Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili Şenol GÜNEŞ hocamız;herşeyimiz , ağabayimiz , kardeşimiz , hemşehrimiz , BABAMIZ....
    Senin TRABZONSPOR aşkını bilmeyen yoktur. TRABZONSPOR aşığısın...Eğer bir kaç kendini bilmez seni bu kararı almaya zorluyorsa bilelim. Bilelim ki gösterelim gücümüzü. Çünkü bende TRABZONSPOR aşığıyım bizde TRABZONSPOR aşığıyız...Aşklar kutsaldır...Hele hele TRABZONSPOR aşkı bambaşkadır.
    Biz sizden öğrendik herşeyi..Kötülüklerle savaşmayı , alçaklara pabuç bırakmamayı, onuru , şerefi , haysiyeti....
    Hocam bizi bu onursuz,şerefsiz , alçaklarla tek başımıza bırakma... Ölde ölelim hocam...
    OFLU AKREP

Yorum

• Değerli Şenol hocam

Futbolun bir oyun olma vasfını çoktan kaybettiği, güç ve menfaat odaklarının her türlü etkisine açık olduğu, bunun da ötesinde siyasetçisinden, profesörüne ve ilköğretim öğrencisine kadar "fanatik"liğin hepimizin gözünü kör ettiği günlerdeyiz. Bu dönemde hala "Türk" futboluna ilgimizi kaybetmediysek, vicdanı halen çalışır durumda olan ve bu kadar kirlilik içerisinde vicdanı ön plana çıkarmaya çalışan "siz" ve sizin gibi davranmaya çalışan bir avuç "adam" nedeniyledir. Sizi sevsin sevmesin herkes ne kadar değerli bir spor adamı olduğunuzu zaten biliyor. Teknik direktörlüğünüzü kimi beğenebilir, kimi beğenmeyebilir. Ama ahlaklı ve vicdanlı bir spor adamı olarak söylemeye çalıştıklarınız tüm vicdanlı yüreklerde karşılık buluyor ve "iyi ki varsınız" dedirtiyor. Bu kadar kirliliğin içerisinde herşeyi boş verip bırakıp gitmek bazen iyi bir seçenek gibi görünse de, sizin konumunuzda olan insanların bulundukları mevkilerde hakkı ve haklıyı savunmakta ısrar etmesi ve zalimi sevindirmemesi bir nevi topluma karşı görevleridir.

Kupa gelir gelmez, Trabzonsporumuz şampiyon olur olmaz önemli değil, sizin gibi insanların karanlığa inat burada olması ve vicdanlarımızın sesi olması önemlidir. Göreviniz ne olursa olsun lütfen "Güneş"imiz olmaya devam edin.

Saygı ve sevgilerimle...

Hasan YİĞİT
      Ankara
      hatipoglu

Yorum

• senol hocam

sevgili güneşimiz ve onursal trabzonspor teknık dırektörumuz;
        Bu sene içinde bulundugumuz durum sızı ve turk futbolunu ne kadar yıprattıysa . bizden ayrılmanızda bızı o derece hırpalayacaktır. Emınımkı bunu ısteyen kişi sayısı oldukça fazladır.Tabiki tüm trabzonlular ve benım gıbı trabzonlu olmayıpta trabzonsporu tutanlar ise yıkacaktır.Bu sebeptendirki sizinle beraber güneş gibi parlayan trabzonsporumuzun yanında olacagınıza inancımız ve guvenımız tamdır. Bizi bırakma GÜNEŞİMİZ......
        SİNAN TAŞ
        KOCAELİ-ANKARA
        ------------------
        En son sinantas tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 12:25.

Yorum

• Şenol Güneş'e;

Yazıya başlarken adınızın önüne hangi kelimeyi yakıştıracağımı bulamadım. Sayın, sevgili, efsane, öğretmen, hocam, Trabzonlu... Hepsi sizsiniz.

Hep gol atanlar sevilir. Mahalle arasındaki maçlarda herkes, Hami,Şota,Fatih ya da Burak olur. Ama siz bunu oyunculuk zamanınızda da teknik direktörlük zamanınızda da değiştirdiniz. Siz sadece bir futbolcu değildiniz, bize futbolun spor olduğunu, bize rakibe saygıyı, bize adil olmayı, bize çalışmayı, bize yaptığı işi severek yapmayı, bize hayatın bir kısmını öğreten liderimizsiniz.

