Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hocaya mektubum

hocam,
    ben trabzonsporlu bir ailede trabzonsporla büyüdüm.her anımızdaydı futbol.çok severdim futbolu ama hiç beceremedim oynamayı zaten yeteneksizin tekiydim.her yerde dışlanan oyunlarda takıma en son seçilendim.sonradan buldum kendimi futbolda değil belki ama buldum sonuçta. başlangıçta onu da beceremedim tabi ki. sonra babam bana hayatımın nasihatini etti dedi ki:"pes etme! Şenol hoca pes etmedi, etseydi trabzonsporu bekli hiç bilmeyecektin."evet dedim evet siz pes etmedikçe ben de etmeyecektim. ondan sonra başarabileceğimi gördüm. insanların yüzüne bakamayan ben onların karşılarına çıkıp "işte ben buyum!" diyebildim. belki farkında değilsiniz belki hiç olmayacaksınız ama bana eskiden hayal dahi edemeyeceğim bir hayat verdiniz. şimdi bu kurtlar sofrasında bizi bırakıp giderseniz, pes ederseniz ben ne yaparım ya trabzonspor ne yapar?
    sizi hep sevdim nerede olursanız olun ama bence size en çok bordo-mavi yakışıyor hocam.

Yorum

• bundan yaklaşık iki yıl önce internetten arabamızı satmıştık
      alan adam muğlalı ve muğla merkezden gelmişti
      arabanın arkasındaki yapıştırmaları görünce bende Trabzonsporluyum demişti
      Şenol Güneş hayranıyım onun sayesinde Trabzonsporlu oldum demişti.
      şimdi daha iyi anlayabiliyorum bu sevgiyi
      BMN KOCAELİ

Yorum

• DeĞerlİ hocam!

Değerli Hocam, bir söz vardır bilirsiniz;
        "Hissederim Söyleyemem, Dili Bağlı Kalbimin Bundan Pek Bizarım."
        Siz işte bizim için o sözsünüz. Bizim hisssedipte söyleyemediğimiz o söz.
        Trabzonsporumun son Şampiyon olduğu dönemde ben daha 1 yaşındaymışım. Yani ben hiçbir Şampiyonluğumuzu görmedim.
        Ama asla Trabzonspor sevdasından da vazgeçmedim. Çok hocalar gördü bu takım, çok futbolcular geldi geçti (bunların arasından ben Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyip arkasına bakmadan gidenlerde). Ama Trabzonspor hiç bir yere gitmedi, gidemez.
        Benim için en büyük Trabzonsporlu biri varsa o da Şenol GÜNEŞ'tir. Hocam siz hepimiz için örnek duruşunuz ve kişiliğinizle bize Trabzonsporluluğu öğrettiniz.
        Yorulmuş olabilirsiniz, bizde yorulduk hatta siz yaşarken, bizde seyrederken yorulduk. Ama görüyorsunuz ki zalim her zaman mücadele ediyor. Bu adaletsizlikle de hep bir birlikte kenetlenip mücadele etmek zorundayız, edeceğiz de inşallah.
        Sizden ricam takımın eksik noktalarını ve almak istediğiniz futbolcuları yönetime bildirip sonra da gidip sessiz sakin huzurlu bir yere tatil yapmanız, kendinizi dinleyip enerji depolamanız. Sağlığınıza da dikkat edin(bel ağrınız içinde acil şifalar diliyorum).

Saygılarımla Değerli Hocam. Ellerinizden Öperim.

HAKKARİ - Abdulkadir YILMAZ
        En son ts_kadir tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 16:05. Sebep: Metin Biçimlendirme

Yorum

• 2 gündür uğraşıyorum. Yok yapamıyorum..
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Abim, babam kadar sevdiğim Şenol Hocam..
            Herkes gitmemen için yalvarmış sana..
            Ama ben biliyorum ki, sen zaten bizi bırakmazsın..
            Bilirsin ki biz senden aldığımız güçle veriyoruz mücadelemizi..
            O kulübede senin yüzünü görünce, aydınlanıyor dünyamız..
            Bilirsin ki sen gidince biz yetim kalacağız, kolumuz kanadımız kırılacak..
            O yüzden gitmezsin, bizi yalnız bırakmazsın, bu adalet savaşını o hainlerin kazanmasına izin vermezsin..
            Senin de söylediğin gibi adalet er ya da geç tecelli edecek..
            O günü hep birlikte kutlamak umuduyla..

