmek üzereler. Fakat biz, onurumuzla ayaktayız. Bizi cezaevlerine düşürmeyen başkanımızla, yönetimimizle, teknik ekibimizle, futbolcumuzla omuz omuzayız. Başkalarının nefretiyiz, Trabzonspor’un neferi! Kırmak, dökmek, küfretmek için değil, hakkımızı aramak, almak ve bu onurlu formayı çocuklarımıza, torunlarımıza devretmek için. Bugün biz pes edersek, o herkesi yenen Trabzonspor, hayali bir kahraman olarak kalacak.

Işığını esirgeme hocam, bizim babalarımız sizleri izleyerek büyüdü, bizler de sizin öğrencilerinizi izleyerek büyüdük. Yarın bizim geleceğimiz de bordo mavi forma altında Muratları, İsmailleri, Yavuzları, Anılları izleyerek büyüsün.

Işığını söndürme, önümüze tut hocam. Yorulduğunda, sana omuz verecek binlerce öğrencin yanında, arkandan yürüyor.

Ellerinizden öperim.

Gökçe Emirzeoğlu / Trabzon
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• sayın güneş hocama

hocam ben de şike maduruyum 2010 senesinde ağrı da mecburi hizmetimi yaparken ( doktor olarak ), istanbulda amatör ligde kalecilik yapıyordum bunu ağrıda sürdürmek istedim. bir takımla oynamaya başladım hatta forma ve mazeme yardımı bile yaptım ama sezon sonunda 8 kişi kaldığımız maçta rakibimize 9-0 yenildiğimiz için etik kurulun raporuna göre 9-0 sonuç etik kurulumuzca şike yapıldığı kanatiğine verilmişttir diye küme düşürüldük bizi yenen takımda şampıon olmasına rağmen şampıyonluk onlardan alındı ve onlarda düştü ( google ağrı da şike yazarsanız çıkıyor ama tabi hepsi yalan ). bana 58 . maddeyi uygulan şeresiz tff şimdi bu kanunu değiştiriyor. benim ititrazım buna.
      şu anda bir takımında klüp doktorluğunu yapıyorum futboldan soğudum ama uzak kalamadım ama emin olun ki burdan yazamıyorum ama şöyle söyliyim ben bir maçta şike yapıldığını mayıs ayında biliyodum sizler benden daha iyi biliyosunuz zaten futbolun içinde olan bilir.

burdan size sesleniyorum ben ve babam rahmetli dr. kemal dursun yiyiğenleri olarak eminim oda öyle istiyecekti. bizleri bu savaşta yalnız bırakmayın. şampıoyunluk kupası gelince istanbulda uçağa atlayıp kisarnadaki evimizin bahçesinden atıcam nasılsa komşuyuz

hocam bizi bırakmayın
      kerem giray dursun

Yorum

• barış yurduseven‏@barisssn

Senol gunesden devam karari
        Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• Sevgili Hocam..
          Sen varsan biz de varız..
          Desteğimiz, sevgimiz, coşkumuz, inancımız sen varken daha bir anlamlanıp kendini buluyor.
          Bizi bırakıp gitme hocam..
          Buralar gitsin sen gitme hocam..
          Seni seviyoruz Şenol kaptan..