Söylediğiniz her cümleyi "irdeledik" hocam. Kendimize ders çıkartalım diye irdelik. Ama asla anlamamak için çaba göstermedik.

Seni soruyorlar bana, seni Türk futbolunda istemeyenler. Cevabım net " ben yaşım yettiğince ondan iyisini görmedim.Varsa daha başarılı hocamız gösterin. Varsa daha iyi kalecimiz gösterin. Varsa Dünya ikincisi yapan gösterin"...

Futbol tarihimiz boyunca belki de kimseye nasip olmayacak Dünya üçüncülüğü madalyasını malzemecisine vermek nasıl bir harekettir hocam. Nasıl bir alçakgönüllülüktür. Bunu kaç kişi yapabilir?

Unutmadan hocam, Kore'den ayrılırken o kadar kişi niye seni uğurladı, ne yaptın orada? Bizim buralarda basın yazmadı da... Demek ki adam olan her yerde adammış.

Kore'de, Urfa'da, İstanbul'da, Trabzon'da o çocuklar gibi sahaya girip zıplayarak sevinmen beni benden alıyor. Hele bütün teknik direktörler gibi "önümüzdeki maçlara bakacağız" basma kalıp cümlesini kurmayıp ders verici öğretici cümleler ile kendini pür dikkat dinlettirmen yok mu, ailece seni dinliyoruz orada.

Biz yenildiğimizde senin sözlerinle galip geldik. Başımız düşer gibi olduğuna, sen geldin aklımıza dimdik olduk sonra.

Tribünleri tek bir hareketin ile sakinleştirdin ya işte orada milyonlarca kişi sakinleşti bir an. Böyle bir gücün var hocam. Senin benim enerjim diye bir olay yok hocam. Biz varız. Sen liderimizsin biz de Trabzonspor adı altında adalet için savaşanlarız. Sen varsan biz güçlüyüz. Sen yoksan yorgunuz.

Karadenizliyiz, en iyi sen bilirsin bizi hocam. Sürekli parlamaktan, birbirimizle uğraşmaktan nefes almaya vakit bulamayız. Ama sözümüzün ve davamızın eriyiz.

Biz kupalar isteseydik, İstanbul'da takımlar çok hocam. Biz adalet, biz güzel oyun, biz sevgi, biz mücadele biz herkesin işine aşık olmasını istiyoruz hocam. Futbolcunun, hakimin, polisin, doktorun, madencinin, balıkçının işine aşkını istiyoruz hocam.

Sen Trabzonspor'a aşık biz size aşık olduğumuzdan ne bizim ne sizin sevdanız bitmez hocam. Uzun yıllar beraberiz daha inşallah.

Agah Özlü/ İstanbul
          En son agahozlu tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 12:39.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Sayin hocam,

bu gün yasadigim bir olayla baslamak istiyorum.. oturma odasindan sesler geliyordu bende kalktim odamdan oraya gittim.. bir baktim annemle babam hararetli bir sekilde futbol tartisiyorlar.. daha dogrusu babam sizi elestiriyor annemde babama karsilik sizi yere göge sigdiramiyor, tipki benim gibi.. babam sizi sevmediginden degil ya, bu sezonun mutsuzlugunu kendine göre sizden cikariyor.. sonra ben girdim araya, baba cok iyi biliyorsan sen git teknik direktör olsana trabzonsporun basina dedim.. karsilik veremedi tabi.. o da biliyorki trabzonspor da teknik direktör olmak cok zor.. cünkü bazi trabzonspor taraftari kendini teknik direktör sanip elestiri yapar, ve herseyi daha iyi bilir, bazende cok acimasiz olur.. onun haricinde baska seylerlede savasmak zorundadir trabzonlu ve trabzonsporlu teknik adam.. hakemiyle, federasyonuyla ve onu cekemeyen diger kurum ve insanlarla.. sizi bunlara gögüs gerdiginiz icin, tüm haksizliklara ragmen kalip savasdiginiz icin, yikici degil yapici oldugunuz icin, yanlisi degil dogruyu desteklediginiz icin, ne zaman bir yanlis olsa korkmadan bunu dile getirdiginiz icin özetle ADAM GIBI ADAM oldugunuz icin sevdik!! herseyin bir sonu vardir elbet ama insallah sizi daha nice seneler o takimin basinda görürüz hocam.. sizi tarif edilmeyecek bir sekilde cok seviyor ve sayiyorum.. iyiki varsiniz ve iyiki takimin basindasiniz.. zamaninda sizin giyiminizi kusaminizi elestirenlerede sunu söylemek istiyorum: var mi süper lig de senol günes gibi karizmatik ve iyi giyinen baska bir hoca??? bence yok!!
            (türkce yazmayi pek bilmiyorum yanlis yazilanlar icin özür diliyorum )