Merve Hacıosmanoğlu - İstanbul

Yorum

• Sevgili Kaptan

Gözyaşı ve kan ile yeşerir Avniaker'in Çimleri. Sulanmazmış , Alın Teri İle Beslenir , Güneş Işığı Yerine Gülüşüne İhtiyaç Duyarmış. Kale Direklerinde Hala Parmak İzlerin var. Bitmeyecek Efsanenin Eskimeyen Kaptanı Olarak Tanıttılar Seni Bana. Dünün ve Yarının Kahramanı. Minik Parmakların Alkışladığı , Dua Ettikten Sonra İstek Dışı Dudaklardan Dökülen Bir Efsanenin Kaptanı. Kaderimin Satır Aralarına Altın Harflerle İşlenen Efsanenin Baş Kahramanı. Stad Girişinde Efsane Takımın Önünde Trabzonspor Bayrağının Altında Senin Saçın Dalgalanmalı. Her Adımında Efsaneyi Hatırlatmalısın. Senin Oturduğun Koltuktan Esmeli Kasırga. Senin Ağzından Dökülmeli Şarkılar. Başarılarda Sen Koşmalısın Çimlerin Üstünde. Stada Damlayan Her Yağmur Damlası Senin Yüzünden Süzülmeli. Birlikte Islanmalıyız. Her Başarıda Payın olmalı. Biz İpi Göğüslediğimizde , İpin Ucunda Seni Görmeliyim.
              ...

Sercan Keleş

ÇANAKKALE
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Sevgili Hocam Şenol Güneş ;

Biliyoruz yoruldun,bıktın,usandın belkide nefret ettin bu düzenden ama bizde seninle birlikte çektik bu sıkıntıyı bizimde en az senin yandığın gibi canımız yandı. Şimdi bırakır gidersen biz daha da yıkılacağız. En zor günlerimizde senin pes ettiğini görmek bizimde mücadele azmimizi kıracak. Ben Trabzonlu değilim hocam bir çok renkdaşım gibi bende görmedim hiç Trabzonu ama ben o takımı o şehrin insanlarını Bütün haksızlıklara karşı vermiş oldukları savaşlardan,inatçılıklardan bu alçak düzene karşı vermiş oldukları onurlu mücadelelerinden dolayı sevdim..
                Mücadeleyi bırakmak yok hocam sende inatçısın bırakmayacaksın birlikte değiştireceğiz bu düzeni, İstanbul saltanatını 7 kere yıktık yine yıkacağız ''birlikte''

