Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unutmayalım:

Dikkat! Mektupların sonuna mutlaka "İSİM-SOYAD-ŞEHİR" ekliyoruz! MUTLAKA!
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Saygıdeğer hocam...
      Sizinle meslektaş olma onurunu yaşayan kemter bir öğretmenim.Yaşım 32..Son şampiyonluğu hayal meyal hatırlayan nesildenim kısacası.O efsane kadronun efsanevi kaptanı olarak hafızama kazınmıştınız.Çocuk aklımla bi gazetedeki büyük boy fotoğrafını ağabeyimle beraber babama zorla çerçeve yaptırıp odamıza asmıştım 6-7 yaşlarındayken.Sonra sizi takımızın başında gördük teknik direktörümüz olarak.Sizinle beraber bizler kah tribünde kah ekran başında zaferlere sevindik yenildiğimiz maçlarda sizinle beraber üzüldük.Size bakarken hep babam aklıma geliyor nedendir bilinmez.Saha kenarında bi baba edası ile futbolcularınıza bakışınız davranışlarınız buna sebep olsa gerek.
      Sizi çok seviyoruz hocam.İnanın çok sevdiğim takımımın şampiyon olması beni çıldırtacak belki sevinçten.Ama sizin 2002 de Dünya Kupasında Senegal zaferinden sonraki o sevincinizin bir benzerini yaşayacağınızı görmek inanın beni daha çok sevindirecek.Elinizden 3 defa bu sevinç alındı,çalındı..Siz bizden daha iyi bilmektesiniz bunun ne acı verici bir şey olduğunu.Ama sevgili hocam bir gün olacak,mutlaka olacak ve ben o gün gözlerine hep hayranlıkla baktığım babamın sevinmesine ne kadar seviniyorsam sizin de sevinmenize o kadar sevineceğim.Biz size hep inandık ve inanmaya devam edeceğiz.Şunu iyi bilin Anadolu'nun en ücra noktalarından birinde bir dağ köyünde öğretmenlik yaptım.Orada bile sizin yarattığınız efsane sayesinde Trabzonspor aşığı olan insanlarla karşılaştım.O günlerden kalma posterlerinizi gördüm..Kısacası saygıdeğer hocam yorulduğunuzdan dem vuruyorsunuz ama arkanızda size inanan sizin ve sizin öğrencilerinizin başarısı için dua eden büyük bir camia var..O yüzden dimdik ayağa kalkıp Bizanslı rakiplere karşı hakkın adaletin centilmenliğin sağduyunun sesi olarak mücadelenize devam etmenizi bekliyor ve istiyoruz.
      Allah size ve ekibinize yardımcı olsun..Ellerinizden Öperim
      İlyas Orhan
      Akşehir Anadolu Lisesi/Konya Akşehir
      En son orhan42 tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 09:40.

Yorum

• Sevgili Şenol Hocam,

Gurbette doğup büyümeme rağmen, Trabzonspor bugüne kadar hayatımın hep bir parçasıydı, halen de öyle, hep de öyle kalacak. Öyle ki Trabzonspor'u hemen hemen hergün internet veya televizyon ortamından takip ediyorum. Hayatıma ve geleceğime yön verecek sınavıma sadece saatler kala bile aklımdan bir an olsun bile çıkmıyordu Trabzonspor. Sınava hazırlanmak yerine Trabzonspor ile ilgili haberleri okumayı tercih eden ben, biliyorum ki, bugünlerde camia olarak zor günlerden geçiyoruz.

Yine biliyorum ki, özellikle siz, sevgili Şenol Hocam, elinizden yine ve yeniden çalınan Şampiyonluk nedeniyle çok daha zor günler geçiriyorsunuz. Üstelik bu sefer her şey ortada, yani daha acı, dayanılması daha zor, daha güç. Ama bizler, Trabzonspor aşıkları, bu sefer daha güçlüyüz, daha inançlıyız ve ne olursa olsun daima arkanızdayız. Kulüp ismine ve rengine göre maddelerin ve yasaların değiştigi bir ortamda, yine biliyorum ki, kendinizi daha güçsüz, çaresiz ve yalnız hissediyorsunuz. Unutmayınız ki, biz Taraftarlar her şeyin farkındayız ve bugünler için varız. Biliniz ki, onurlu mücadelenizde asla yalız yürümeyeceksiniz!

