Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süpersiniz Şenol Hocam şu yazılardan bir kaçını okusa ne kadar mutlu olur tahmin bile edemiyorum belki bir demlik çay alır yanına keyifle tüm gönderilen sevgi dolu mesajları okur kimin aklına geldiyse mektup yazma organizasyonu helal olsun ona hepinizin yüreğine sağlık renkdaşlarım.
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Sevgili Şenol Güneş;
      Yaşadığım sürece onurla taşıdığım Trabzonspor misyonunu bundan böyle uğradığımız haksızlıkların yücelttiği daha büyük bir gururla taşıyacağım.
      Bulunduğum her ortamda kendimizi ve farklılığımızı anlatma sorumluluğunu hep sizi örnek alarak yerine getirmeye çalıştım.
      Yaşananlar ve geldiğimiz süreçte artık teknik-taktik değil hak-adalet konuşmak gerektiğini söylediniz. Tam da bu haklı tespitinizin hemen ardından yorgun olmak ya da enerjinizin azalmış olması bizleri bu haklı mücadelemizde yalnız bırakmak için haklı gerekçeleriniz olamaz.
      Dinlenmeniz için elbet uygun zaman gelecektir ancak bu asla bugün olmamalıdır.
      Yıllarca uğradığımız haksızlıklardan sonra elimize geçen iade-i itibar şampiyonluğumuzu başımızda bilge ve cesur komutanımızla göğsümüzü gere gere bütün dünya önünde yaşama hazzını bizden lütfen almayın.
      Bizleri 'Güneş'siz bırakmayın...
      Nejat Ulusoy / Antalya
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İSİM SOYİSİM ŞEHİR bilgilerini unutmayın arkadaşlar, abiler, ablalar.

Yorum

• Sevgili Şenol Hocam;

Yaptığınız son yazılı açıklamada enerjinizin kalmadığını söylemişsiniz ben buna inanmıyorum çünkü güneşin enerjisi hiç bitmez hocam.Her karanlığın sonu aydınlıktır ne kadar çok üstünüze gelidiğinin farkındayız bizim için sabredin ve sahada daha güçlü trabzonsporu kurun haksızlığa verilebilcek en güzel cevap bu olsa gerek saygılar...

Salih Yazıcı/Ankara

Yorum

• Şenol Hocam merhaba,
            Ben de bir çok Trabzonsporlu gibi sizin görevinizi bırakmayacağınıza ve takımımızı ,camiamızı çok daha ileriye götüreceğinize inanan biriyim. Bu yaşanan süreç sizi çok yormuş olabilir, hatta umutsuzluğa da kapılmış olabilirsiniz ama unutmayın ki liderlerin asla böyle bir lüksü yoktur. Bu sene yaşanan onca olumsuzluğa rağmen hala takımımız zirvede yer alıyorsa eminiz 3-4 sene içinde o çok özlediğimiz şampiyonluğu bir kere daha yakalayacağız, ondan daha da önemlisi başımızda olursanız altyapımızdan bir sürü yetenekli genç yetişecek, avrupada bile başarılar elde edeceğiz. Hocam tüm birikiminizin meyvelerini gelecek 10-15 senede beraber toplayacağız, özlediğiniz ,hayal ettiğiniz yönetici, spor adamı ve camia sizle birlikte yola devam edecek.

Cengiz ÇUBUKCU / KIRKLARELİ

Yorum

• Şenol hocam,

Bu sadece "taraf" olma meselesi değil. Bir şehrin umudu, geleceği, ortak paydası, mutluluğu, karşılıksız sevgisinden bahsediyoruz biz! Her ne kadar "Bize her yer Trabzon" desek de, ne başka Trabzon ne de başka Trabzonspor var. Bize başka yerleri Trabzon yapan, Trabzonsporumuz aslında!..

Trabzon'u görmeyip, bu kenti bilmeyen asla ne demek istediğimizi anlayamaz. Onlar bilmez ki, bizler populist düşünceler sebebi ile desteklemiyoruz takımımızı! Para ile değil derdimiz, tam tersine biz para ile mücadele edeniz.

Bu mücadelenin lideri ise sizsiniz! Allah sizi başımızdan eksik etmesin!..

Hakan AÇIL
              Kocaeli

Yorum

• Senol Hocam,

Sen bizim icin cok önemli bir insansin, Trabzonspor`lusun herzaman camianin iyiligini istersin dogru ama sunuda bilmelisinki senin gidisinden sonra bu Camia sportif acidan hic bir zaman cikisa gecemedi hatta daha cok düsüs yasadi. Seneler gecti gitti kurtulusumuz olarak geri getirildin. Bircok senemiz bosu bosuna gitti. Sen belki Baskanla anlasamayabilirsin dogrudur ama sen Trabzonspor`lusun bize zarar vermeye hakkin yok diye düsünüyorum. Gittigin gün Istanbul`a fayda bize ise zarar vermis olursun. Senin gidisin birseyleri düzeltmez hatta dahada kötü yapar. Bizimle devam et ve seneye bu zamanlarda Sampiyonlugumuzu kutlayalim. Gemiyi herzaman en son Kaptan terk eder...Bu Geminin kaptani sensin.