Cihat Öztürk
                Eyüp/İstanbul

Yorum

• Şenol Hocam,

Seni ilk tanıdığımda 7 yaşındaydım. Babam yöneticiydi o zamanlar, sense teknik direktördün. Babam o zaman ilk defa seni anlattı bana, Şenol hocamız bizim eski kalecimizdi, 6 kez şampiyonluk yaşadı, şimdi teknik direktörümüz dedi. O zamanlar Victor vardı kalemizde. Ben de çocuk aklımla Victor Şenol Güneş'ten daha iyi demiştim babama. Affet, çünkü ne hayatı öğrenmiştim o zaman, ne bu pisliklerle dolu sistemi görmüştüm, ne de Trabzonspor'un asıl büyüklüğünü idrak edebilmiştim. Babam Şenol Hoca tam 1112 dakika yani 12 maç gol yememiş dediğinde de 7 yaşındaki halimle Avni Aker kalesinde durup, o kocaman kaleye bakınca; bu adam süpermen olmalı demiştim içimden. Mecazdı o günlerde, ama şimdi 26 yaşındayım, aynı şeyi düşünüyorum. Sen gerçekten bu kulübün süperman'isin hocam. O günlerden bugüne herşey daha da kirlendi ülkede. Salt futbol değil, inandığımız tüm doğruları kirletmeye çalışıyorlar. Senin dediğin gibi, futbolu yönetenler de, ülkeyi yönetenler de gram güven vermiyor bizlere. Ötekileştirilmiş Trabzon şehrinin en büyük gücü olan Trabzonspor üzerine de o günden beri oyunlar oynanıyor. Bu sürecin son meyvesi olan şike olayları da hepimizi, tüm Trabzonsporluları çok yıprattı, o yüzden yoruldum demene sonuna kadar hak veriyorum. Ama senin asıl rolün şimdi başlıyor hocam. Aykut Kocaman'ların, Rıdvan Dilmen'lerin ilah sayıldığı bu ülkede sana gereken değerin verilmemesi normaldir. Zaten vermesinler de. Sen bu ülkeye fazlasın gibi klişeleşmiş bir söz etmek istemiyorum. Asıl söylemek ve vurgulamak istediğim şudur: Sen Trabzonsporluların komutanısın, önderisin, ve en önemlisi öğretmenisin hocam. Ben ne kadar şanslıyım ki çok iyi okullarda okuyabildim eğitim hayatım boyunca. Çok iyi öğretmenlerim de oldu, ama senin hayata, futbola, herşeye dair söylediklerin çoğu öğretmenimden öğrenemediğim, duymadığım şeylerdi. Bu inan ki tüm Trabzonsporlular için böyle. Biz sıfırdan doğmuş bir kulübüz hocam, futbolun kaderini değiştiren, hesapları alt-üst eden, statükoya karşı hala direnen, küçük bir şehrin efsanesiyiz. Ama yok edilmeye çalışıyoruz. Şuanda bile ben bunları yazarken, Trabzonspor'un kupasını nasıl vermeyiz diye hesaplar yapılıyor biliyoruz, görüyoruz. Şimdi bize bunları yaşatanların en büyük isteği ne biliyor musun? Tabii ki biliyorsun. Senin bırakıp gitmen. Çünkü sen gidersen tüm Trabzonspor'luların öğretmensiz kalacağını biliyorlar, komutansız bir ordu haline geleceğini biliyorlar. Bunu onlara verme hocam. Burada iş yönetim-hoca çekişmesinden daha önemli. Bizim davamız çok büyük, ve bu davayı biz kazanacksak, en azından bu uğurda parçalanacaksak da hep birlikte parçalanalım. Ben her zaman Şenol Hoca istediği müddetçe bu takımın başında kalmalıdır derdim. Bu düşüncemi halen paylaşıyorum. Senin bu takımdan gitmen bir tek başkan olman şartıyla biz taraftarlardan onay alacaktır hocam. İstediğin adamlar alınamayabilir, yönetimden de seni istemeyenler olabilir, ama bu süreçte bil ki tüm ama tüm taraftarlar senin arkanda. Seni ne dış, ne iç güçlere yedirmeyiz hocam. Senin dediğin gibi, seni asla tek başına kaybetmeye bırakmayız, takım haline gelir, kenetlenir bu davamızı kazanırız.
                  Ben şimdi Soğuksuda defalarca bahçede top oynadığım Şenol Amcama, tuttuğum takımın teknik direktörü Şenol Güneş'e, bize doğruları gösteren öğretmenim Şenol Güneş'e, formama numarasını ve ismini yazdırdığım kaleci Şenol Güneş'e, adam gibi adam Şenol Güneş'e sesleniyorum.
                  Etme hocam, şuan bırakıp gitme zamanı değildir. Sen Güneşi doğudan, Trabzondan doğurmaya devam et, inadına lekesiz, inadına tertemiz. Bırak onlar bu Güneşi batırmaya çalışsınlar. Lekelemeye çalışsınlar. Beceremezler, çapları yetmez buna. Siz ki bu takımı çamurlar içinde kenetlenip şampiyon yaptınız, dünyanın en büyük 3 şehir takımından biri haline getirdiniz. Ve sen bu takımın kaptanıydın, şimdi de kocaman Trabzonspor gemisinin kaptanısın. Bizi fırtınalar içinde kaptansız bırakma, unutma, kaptanlar gemiyi en son terkeder hocam. Ben kalpten inanıyorum ki, sen bizim başımızda oldukça bu pislikleri temizlemek konusunda bir şansımız var. Seninle daha nice Şampiyonlar Ligi zaferlerine, nice şampiyonluklara hocam. Seni çok seviyoruz. Saygılarımla.