Saygilarimla

Fatma DENİZ
            Almanya
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Sevgili Hocam,

Ben Sakarya'da yaşayan doğma büyüme Sakaryalı,aslen Rizeli ama çocukluğumdan beri bordo-mavi aşkı ve hasretiyle yaşayan Trabzonspor taraftarıyım.İlk defa bu sene internetten satıldığı için kombine aldım,bu sayede ilk defa Trabzon'a geldim,Avni Aker'de maç seyrettim.Yenilse bile deli gibi alkışladım.Bir daha seyredebilmek için gün saydım.Ama sadece 3 defa seyredebildim takımımı bu sene.Hatta bir kez daha seyredebilmek için istanbul'daki fb süper final ilk maçını maalesef fb lilerin arasında seyrettim.bunlar benim nacizane fedakarlıklarım.Ama siz çok daha fazlasını yapıyorsunuz biliyorum ve yapacaksınız da.Lütfen görevinizi ve takımımızı bırakmayın.Sizden daha fazla fedakarlık rica ediyorum.Ben şahsım adına daha fazla fedakarlık edip bu sene de kombinemi alıp daha fazla maça gelip destek olacağıma söz veriyorum.Sizin bırakmanız emek düşmanlarına güç verecektir.

Saygılarımı sunuyorum.

Halil İbrahim Salihoğlu
              Sakarya
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Sayın ,can Şenol hocam

Öncelikle sizi çok sevdiğimizi bilmenizi istiyoruz. Çünkü , heykeli dikilecek insansınız hocam . Nasıl mükemmel bir insan olduğunuzu , tüm Türkiye biliyor hocam , Süper lig de oynadığımız beşiktaş maçı sonrası bir futbolcuya bu sonuca üzülmeyin , önünüzde avrupa maçları var onu düşünün ona konsatre olun diyerek , nasıl mükemmel bir insan olduğunuzu bir kez daha Tüm Türkiye gördü hocam.

Can hocam

Hocam ben , biyolojik olarak Kastamonuluyum , evelallah karadenizliyim , yalnız en koyusundan TRABZON sevdalısıyım . Bana memleketimi soran insanlara , biyolojik olarak Kastamonu ,manevi olarak TRABZON diyorum . Çünkü TRABZON insanını , 7den 70 e , çocuklarından , Bayanlarından , baylarından hepsinin mükemmel insanlar olduğunu çok iyi biliyorum . Bugün Trabzonumda Herhangibir evin kapısını çalsan , kim olduğunu ,nerden geldiğini sormadan , karnını doyururlar . Tertemiz , sıcakkanlı , mükemmel insanlarsınız hocam , Bu dünyada önce Ailem , ondan sonrada TRABZON insanı gelir benim için . Hatta tüm TRABZONLULAR benim ailemdir . Geldim TRABZONUMADA gezdim çoğu yerini , beşikdüzüne geldim, akçaabatta nihat ustada , ailemle beraber akçaabat köftesi yedik, Vakfıkebirde karadağ yaylasına çıktık , boztepeye çıktık .Atatürk köşkünü gezdim , zagnus vadisini gezdim , Hüseyin Avni Akerimizin içine girdim , stadımızı gezdim , ki bulutların üstündeyim resmen , o kadar çok mutluydum yani , sonra maçkada sümela manastırına gittim , Çaykara Uzungöle gittim , Of ta çay topladım , bunları anlatmamın sebebi , TRABZONUMUN benim için ne kadar önemli olduğunu , anlatamak içindi can hocam .