Son acıklamanızda "Ben şu anda, kendi adıma o enerjiyi ve sağlığı taşıdığımı hissetmiyorum." demişsiniz Hocam. Bende diyorum ki; Enerjiyi güzel bir tatil ile tekrar depolarız, sağlığı da Allah'dan dileyelim.

Bu arada; Sınav ne oldu diye soruyorsanız eğer. Geçtim Hocam... Zira benim yüksek motivasyonu ve konsantrasyonu sağlamam için Trabzonspor ile iligli tek olumlu haber bile yeterlidir.

Size bu yazı ile o motivasyonu ve konsantrasyonu verebildiysem ne mutlu bana. Gelin bu sefer bu sınavı hep birlikte geçelim... Kendinize iyi bakın Hocam, sizi çok seviyoruz...

Fatih Ileli
        Linz-Avusturya

..
        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 20.05.2012, 13:00. Sebep: İmla - Türkçe karakter
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sevgili Şenol Güneş Hocam.
          Trabzonpor'un simgesi olan önemli bir şahsiyetsiniz. Bu ülkede 2 defa şampiyonluğunuz çalındı, ilkinde düzene karşı koymadığınız için pes ettiniz.Daha sonra yeniden ''Güneş''imiz olarak geldiniz, unuttuğumuz bazı coşkuları bizlere yaşattınız. Yine çalınan şampiyonluğumuzu daha hiçbir şey belli değilken '' Paraya karşı emeğin mücadelesi'' şeklinde bir konuşmayla herkese beyan ettiniz.

Şike yapıldığı ve şampiyonluğumuzun çalındığı her türlü şekilde ortada iken, adaleti sağlayamayanlara inat olsun diye başımızdan gitmemelisiniz. Biz her şeyi biliyor ve herşeyi görüyoruz. Onbinlerce yıl başımızda olsanız, onbinlerce yıl şampiyon olamasak bile sesim çıkmaz size karşı.

Benim Şenol Güneşim bu takımı 27 yıl aradan sonra şampiyon yapmıştır, bakracı kaldıramasa da.Benim Şenol Güneşim bizim söyleyemediklerimizi söyleyerek, insanları düşündürmüştür, anlayamasalar da. O nedenle bizim şu anda size ihtiyacımız var Hocam.

Yorulduğunuzun ve futboldan bıktığınızın farkında olmama rağmen hakkınız olan şampiyonluk bakracını kaldırmadan gitmeyin Hocam.

Trabzonspor tabii ki hocasız kalmaz, Trabzonspor sizsiz de büyüktür ve belki sizsiz de kupalar kaldıracaktır fakat Şenol Güneş sadece bir Hoca değildir.

Şenol Güneş ben'dir. Şenol Güneş, Mardin'deki Trabzonsporludur. Şenol Güneş, Kazım Koyuncu'nun sevdası olan Trabzonspor sevdalısı ve benim gibi bir Trabzonspor taraftarıdır.

Lütfen Hocam,az daha sabır. Güzel günler yakındır.

Yaşar KARLIKLI-İSTANBUL
          En son Yaşar tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 23:58.

Yorum

• sayın Hocam;
            Her şeyden önce bir Trabzonsporlu olarak sizinle gurur duyuyorum.inandıklarınız uğruna her türlü zorluğa haksızlığa baş kaldırdınız.mücadele etmeyi milliyetçiliği ,cesareti sizden öğrendim.yemediniz,içmediniz ,uyumdınız ,her türlü zorluğa karşı savaştınız. dik durdunuz.bu sizin nekadar büyük bir insan olduğunuzu gösteriyor. hani sizin bir sözünüz vardı paraya karşı emeğin savaşını verdik tarih bugünüde yazacak diye.tarih ogünü yazdı hocam hemde altın harflerele göstere göstere yazdı.
            sayın Hocam; siz tarihin gerçek kazananısınız geçmiş yıllardada önümüzdeki yıllardada bu hep böyle bilinecektir.Trabzonsporun başarılarını hazmedemeyenlere pirim vermeyeceğiz bu bayrağı sizinle dahada yükseklere çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katıp hep beraber çalışacağız.
            artık bu sefer yokluğunu kaldıramayız hocam ya seninle var olacağız ya hep beraber yok olacağız.Trabzonsporun ve Türk futbolunun bir tane güneşi var başka bir güneş daha gelmez.iyiki varsınız sizinle birkez daha gurur duyuyorum .sizi dik duruşunuzla ve adam gibi adamlığınızla çok seviyorum...
            Murat FINDIKOĞLU -İSTANBUL