Haluk Civan Ongan
                  Trabzonspor Kulübü Kongre Üyesi

Yorum

• Şenol Hocam,

Çöken kara bulutlara inat hep yerinde duran, yüzünü memleketime, toprağıma, canıma dönmekten hiç vazgeçmeyen, gözü her daim yaşlı şehrimin Güneş'i,
                    Eminim ki bu satırlardan önce hislerime tercüman olabilecek, başka gönüllerden size akmış birbirinden güzel onlarca satırı okumuş olacaksınız .

O sebeple çok zamanınızı almadan demek isterim ki, Allah'ıma şükürler olsun sizinle aynı saftayım, şükürler olsun ki sizi uzaktan da olsa tanıyabilme şansına eriştim, şükürler olsun ki sözlerinizi canlı canlı duyabildim ...

Çok çetrefilli günler geçirdiniz, geçiriyorsunuz. Gözlerimiz dolu dolu, yüreğimiz titreyerek izliyoruz çoğu zaman. Elimizden pek bir şey gelmiyor ancak bilin ki biz sizi derinden hissediyoruz.
                    Ve istiyoruz ki en karanlık anlarımızda aydınlatanımız, öğretenimiz, yol gösterenimiz olun. Hep var olun, hep orada olun.

Ellerinizden öper, selamlar ederim. Rabbim sizi ailenize -bizlere- bağışlasın.

Şükran Kurutçu
                    Çukurova / Adana
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Senol Hocam...Degerli hocam.Bizi birakma.sen bizim her zaman Gunesimiz oldun.Biz senden once dik durusu adaleti ogrendik.Serefli maglubiyetin , serefsizce alinan galibiyetten daha degerli oldugunu ogrendik.Sen kazanmak icin her yolu mubah sayanlardan olmadin cunku. Sen bize futbolun ayak oyunu olmadigini , ayakla oynanan bir oyun oldugunu ogrettin.Bana sorarlardi Trabzonspor sanki sike yapmadi mi diye.benim cevabim belliydi Senol Hocanin oldugu bi takimda boyle seyler olmazdi cunku. Sen bjze gucluklerle savasmayi yilmamayi ogrertin.Hukumetinden muhalefetine burokratindan medyasina basinina kadar herkes ustumuze gelirken sen onlara sahada gereken cevabi vermeyi ogrettin.Sen Trabzonspor'un Trabzon'un Turk futboluna yetistirdigi en buyuk degersin.Simdi icimde bir korku var sanki. Ailemden birini kaybetme korkusu.sen olmazsan Trabzon'a gunes dogmaz.sen giderse darbe yemis ulke gibi 20 sene geri gideriz.birakma hocam.sana soz taskinlik yapmayacagiz sozunu dinleyecegiz maclarda.adaletsizlere gereken cevabi hep birlikte verecez.
                      Trabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİs

Yorum

• Saygıdeğer hocam,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ne kalemim sizinki kadar kuvvetli,ne gönlüm sizinki kadar geniş,ancak yüreğim sizinki kadar burkuk sevgili hocam. Hırsızın suçu ev sahibine atıp : Pencereyi açık bırakmasaymış demesi yok mu çıldırıyorum.