Samet Yildirim
                Almanya
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Çok sevdiğim insan Şenol Güneş'e,
                  İstifa sinyali verdiğinizde şaşırmadım çünkü sizin kırılgan bir yapıya sahip olduğunuzu sizi şahsen tanımasam da biliyorum.Bu gerçekten bizlere ekrandan bile yansıyor.Bizler de bu süreçten oldukça sıkıldık hatta midemiz bulandı.Kuşkusuz bunu bugünlere getirenler bu işin asli suçlularıdır.
                  PisLİG'imiz sonunda bitti ve hepimiz gözümüzü çıkacak karara dikdik.Biliyorum ki sizin de tüm Trabzonsporlular gibi umudunuz kırıldı ve hatta emeğiniz çalındı.Hayatı boyunca onuru için yaşayan bir insan olduğunuzu biliyorum.Yeri geldiğinde haksızlığa karşı sessiz kaldığınızı da.. Bugün bazıları "Güneydoğu" benzetmenize gönderme yapıyorlar.Aylardır sesleri bu kadar gür çıkmayanlar."Yeni Yönetim"den aldıkları güçle avazları çıkıncaya kadar bağırıyorlar.Şüpesiz bizlerden çok daha iyi belki de hiç kimsenin beceremeyeceği şekilde bir camia tablosu çizdiler fakat bu haksızı haklı yapmaz,yapamaz.
                  Tüm bu ortamdan sıkılan hatta tiksinen siz belki istifa etmeyi düşünüyorsunuz ama bu camiayı bu taraftarı ve oyuncularınızı bırakmak istemiyorsunuz.Şimdi ciğerlerine aldığı ilk havayla ağlamaya başladığımız günden beri tuttuğumuz,koruduğumuz,kolladığımız bu takımın taraftarları olarak size bir çağrıda bulunuyoruz.Hocam; Her büyük kulübün bir evladı,bir "imdat freni" vardır.Takım artık çaresizlik içindeyse kulübün evladı gelir ve kötü gidişi freni çekercesine durdurur.Şüphesiz siz de bizim için Trabzonspor için tam olarak bu tarifi karşılığısınız.Şimdi siz giderseniz ne olur ? Çok geçmeden yönetim istifa ettirilir,takımımız seneye sadece lafta şampiyonluğa oynar vs.vs. Ama en önemlisi ne biliyormusunuz ? Bu takıma sahip çıkacak bir tek temsilcimiz olmaz o yeşil sahalarda.. Çıkıp kimsenin konuşmadığı üslupta,kimsenin söyleyemediklerini söyleyen bir temsilcimiz,bir abimiz,bir babamız,bir kardeşimiz olmaz.. ama unutmayın siz gitseniz de yine bizim Güneşimizsiniz.. Tanrı gafile doğruyu söyleyenle, eylemde emeği olanı sever.. ve eminim sizi çok seviyor.. Fatih KURU/Samsun.

Yorum

• Sevgili GÜNEŞ'imiz;

Zaman o kadar çabuk geçiyor ama hala ilk günkü tazeliği ile aklımda 1984 senesi ilk o renkleri yeşil sahada senin önderliğinde görmenin tarifi imkansız duygular ile tanıdım seni.Spiker hep söylerdi radyo da ŞENOL,TURGAY,NECATİ ....... diye,ama ben seni KAPTAN ŞENOL olarak canlı gördüm ve ondan sonra başladı benim tutkum.

Bizim sevdamızı anlayacak ve mücadelimizin semeresini bizlere tattıracak LİDER senin adamlığın ve beyfendiliğindir hocam,bizler günlük yaşamayı seçseydik ONURUMUZU,ŞEREFİMİZİ bir kenara bırakır senin söylemlerinin en acısını yaşamak için efendilerin köleliğini seçerdik.
                    Biz ne kadar anlatmayı denesek de anlamazlardı sen bizim sesimiz,gözümüz,kulağımız ve HOCAMIZSINIZ.Bizler sana ne kadar kızsak da bağırsak da bizler senin EVLATLARINIZ,sen bize KIYAMAZSIN.

Emin DANIŞMAZ

Kdz.EREĞLİ

Yorum

• Hocam;

22 yaşındayım hocam ve seni gören nesilde yaşadığım için gurur duyuyorum.Ülkemin adaletsiz düzeninde yol göstericimiz GÜNEŞ'imiz oldun hocam.Son basın açıklamanda yorulduğundan bahsettin.Kolay değil tabi haksızlığa adaletsizliğe akrşı durmak.Bu kadar baskı bu kadar üstüne gelindiği bir ortamda.Ama hocam biz Trabzonsporluyuz hocam.Karadenizliyiz.