Yorum

• adam gibi adam olmayanların yanında savaşacaksak eğer bu adam gibi bir adam olmalı,10 yıllık kontratla rekor kıralım, başkanımız, hocamız değişmesin artık..biz gidelim onlar kalsın.
              Ayhan Çolak
              İstanbul

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütün mesajlar çok içten, çok etkileyici. Ama Zonguldak'tan Sercan fena titretti içimi...
                O bilgeye ne yazsam ne kadar övsem az ben sadece özet geçtim.. Tüm hissettiklerimi, yaşadıklarımı ağlayarak döktüm kelimelere bunun için utanmıyorumda keşke imkanım olsaydı hocamın karşısına çıkıp yüzüne karşı söyleyebilseydim ellerinden öpüp bırakma bizi diye yalvarabilseydim..

Birkez daha diyorum gitme büyük kaptan gitme hocam gitme babam!
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Sevgili Şenol hocam,

ben daha çoçukken, futbola yeni başlamışken ve o zamanlar Almanya'da Ülkemizin TV'lerini izleyemiyorduk. Ancak Gazetelerde haber görüyorduk. 7 Yaşındaydım ve Gazete okumuyordum tabiki. Ama bildiğim, babam ve abilerimden öğrendiğim birşey vardı. Bizim Trabzonspor'umuz vardı ve Trabzonspor'umuzda Şenol Güneş vardı.
                  O Şenol Güneş Kaiserslautern deplasmanında bir hareketi ile çıkması olası olayları önlemiştir. Bu hikayeyi hep anlatır babam. Bir gün Trabzonspor'un yaşadığım kasabanın takımı ile, benim Alt yapısında futbola başladığım takım ile maç yapacağını öğrendim. Bendeki heyecanı anlatmak imkansız, maça gideceğiz, bahçemizdeki çiçeklerden toplarken annem ne yaptığımı sordu. Şenol Güneş'e çıçek toluyorum dedim ve annem babama anlattı, hemen çiçekçiye bir buket çıçek yaptırmaya gittik. Uzattım galiba, gittik stada, Şenol Güneş oynamıyacakmış ve kulüp lokalinde sohbet ediyormuş taraftarlar ile. Yanına gittik, çiçeğimi verdim ve beni dizlerinin üstünde oturttu o büyük insan. Hatta yedek kulübesinden maçı izlememi sağladı.
                  Şenol hocam, sen Trabzonspor'sun! Bizi bırakma! Sen yoksan biz eksiğiz hocam.
                  Bu karanlıkların içinde parlayan Güneş'sin hocam.
                  Seni çok seviyoruz hocam

Mehmet Öztürk - Heidelberg/Almanya
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Karizması yok diyenler buyrun karizma konuşuyor!

#7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• bordomavi@bordomavi.net adresşine mektup gönderilmiştir..
                      Söylesem tesiri yok
                      Sussam gönül razı değil.
                      adrenalinn

Yorum

• Şenol Hocam,

Aşağıdaki satırlar, bir Cumhuriyet aydını ve meslektaşınız olan Rıfat Ilgaz'a aittir.

"Önce şiirde sevdim kavgayı
                        Özgürlüğü kelime kelime şiirde
                        Mısra mısra sevdim yaşamayı
                        Öfkeyi de sevinci de
                        Senin ışıklı günlerin
                        Benim iyimser dostlarım
                        Hepsi hepsi şiirde
                        Ne varsa yitirdiğim
                        Bütün bulduklarım şiirde
                        Kafiyeden önce gelen
                        Sevgilerimiz mi sade
                        Sürgün de var
                        Hapis de"

Hocam, dizede bahsedilen "şiir" benim için sizsiniz. İnsanca yaşamaya gerekli ne varsa sizinle beraber olsun.
                        Galibiz bu yolda mağlup deriz hocam; sizin mücadeleniz, tek başına duvar olmanız, bununla da kalmayıp her kesimden kimseye doğruları öğretme çabanız bizim için gururların en büyüğüdür.
                        Yıllarca yapamadıklarını futbol sayesinde yapacaklar hocam, en büyük engelleri siz ve sizin peşinizden gelen bizleriz. Bırakmayın hocam bizi, bırakmayın.
                        En içten sevgi ve saygılarımla.
                        Çağlan Sevinç - Güzelyurt - KKTC