Bu maili göndermemin sebebi ,İstifa etcekmisiniz gibi haberler yayılıyor etrafta , bu haber beni çok ama çok üzüyor can hocam , sizi çok iyi anlıyorum , böyle futbolun değilde masa başı oyunların döndüğü bir ligde olmak asla olmak istemiyorsunuz , çok ta haklısınız can hocam , çok haklısınız, arada bizim taraftarlarımızda üzmüş olabilir sizi , bazı taraftarlarımız adına ben özür dileyim hocam , bazen bizlerde böyle bir ligde mücale etmenin ne kadar zor olduğunu unutup , sadece skora bakıp ona göre yorum yapıyoruz .Hocam,böyle bir ligde Takımımızı ne olur yalnız bırakmayın , ne olur hocam , siz giderseniz emin olunki hocam , hiç bir şey iyi olmaz bence ,daha kötü olacaktır . Trabzonuma en faydalı olabilcek insanlar , kesinlikle gene TRABZON insanıdır . Çünkü TRABZON insanım , takımının başarısı için herkesten daha fazla uğraşır , TRABZONSPOR sadece bir takım değil , soframızdaki ekmek gibi kutsaldır , bende kendimi TRABZONLU olarak gördüğüm için ne hissedildiğini çok iyi anlayabiliyorum , ne olur hocam , bırakmayın bizi , sizi emin olun ki çok ama çok seviyoruz , bundan emin olabilirsiniz

Ve tüm yönetimimize , futbolcularımıza , sağlık ekibinden , top toplayıcısına , Tüm TRABZONLULARIMA saygılarımı sunuyorum , ve hepinizle gurur duyuyorum , bu onurlu dik duruşunuz için .Allaha emanet olun .

Saygılarımla

Oya ARSLAN
                Kastamonu
                Trabzonspor √
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu adaletsİz arenada dİk durabİlen bİr camİanin sembol İsmİ olan sayin Şenol hocam;
                  bu takimin senİn engİn tecrÜbelerİne Çok İhtİyaci var. BÖyle bİr zamanda bİzİ birakip gİdemezsİnİz.evet maalesef bu Ülkede adalet sadece bayan İsmİnden İbaret.ama İlahİ adaletİn ÖnÜne kİmse geÇemez.elbet 'gÜneŞlİ' gÜnler yakindir.ama bu gÜnlerİ senİnle bİrlİkte yaŞamak İstİyoruz!!

Saygilarimla
                  sÜleyman Çakmak
                  İstanbul
                  Trabzonspor √
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Üstümüzden Güneşini eksik etme.Sen yoksan bizde yokuz Hocam.......

Umut KAYNAR / İSTANBUL
                    Trabzonspor √
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Sevgili Hocam,

16 yaşındayım Trabzonsporluyum ve olmaktan gurur duyuyorum.

Şampiyonluk görmedim lafına girmek istemiyorum çünkü biliyorum ki o şampiyonluk bir gün gelecek ve umarım sen o zaman yine burada olursun.

Hayatımda gördüğüm en Trabzonlu kişisin.Senin gibisini görmedim görür müyüm bilmiyorum.Biliyorum ki çoğunluk sen ve senin gibileri bu ülkede istemiyor ama şunu bilki biz senin ve senin gibilerin arkasındayız.

Ben de sana bazen kızıyorum ama sonra sana haksızlık yaptığım için kendime kızıyorum.

Son olarak sen bizim GÜNEŞİMİZSİN ve biliyoruz ki hiçbir zaman batmayacaksın.

Ne olur bizi bırakma , çünkü biz güneş olmadan önümüzü göremiyoruz.

Sevgi ve saygılarımla

YAVUZ BEKTAŞ
                      İSTANBUL
                      Trabzonspor √
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Sevgili Hocam
                        Öncelikle Trabzonspor a verdiğiniz emek için ve bu lig alın terinin
                        neler yapabildiğini gösterdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum.
                        Bizler için önce Müslümanlık sonra Trabzonspor geliyor. Siz
                        Trabzonspor için tarihe geçtiniz ve işiniz henüz bitmedi. Belli başlı
                        ar namus haysiyet i kupayı parayla almak kadar kolay sananlara inat
                        sizinle bu sezon Trabzonspor tekrar doğacak güneş gibi ve yakacak
                        bazı değerleri ayaklar altına alanları.
                        Siz Trabzonspor için vazgeçilmezsiniz hocam. Gitmeniz halinde
                        inanamayacğınız şekilde üzeceksiniz bizi, kıracaksınız, dargın
                        kalınmaz ama hazmedilmez hocam.Bu sezon sizden çok şey
                        bekliyoruz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Hasan YILDIRIM
                        AMASYA
                        Trabzonspor √
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• Sevgili Hocam ,