Her Trabzonspor'lu gibi şükrediyorum böyle bir değere sahip olduğumuz için. Haksızlara boyun eğmeyen,şerefli,dürüst,ilkeli kısacası adam gibi adam.

21 yaşında Trabzon'lu olmayan ancak Trabzonspor'luluğu iliklerine kadar yaşıyan bir kardeşinizim. Sizler şanslısınız hocam çevreniz Trabzonsporlularla dolu. Ya bizler ? Etrafı istanbul takım taraftarıyla dolu insanlar. O küme düşmekten son anlarda kurtulduğumuz yıllar. Başımız eğik,başkalarının dalga geçmeleriyle dolu yıllar. Gözyaşlarımızı içimize akıttığımız yıllar. Şükür ki bir GÜNEŞ doğdu içimize,kuruttu gözyaşlarımızı. Başımızı yerden kaldırdı. Bize hiç görmediğimiz şampiyonluğu yaşattı.

Sanmayın ki sizlere yazdığım bu yazıyla siz güzelleşiyorsunuz. Sizin sayenizde sözler güzelleşiyor sevgili hocam. Son olarak söylemek istediğim ; Köpekler havladı diye ay parıltısından birşey kaybetmez değerli hocam.

Vaktinizi çaldık affedin. Şüphesiz ki kusurlar,yanlışlar bize, doğru ve güzellikler size aittir. Selam ve dua ile...

Kardeşiniz ;

Selman Avcı/Amasya
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Şenol Hocam,
                          Ne zaman Şenol Güneş adını duysam, içimde bir yoğunluğun harekete geçtiğini hissediyorum. Bir araya gelince seni anlatan cümlelere dönüşecek olan birçok kelimenin varlığından tam işte o zaman haberdar oluyorum. Uzandığım her kelime Desdemona kadar güzel, uzanamadığım her kelime git gide kıskanca dönüşen birer Othello.

Ben, sana hangi kelime daha çok yakışır diye debelenirken, sen ne güzel anlatmıştın Ahmet Suat Hoca’nı. “Sen benim için tekerleği bulansın.” demiştin. Kendimi Ahmet Suat Hoca’nın yerine koymuştum. Kim bilir ne mutlu olmuştur demiştim. Şenol Güneş’in örnek aldığı kişi olabilmek nasıl bir duygudur diye merak etmiştim ve ne güzel bir duygudur Şenol Güneş’in sevdiği adam olabilmek diye imrenmiştim. İnsanı sabahlara kadar ağlatabilecek, neyi başardığını kavratabilecek sözler çalınır ya insanın kulağına bazen, ha işte tam öyle bir söz bu hocam…

Belki bizler, yani senin kalede olduğun dönemlere yetişemeyenler bilmeyebilir ama yukarıdaki sözleri söylediğin adam, şimdiki uşaklara haksızlık olmasın da eminim “Kalede Şenol var nasılsa” rahatlığıyla izlemiştir maçlarını. Bugün bizim hissettiğimizde buna yakın hocam. Kaledeki uşakları “Arkalarında Şenol Güneş var”’ın huzuruyla izliyoruz hep. Uşakların gözlerinden de bunu okumuyoruz değil. Biliyorlar ki hata yapsalar da arkalarında onları yarı yolda bırakmayacak dağ gibi bir adam var. Nesiller değişti, isimler değişti, sen Trabzonspor’un kalesinden çıkıp Trabzon’un kalesi oldun hocam…

Şenol Hocam, Ahmet Suat Hoca’na “Sen benim için tekerleği bulansın.” demiştin ya hocam, sen de benim için Ahmet Suat Hoca’ya tekerleği bulduransın…

Şenol Hocam, sen benim için babası üzülmesin diye harçlığı hiç bitmeyen fakir çocuksun…

Şenol Hocam, sen benim için otobüs duraklarında başkalarının önüne geçemeyensin…

Şenol Hocam, sen benim için yolda gördüğü taşları kenara koyansın…

Şenol Hocam, sen benim için yetimin başını okşayansın…

Şenol Hocam, sen benim için maaşını öğrencilerine yatıran öğretmensin…

Şenol Hocam, sen benim için 60’a 1 ekleyensin…

Ben kim miyim hocam?