Ben ömrü hayatımda şampiyonluk görmedim.İstanbul takımı taraftarları gibi coşkulu bir kutlama yapamadım.Bir 22 sene daha şampiyonluk yaşamayayım.Ben şampiyonlukları için sevmedim ki bu takımı.Ama bugün istifa edip de gidersen onları haklı çıkarmış olmayacak mısın hocam?

Biz Trabzonsporun renklerine aşığız hocam.Başkaldırısına, statükoyu yıkmasına,herşeye herkese karşı duruşuna.Bu uşaklar seni Alex Ferguson gibi görüyor.Ne olur bırakıp gitme Hocam.Bizim Trabzonspora, Trabzonsporunda sana ihtiyacı var.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Hocam...
                        Herhalde Türk futbolunda Hocam lafını en çok hakeden kişi sensin.Sen bir öğretmensin. Tüm Trabzonspor taraftarının ve aklı selim spor severlerin öğretmenisin.Biz senden mücadeleyi öğrendik, ayakta kalmayı, kalabalığa karşı, güce karşı, paraya karşı savaşabilmeyi öğrendik. Bu yolda, bu uğurda mevzumuz kazanmak ya da kaybetmek değil hocam. Bizim amacımız doğru olanı yapmak. Sadece futbol oynarken değil, yaşarken doğru şekilde yaşamak. Bunu sen hepimizden daha iyi biliyorsun. Senin şu anda taşımış olduğun şey bir bayrak. Bizler de arkandan geliyoruz ve gideceğimiz yol daha bitmedi. Henüz bayrağı bizden birine teslim etme zamanı değil be hocam.
                        Çocukluğumdan beri okulda, arkadaş çevresinde, iş hayatında bir iki Trabzonsporlu’dan biri oldum. Hiç vazgeçmedim, yılmadım bordo-maviyi sevmekten. Bu renklere herkesten çok gönül vermiş olan kişi sen olduğun için seni de çok seviyorum Hocam ve ben bu dersin bitmesini istemiyorum. Daha zil çalmadı hocam. Sen otur masanda, geç tahtaya anlat bize hayatı biz senin yolundan ilerleyeceğiz Şenol Hocam...
                        Atakan Topcu
                        İstanbul

En son Horispin tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 19:29.
                        http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Sevgili Öğretmenimiz, Teknik Direktörümüz, Abimiz, Babamız .... Şenol GÜNEŞ

Ben 22 yaşında Ankara doğumlu bir Trabzonlu ve Trabzonspor' luyum. Daha ilkokul yıllarımda yanlızlıkla, dışlanmakla tanıştım. Günümüzde olduğu gibi sınıfımda memleketi, takımı vs sorulduğunda herkes İstanbul takımı taraftarı olduğunu söyleyip ortama uyarken; ben yine Annem den Babam dan aldığım o kanın, belkide o Karadenizin hırçın sularındaki isyanın, başkaldırının damarlarımda aktif olmasıyla her zaman her yerde Trabzon'luyum Trabzonspor'luyum dedim.

Bilindiği üzere günümüz büyüklerinin siyasetçilerinin, adaletçilerinin, spor adamlarının anlayamadığı bu farklılığı o zmanki çocuk arkdaşlarımda anlayamamış ve farklılık olarak sınıfımda yer almıştım. Ben bu özelliğimle her zman gurur duydum. Herkes yılsonu karne hediyesi olarak Bisiklet, tatil vs isteklerde bulunurken ; ben Trabzonspor formasından başka bi hayalim olmamıştı. Hayatımda unutamayacağım günlerden birisidir Ankara da orjinal Trabzonspor forması bulmak için Babamla tükettiğimiz saatler. Öyleki 2.gün sonunda kavuşabilmiştim o hayalimdeki Bordo-Mavi renklere daha 8 yaşımdayken. Belirtmeden geçemeyeceğim o formam 10 numara Hami formasıydı. Babamdan, amcalarımdan , kuzenlerimden hep dinledim mazimizdeki efsane maçları, oyuncuları. Trabzonspor her zman ilklerim olmuştu benim için. Nasıl unutabilirim gittiğim o ilk Avni Aker maçını. Uzun yıllar sonra ailesine kavuşan bir çocuğun heyecanı vardı. Belki efsaneye tanık olan herkesin anlattığı o Şenol Güneş kurtarışlarını Turgay, Necati, Kadir, Dozer Cemil gibi efsanelerini görmedim belki ama anlatanların o heyecanlarında, gözlerinde, ses tonlarında tekrar tekrar yaşadım bende o günleri.
                          Yıllar boyu sen hiç Şampiyonluk gördünmü esprilerine maruz kaldım her genç Trabzonspor lu gibi ama hiçbir zaman bizdeki o sevginin kupa, şan, şöhret sevgisi olmadığını anlamalarını beklemedim.