21 yaşında Trabzon'lu olmayan bir Trabzonsporluyum. Trabzon'u hiç görmemiş , Trabzonspor'umu da sadece bir kez canlı gözlerle izlemiş birisiyim. Senin Trabzonspor'un başında olduğun her gece daha rahat uyuyorum. Daha huzurlu uykuya dalıyorum. Çünkü sen varsın başımızda. Bizim kadar hatta bizden daha çok Trabzonspor'lusun. Bu inançla ve duyguyla senin her zaman destekçin oldum olmaya da devam edeceğim. Neler yaşadığını neler çektiğini az çok biliyorum.

Bu yüzden elinden geldiğince bizimle ol hocam. Sen bu takımın kaptanısın , abisisin , öğretmenisin , taraftarısın en önemlisi bizim duygularımızı yansıtan yüreği büyük insansın.

Saygılarımla.

Ömer

Manisa
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Hele de şu zamanda bir adım bile atamazsın.Enerjim kalmadı diyorsun.Olmaz HOCAM olmaz.Bizim şimdi daha fazla enerji dolmamız lazım.Bunu da iliklerimize kadar hissetmemiz lazım.
                            İstifa etmenle beraber etrafta bunu dört gözler bekleyen aç kurtları sevindiremezsin.Sadece sen yıpranmadın,yapılan haksızlıklarla hepimiz yıprandık.Biz taraftar olarak görevimizi yapmaktan vazgeçiyor muyuz.Ohalde sen de HOCAMIZ olarak orda kalmaya mecbursun.Şimdi intikam zamanıdır.Evet her zaman her türlü oyunları yapacaklar bizi engellemek için,belki bazen amaçlarına ulaşacaklar.Ama bize istikrar lazım.ÖYLE GELİP BİR İKİ SENE KALIP SONRA DA ÇEKİP GİDEMEZSİN HOCAM GİDEMEZSİN.

Uzun lafa gerek yok hocam,sende iyi biliyorsun ki eğer gidersen çok şey değişir takımda ama olumsuz yönde..

ELBETTE BİR GÜN GİDECEKSİN AMA DAHA ERKEN,HELE ŞİMDİ HİÇ ZAMANI DEĞİL.....