Ben, attığı gol sonrası minnettarlığını sunmak için koşup sana sarılan, başını omzuna yaslayan binlerce Mustafa Yumlu’dan biri…

Ben, attığı gol sonrası “Sen… Sen… Sen.” diye haykırarak sana koşan binlerce Olcan Adın’dan biri…

Ben, senin ismini kendi isminin önüne koyan binlerce Burak Yılmaz’dan biri…

2010-2011 şampiyonluğu için seni ve etrafındakileri tebrik eder, ellerinden öperim hocam…

Mustafa YEŞİLYURT
                          Trabzon

"Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• Merhaba Şenol Hocam ;Kaleciler Yalnız Adamlardır Derlerya,İşte Bu Sizin İçin Geçerli Değil,Belki Ben Sizin Zamanınızdan Çok Sonra,1998 Yılında Doğdum Ama,Sizi Kalede İzlemiş Gibiyim,Siz Kaledeyken Asla Yalnız Olmadınız,Çünkü Arkanızda Bu Büyük Taraftar Vardı,Onlar Sevdi Sizi,Siz Onları,Sonra Teknik Direktörümüz Oldunuz,Gururlandırdınız,En Önemlisi Şereflendirdiniz,Haksızlığa Karşı Savaştı Hep Bu Takım,Bu Şehir,Napalım,Kader Buya,Sizinde Dediğiniz Gibi 'Bu Ülkede Hukukun Gücü Yok,Güçlünün Hukuku Var',Bu Güçlü Malumunuz Hocam,Siz Hep Onlara Karşı Savaştınız,Ama Yılmadınız,Burak Gibi Ümitsiz Vaka Denilen Bir İnsanı Yıldız Yaptınız,Onur'a Şans Verdiniz,Belkide Veliahtınızı Ve Türkiye'nin En İyi Kalecisini Var Ettiniz,Trabzonspor Şenol Güneş'siz Olamaz,Belkide Size Yapılan Haksızlıklar Yordu Sizi,Yıprattı,Ama Lütfen Hocam,Lütfen Ayrılmayın Bu Takımın Başından,Tekerlekli Sandalyede Bile Olsanız Bu Takımın Başında Olun,Haksızlıklara Karşı Sizsiz Asla Ayakta Duramayız,Belki Kupamız Verilmiyor Ama Şerefimiz Var,Son Olarak İse;Sizden Küçük Bir Ricam Var,Gerçekten Tolga Zengin'i Çok Severim,Ama Annesi'nin Rahatsızlığı Yüzünden Belliki Çok Yıpranmış,Hatada Yapsa Kızamıyoruz Ona,Çünkü Biliyoruz,Oda İçin İçin Ağlıyor O Hatalarla,Ama Bir Gerçek Var,Onur Kaleye Geçmeli Gibi Görünüyor,En Azından Ben Gerçekten İstiyorum,Çünkü Ben Kaleciliği Onur İle Sevdim,Bu Adadı Bana Şenol Güneş'in Veliahtını Görebileceğimize İnandıran,Bana İmkansız Denilecek Topların Kurtarılabileceğini Gösterendi Onur Kıvrak,Eskişehir Maçında O Ağlayınca Bende Ağlamıştım,Sakatlandığında Ciddi Olmasın Diye Dua Etmiş,Yine Ağlamıştım,O Kurtarış Yapınca Ben Sevinirdim,Mutlu Olurdum,Kalede İsmini Görünce Gülümserim,Belkide Bu İstek Ağır Oldu,Ama Gerçekten Gönlümden Ne Geçtiyse Onu Yazdım Burada,Son Olarakta,Mehmet Demirkol'un Dediği Gibi: Saha kenarında garip şovlar, korkunç kavgalar yapan Terim’in sergilediklerini, temsil ettiklerini değil, İlhan’ın golünden sonra küçük bir çocuk gibi zıplayarak sahaya koşan Şenol Güneş’in anlattıklarını seviyorum. Varsın vizyonu, misyonu olsun ve karizması olmasın. Ve ona yaptığım bir haksızlık varsa bir kez daha özür diliyorum'.Siz Çocuklar Gibi Sevinin Hocam,Biz Sizi Yine Destekleriz,Yine Severiz,Şenol Güneş Bu Ülkeye Fazladır,Adamlığıyla Fazladır,Şerefiyle Fazladır,Bilgeliğiyle Fazladır,Geçen Sezonki Beşiktaş Maçında Tribüne Yollanınca Herkesin Ayağa Kalkmasıda Bunu Kanıtlamıştır.Saygılarımla... Umut Sabri Akgün/Giresun
                            En son 61ölümüne61ts61 tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 17:20.