Cihan BALÇIK İstanbul 28

Yorum

• ŞENOL HOCAM'A
            '' Canım Hocammmm benimm'' ben hep sana böyle hitap ederim.Seninle nasıl grur duyduğumu kelimelerle anlatmam çok zor ,ama biliyorum ki siz bunu hissediyorsunuz..Arkanızdan gelen sizi örnek alan o kadar çok genç var ki..Hep bunları siz başardınız hocam.Geçirdiğimiz zor günlerden bahsetmek istemiyorum size yeterince bahsedilyor zaten.Ben bir ŞENOL GÜNEŞ aşığıyım...Bir tek bir sporcu değilsiniz ki bizim için iyi bir eğitimci öğrencilerine en büyük desdekçi,ahlak abidesi bir sürü şey...ben 24 yaşındayım ve şenol hocamın bir aksi lafını hareketini görmedim... Trabzonlu olup da başka memlekette doğduysan mahallede,sınıfta sokakta bir kaç trabzonsporludan biri olmayı da öğreniyorsun.Tüm hayatım futbol üzerinden memleket sevdasını yaşamak oldu.TRABZONSPOR demek memleket demek dedim kimse anlamadı bizden başka..Bizi bir biz anladık hep...Şampiyonluğunu göremediğim bir takımım var ama hiç mutsuz deilim olsun siz varsın bize verilen en büyük armağan...bazen düşünüyorum da ya şenol hocam başka takımlı olsaydı başka memleketten,kabus gibi
            Siz bizim en büyük desdekçimizsiniz hocam.TRABZONSPOR sizinle TRABZONSPOR...Bir zamanlar milli takım da sizinle milli takımdı...Siz varsınız diye ben ve benim gibi bir sürü kişi bu davanın arkasında...Şu zamanlar da memleketin öksüz evlatları gibi görüyolar bizi.Yaplan haksızlıklar edilen hakaretler artık hiç bir şeye cevap vermek istemiyorum...Türkiyeden futbol adına birşey beklemek şu saatten sonra gereksiz.Benim TRABZON'num hiç kimseye ihtiyacı yok bizim sizden başka hiç birşeye ihtiyacımız yok hocam.biz biliyoruz ki siz varken her şey yolunda gidicek mutlaka bu inancımızı da yok etmesinler yeter...Benim kocaaaman bir ailem var parçalanmasını istemiyorum.TRABZON'dan gitme fikri bile beni ağlatıyor..Buna izin vermeyin hocam....Bizi uzaktan izlemeyin yanımızda olun hep!
            CANIMMMMMM HOCAMMMM BENİMMMMM
            İyki varsın,iyki bizimsin............Ha unutmadan hocam yanımda buluun tüm arkadaşlarımın sana selemı var seni seviyoruz

DEMET KANDEMİR..

Yorum

• Burayı okuyup ağlamayan var mıdır acaba? İnsanın yüreği taş olsa çatlar.
              Hepinizin yüreğine ağzına eline sağlık.
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Çok iyi,duygulanmamak elde değil.
                En son Resul tarafından düzenlendi; 20.05.2012, 14:04.

Yorum

• Güneş Münih'te konuştu: 'Gitmiyorum'

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, ‘Birileri beni göndermek istiyor ama gitmeyeceğim. Trabzonspor’a hizmete devam edeceğim’ dedi
                  .Trabzonspor Başkan ve yönetimi ile arasında sorun olmadığını kaydeden Şenol Güneş, ‘Birileri Trabzonspor’u karıştırmak istiyor. Trabzonspor’u karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğim ve Trabzonspor’dan ayrılmayacağım’ dedi.
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Senol hocam,sadece ve sadece Trabzonsporluluk durusunu göstermek adina takimin basinda kalmalisin.

Ayrica biz gecen sezon senin sampiyonlugun oldugunu biliyoruz ama bu takima bir sampiyonluk daha yasatana kadar bu takimin basinda kalmani istiyoruz.

O gün de uzak degil,sadece istemen ve son enerjini bir kez daha birlestirmen yeter.

Senin Trabzonsporu basariya tasiyacak heyecan ve azime sahip oldugunu bu sezon tüm maclarda yasadik ve yasamaya devam edecegiz insallah.

Bundan sonra da senin liderliginde basariya kosmak icin haziriz hocam,tekvücut olarak yaninda ve arkanda olmaya devam edecegiz.

Türkiyenin en iyi ve avrupanin en iyi hocalarindan biri olarak kiymetini bilemedik ama senin Trabzonspor icin ne denli vazgecilmez oldugunu ben ve tüm Trabzonsporlular biliyor.