ONUR SADAK
                            ESKİŞEHİR
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Şenol Hocam ben 23 yasında memleketı trabzon olup sartlar yuzunden ıstanbulda yasayan bı yanı memleketınden uzakta oldugu ıcın hep eksık olan mılyonlarca Trabzonspor taraftarından sadece biriyim ne yazıcam hıc bılmıyorum ınanın saatlerce yazmaya calıstım yazdım sıldım yazdım sıldım bılemedım ne yazıcamı. senol hocam bız Trabzonsporumuzla hep ovunduk bı baskaldırıstı trabzonspor buyuklere karsı paraya pula guce karsı ruhtu trabzonspor ve bız yasadıgımız muddetce takımımızla gurur duyacagız. bu baskaldırısın en onemlı kısısı sızsınız hocam bız kucuk bı sehır olarak buyuk haksızlıklara ugradık canımızı yaktılar uzduler kırdılar adaletsız davrandılar en cokta sıze hocam sırf bu genc yasta bıldıgım 3 kere sızın yonetımınızdekı trabzonsporum sampıyonlukları alanen calınmıstır ama olsun hocam sızın dedıgınız gıbı ''adalet yerını bulmassa ılahı adalet mutlaka yerını bulur'' bız hıc bı zaman sampıyonluk ıcın sevmedık hıc bı zaman kupa ıcın sevmedık bız tek bır sey ıstedık senol hocam Basımız dık olsun onurumuzla oynayalım yeter bızım tek derdımız bu Trabzonspor ısterse kume dussun senol hocam ama Trabzonspor hep bası dık olsun namusu olsun yeter gerısının bızım ıcın hıc bı onemı olmadı hıcbır zaman bız ıstanbul takımları gıbı paraya pula basarıya baglı olarak sevmedık takımımızı. bız sadece adalet ıstedık hocam ama bu ulke goz gore gore sampıyonluklarımız calınırken adaletı bıle cok gordu kucuk ama onurlu trabzonumuza. hakkımız olmayanı ıstemedıkkı bız sadece adalet ıstedık. hocam sız bı teknık dırektor degılsınız sız bızım kucuk sehrımızın her noktasını butun manevı guzellıklerını temsıl eden bı efsanesınız sız bızım babamız abımız amcamız dedemız herseyımızsınız sız bu takımın bu sehrın ruhusunuz sızı anlatılmıcak kadar cok sevıyoruz hocam sız en buyuk trabzonspor taraftarısınız bız bılıyoruzkı sahada maglup olunca en basta sız uzuluyorsunuz ama sız uzulmeyın hocam mılyonlarca trabzonspor taraftarı butun gucuyle ve baglılıklarıyla sızın ve takımımızın arkasındadır. sızın takımımızı bırakıcagını bı an olsun bıle dusunmedım dusunmek ıstemedım senol hocam bız bılıyoruzkı sız bızı bırakmıcaksınız bız yıne sızın onderlıgınızle sahaya cıkıcaz sızın ogrettıgınız gıbı guzel oynamaya calısıcaz ahlaklı namuslu ve onurlu olucaz ve sonuc ne olursa olsun kucuk sehrımızın buyuk mucadelesını gururla ızlıcez ve nesılden nesıle anlatıcaz trabzonsporlu olmanın o anlatılmaz gururunu. ıyıkı trabzonsporluyum ıyıkı sızınle aynı topraklardanım ıyıkı sızın gıbı hocamız var bıze bunlar yeter artat bıle hocam kupa gelır gecer sampıyonluklar gelır gecer ama hayatımız son bulsa dahı şerefımız namusumuz ve onurlu mucadelemız hep devam edıcektır. sızı sevıyorum hocam hersey ıcın saolun ınsallah uzun yıllar beraber olmaya devam ederiz.

VOLKAN CANPOLAT
                              İSTANBUL
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Saygideger ögretmenim,

bildiginiz gibi ögrenmenin ve ögretmenin yasi yoktur. Sizin bizlere daha cok ögreteceginiz seyler var.

Sizin türk futboluna ders verdiginiz her dönemde bu yürek coskulu bir sekilde nefes alabiliyor.
                                Bu okulun müdürü, diger calisanlari ve hatta bir cok ögrencisi "kirli" olmasina ragmen, sizin dersleriniz sayesinde bu okula tahammül edebiliyoruz.
                                O okul istedigi kadar bize zorluk cikarsin, biz sizin verdiginiz dersleri her daim iple cekiyoruz. O günlerde bize bazen kaybetmeyi anlatirsiniz, bazen kazanmayi. Bu gercekler her zaman degisir. Ama degismesini istemedigimiz tek sey, o ikisinin arasindaki farki anlatan kisidir.
                                Bu sizsiniz sevgili hocam. Biz kazanmayida, kaybetmeyide sizden dinlemek istiyoruz. Biliyoruz ki, sizinle gecen her günümüz, mutlu oldugumuz bir gündür.

Yasadigimiz o mutluluk bir kar tanesinin yüzümüze düstügü ana benzer.
                                Etraf soguktur, üsürsünüz. Bir kar tanesi yüzünüze konar. Siz yukardan düsen o kar parcasi sayesinde yüzünüzü göklere cevirirsiniz. Ve yildizlari görürsünüz, bir baska deyimle günesleri. Bir anda o kar tanesi berrak ve temiz bir damlaya dönüsür. Siz o kar tanesinin nerden geldigini gördügünüz icin iciniz isinmistir. Ve sonunda geriye kalan o yüzünüzdeki temiz olan damladir, mutluluktur.

Ögretmenim, bu soguk ortamda sizden gelen her kar tanesi bizim icin mühimdir. Sizden gelen o berrakligi lütfen bizden esirgemeyiniz.

Hakan Yayla
                                Mainz / Almanya
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                                X