Yorum

• Şenol Hocam,

Küçüktüm, daha çocuktum ve Trabzonsporluydum.

Etrafımdaki arkadaşlarım için sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş vardı.

Hangi takımı tuttuğu mu sorduklarında 'Trabzonspor' derdim ve gülerlerdi, dalga geçerlerdi, yalnız kalırdım.

Böyle bir çevre ve insanların içinde 16 sene yaşadım.

Bıkmadım, usanmadım...

Çünkü ben takımımın ne kadar büyük bir camia ve başındaki hocanın ne kadar değerli bir insan olduğunu gayet iyi biliyordum.

Şuan 16 yaşındayım, lise öğrencisiyim.

Trabzonsporlu olduğum ve diğerleri gibi olmadığım için son derece mutlu ve gururluyum, yine yalnız kalsam da...

Siz bizim için çok kıymetli ve özelsiniz.

Öğretmenimizsiniz.

Bizi bırakmayın, daha birlikte yaşayacağımız bir sürü şampiyonluk ve başarı varken bizi bırakmayın.

Sevgiler.

METİN SAĞIR
                              İZMİR
                              7

Yorum

• İlk olarak ataniay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam,
                                ben trabzonsporlu bir ailede trabzonsporla büyüdüm.her anımızdaydı futbol.çok severdim futbolu ama hiç beceremedim oynamayı zaten yeteneksizin tekiydim.her yerde dışlanan oyunlarda takıma en son seçilendim.sonradan buldum kendimi futbolda değil belki ama buldum sonuçta. başlangıçta onu da beceremedim tabi ki. sonra babam bana hayatımın nasihatini etti dedi ki:"pes etme! Şenol hoca pes etmedi, etseydi trabzonsporu bekli hiç bilmeyecektin."evet dedim evet siz pes etmedikçe ben de etmeyecektim. ondan sonra başarabileceğimi gördüm. insanların yüzüne bakamayan ben onların karşılarına çıkıp "işte ben buyum!" diyebildim. belki farkında değilsiniz belki hiç olmayacaksınız ama bana eskiden hayal dahi edemeyeceğim bir hayat verdiniz. şimdi bu kurtlar sofrasında bizi bırakıp giderseniz, pes ederseniz ben ne yaparım ya trabzonspor ne yapar?
                                sizi hep sevdim nerede olursanız olun ama bence size en çok bordo-mavi yakışıyor hocam.
                                İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bundan yaklaşık iki yıl önce internetten arabamızı satmıştık
                                alan adam muğlalı ve muğla merkezden gelmişti
                                arabanın arkasındaki yapıştırmaları görünce bende Trabzonsporluyum demişti
                                Şenol Güneş hayranıyım onun sayesinde Trabzonsporlu oldum demişti.
                                şimdi daha iyi anlayabiliyorum bu sevgiyi
                                İsim soy isim de ekleyebilir misiniz?
                                Hemen kaydedeyim yazılarınızı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X