Rahmetli Kazım Koyucu abimizin "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” sözü ile duygularımızı satırlara dökmüştü.

Neden Şampiyon olamıyor ? sorusunu araştırdığımda aldığım cevap hep aynı olmuştu. Evlat bu takım sahada savaşıyor olabilir, iyi oynayabilir ama Türkiyede futbol sadece sahada sonuçlanmıyor. Bu cevabı herkesin bildiği 96 sezonu ile örneklendirerek bitirmişti büyüklerim. O zmanlar yaşımdan dolayı anlayamamıştım belki ama artık çok iyi anlıyorum. Sen Şenol Hocam o imkansızlıklar zorluklar içinde, koskoca Türkiyemde sadece 1 ili arkana alarak yine efsane yazdın.Ve yine Trabzonspor bir yöre takımı, bir bölge takımı olmadığını gösterip, Karadeniz’i, Türkiye’yi aşıp gücünü gösterdi tüm dünyaya. Senin arkanda siyasetçiler yoktu, medya gücü yoktu, zengin patronlar yoktu belki ama benim gibi binlerce Trabzonspor'lunun duaları hep seninleydi hocam. Ve yine Şampiyonluğumuz göz göre göre çalınmıştı. Ama senin ve çalıştırdığın takımın bu haksızlıklar içinde verdiği savaş bizim için şampiyonluklardan önemliydi.
                          Biz bazıları gibi sadece şampiyon olduğu ya da olacağı için sevmiyoruz takımımızı. Şampiyon olmasını istiyoruz tabi, ama olmasa da seviyoruz. istanbul saltanatını yıktığı için seviyoruz. güçlünün karşısına çıktı diye seviyoruz.Lig bitiminde otobüse binerken söylediğin o söz
                          ''Emek veren bir takım olarak, paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik. tarih bunları yazacak."
                          sözünüz koskoca sezonun özetiydi bizim için.
                          Ve Sen Şenol GÜNEŞ Hocamız; Haklının haksız olmaması için, Emek hırsızlarını sevindirmemek için, Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını sürdürmek için bu takımın başında kal Şenol Hocam. Sonuç olarak sizin ders niteliğindeki önemli sözlerinizden biri ile tamamlayarak size binlerce kez teşekkür ediyorum.
                          ''Adalet eğer yerini bulmazsa, ilahi adalet mutlaka yerini bulur.''

Ertan Şimşek
                          Ankara
                          En son Ertan Simsek tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 19:31.
                          #2010-2011ŞampiyonuTRABZONSPOR Taraftarı

https://twitter.com/ertansimsek61

Yorum

• Sevgili Hocam;

Küçükken babamla maç izlerken hep 'Şenol Güneş gibi bir kalecimiz olsa tekrar şampiyon oluruz' derdi. O zamandan beri hayranım hocam sana. Yine babam 'Teknik direktörlüğü o kadar iyi değil, final maçlarında sürekli kaybediyoruz' desede her zaman senin başımızda olmanı istedim. Geçen yıldan sonra kesinlikle anladıkki final maçlarındaki başarısızlık senin hatan değil, Türkiyenin ayak oyunlarıdır. Seni ne kadar çok sevdiğimi yazıyla anlatamam.

Hocam sen olmasan Trabzonspor'u bu kadar sevemezdim. Ömür boyu Trabzonspor'da kalman dileğiyle.

Emirhan Uludüz / İstanbul

Yorum

• Saygıdeğer hocam,

Alacağınız -aldığınız- karara saygı duymak istiyorum.Beceremiyorum !
                              Fakat ,''yoruldum'' diyorsunuz daha fazla yıpranmamanız için ısrar etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
                              Her Trabzonlu gibi kararlı duruş sergileyerek görevi bırakacağınıza,kendimi alıştırmaya çalışıyorum.Olmuyor !
                              Bu renkler için,kutsal davamız için,siz saha kenarında,biz tribünde,Tv başında yıpranmaya devam edelim.
                              Bunu istemeye hakkımız var mı ? Bilemiyorum.
                              Ancak zaten bu takım için hep savaş vermedik mi ? Hep zorluklarla mücadele etmedik mi ?
                              Hocam, namussuzların gösterdiği birlikteliği biz niye gösteremedik ? Birleşemediğimiz gibi dağılma sürecini başlatmak affınıza sığınarak söylüyorum davamıza ihanet olur.Yapamazsınız,yapmamalısınız,yapmazsınız...

Halil İbrahim Yıldırım / İstanbul
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Trabzonsporu
                                aşk-ı bordo ü mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X