Cafer Bulur

Aachen-Almanya
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sadece trabzonun değil, tüm ülkenin hocası ve fikir adamısınız, kanaat önderi..hocam geçenlerde tüm toplumun içine atılmak ve sürüklenmek istenen şiddet ortamından ve kaosdan bahsettiniz..bizler hala futbola odaklanmışken..ama bilemedik senin ufkun nerelere kadar uzanmış, bilemedik biz oyunculara, gollere odaklanmışken, sen bir toplumun anatomisini, davranışın biçimini zekasını görüyorken bizler göremedik..kal hocam görevinde, kal ne olur kal..ve lütfen kal hocam sana ihtiyacımız var, senin ismin koreye kadar uzanmışken kal hocamm, bizim futbola değil senin fikirlerine ihtiyacımız var..
                      süha katırcı - istanbul
                      beşikdüzü_akkese

Yorum

• bu mektuplar kendisine ne zaman ulasacak,geri donulmez bir karar alinmadan once yetisirler insallah

Yorum

• Bu mektuplar eline ulasinca,ve nasil tepki ve karsilik verdigi konusunda bilgilendirmenizi rica ederim
                          En son memmedaga tarafından düzenlendi; 20.05.2012, 18:25.
                          sakin olun...

Yorum

• Sevgili Hocam,

bambaska yillardi o yillar, günes bambaska isitiyordu insanin icini, günesin isinlariyla kalkinca huzur icerisinde kaldigin yerden devam ediyordun, yeni güne.
                            Dostlarla bir araya gelmek Sohbet etmek bambaska idi. Riyakarliktan uzak, Samimi icten dogal, yapmacik degildi bugünkü gibi. Her zamanki gibi konu hatta sonu oynanacak karsilasma öncesi yorumlar yapiyorduk aramizda, Trabzonspor- Besiktas maci Besiktas bizden bir Puan alirsa kümede kaliyordu, Trabzonspor yine Sampiyonlugu garantilemisti ve Son macti. Artik bu Trabzonda cok olmaya basladi, Saltanatimizi yikti, imkansiz olani basarmisti, resmen ihtilal yapti. Ne güzel aramizda al gülüm ver gülüm idare ediyorduk. Hic cidiye almadigimiz adamlar Sampiyonluklara ambargo koymaya basladi, bunlari devre disi birakmanin zamani geldide geciyor bile diye hesaplar yaparken, bizim Usaklar kendi hesabini yapiyor ardi ardina Sampiyon oluyorlardi.
                            Senol, Turgay, Necati, Cemil, Kadir beslisini gecmek mümkün olmuyordu. Artik masa basi oyunlara bas vurmayi kafasina koyan rakipler son Sampiyonluktan bugüne kadar Trabzonsporun hak ettigi Sampiyonluklari bir sekilde elinden aliniyordu, bazen Siyaset, bazen Ticaret, bazen Hakem yoluyla. Artik amaclarina ulasmislardi.

Sevgili Hocam, bu mücadelenin tamaminin icerisinde olan tek insansiniz, bu güne kadar verdiginiz bu onurlu mücadeleniz, biz taraftarlarin büyük takdirini kazanmis ve gönlümüze taht kurdunuz. At izinin it izine karistigi benim olsunda nasil olursa olsun ahlaki deger, adalet duygusunun yok oldugu. Insanin insana saygisi kalmadigi bir ortamda Sizin birakip gitmeniz en kolayi olur. Temsil ettiginiz degerlere ihanet olur. Capulculara yalakalara cikarcilara her devrin adamlarina meydani birakmak olur. Onlarinda istedigi budur. Bu düsüncelerle Size bu mektubu yazmak istedim. Zalimlerin amaci, surda bir gedik acmaktir, asil yikilmasi gerekenler ayakta kalirken, ayakta kalmasi gerekenler yikilir, ve amaclarina ulasmis olurlar.
                            Hocam Sizin temsil ettiginiz degerler bu Hokabazlara meydani birakmak degil, mücadeleye devam etmektir. Cünkü Siz Anli acik Yüzü ak olan insanlarin Son temsilcisisiniz, bu firsati onlara vermeyeceginize inaniyor Sevgi ve Saygilarimi sunuyorum.

Kaan Dilek / Stuttgart / Almanya
                            En son Kaan Dilek tarafından düzenlendi; 20.05.2012, 18:21.
                            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• Değerli Arkadaşlar,

Söz verdiğimiz gibi Şenol Güneş'e yazdığımız mektuplarımız elden teslim edilmiştir.
                              Bilgilerinize,
                              Saygılarımızla.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Teşekkürler... Her şey için.

Yorum

Çalışıyor...
                                X