Yorum

• Sevgili Şenol Hocam,

Hocam bundan önce siz takımımızın başındayken hem yaşım, hem de futbola olan ilgim bakımından sizi tam tanıyamamıştım. Hayatında Trabzon'a bir kez gitmiş olan biri olmama rağmen kendimi öz Trabzon'lu gibi hisseder kendi memleketimden daha fazla korurum. Ama hem siz hem sayın başkanımız Sadri Şener'in Trabzonspor'da göreve başlamadan önce takımın hem sportif açıdan hemde taraftar davranışı bazında bana göre bize yakışmayacak durumdaydık. Siz 2 sene önce takımımızın başına geçince hem takımın hem taraftarın hüviyeti değişti. Maçın saatini beklerken duyduğumuz heyecanın aynısını maçtan sonra sizin röportajlarınızı beklerken duymaya başladık. Çünkü siz o açıklamalarda hem bize, hem futbolculara, hem futbolu yönetenlere, hem medyaya ders niteliğinde şeyler söylediniz. Taraftar olarak biz her zaman sizin istediğiniz gibi olmaya çalıştık. Ama sizin söyledikleriniz diğer unsurların bir kulağından girip diğerinden çıktı. Ve geçen sezon bizi futboldan nefret ettirecek duruma getirdiler. Hatta öyle bir duruma geldim ki Trabzonspor'u bırakmayı bile düşündüm. Maç saatine 15 dakika kalaya kadar bu sefer izlemeyeceğim dediğim maçları izlememin tek sebebi her seferinde aklıma birden sizin ve futbolcularımızın gelmesi ve sizin bu kadar adeletsizliğe rağmen mücadelenizde yılmamanız, gol sevinçlerinde 'çocuk' gibi sevinmeniz (gol olduğunda her zaman kameranın golü atanı değil sizi çekmesini veya takımın size koşmasını isterim.), hakemin verdiği yanlış kararlara tamda bizim gibi tepkiler vermenizdir.

Sevgili hocam bizi bilgeliğinden, babalığından, adamlığından en önemlisi kendinden mahrum bırakma. Daha şampiyonluk kupası kaldırıcaz. Seni çok seviyorum.

Mert Ergin
                          Kocaeli
                          En son Mert67 tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 10:04.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz senin Trabzonspor'un penaltıları irdelesin diyen Aykut Kocoman'ın elini şıkışını bile anlayamadık o kadar büyüksün vesselam.

Mustafa Ayazoğlu
                            İstanbul

Ayazoğlu, özellikle şike başlığında yazdıklarınla çoğu zaman sinir ediyorsun beni ama böyle başlıklarda falan görünce, ne bileyim duygulanıyorum.

Yorum

• Valla ne diyelim Hocam....Seni bir sene eleştirdim hatta ceza bile aldım...Eğer seneye kalırsan tek ricam oyuncu değişikliklerini 85 dakikada yapma...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Şenol Hocam,

Sonda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim; BİZİ SENSİZ BIRAKMA.

Seni anlıyoruz; çok yoruldun.. Yeldeğirmenlerine karşı savaşmaktan yoruldun..Yalnız kalmaktan yoruldun..Kimsenin adamı olmadığın, adam gibi adam olduğun için yordular seni, yoruldun..Gücün hukukunun üstünlüğünden yoruldun..Haksızlıklardan yoruldun..Diğer camialar bir tarafa, büyük ölçüde kendi camian tarafından dahi tam olarak anlaşılamamaktan yoruldun..Bu ülkedeki pisliklerden yoruldun..Yoruldun..

Çekip gitsen sana çok kızamayız belki.. Ama çok üzülürüz.. Zira bu kadar olaydan sonra kendini futboldan ve hatta Trabzonspor'dan soyutlamaya çalışan bizler senin varlığınla güç buluyoruz.

Seni yedek kulubesinde golden sonra zıplarken görünce -ve hatta yediğimiz golde üzülürken görünce dahi..
                                Türk Futbol camiasına -çoğunun seni hiç bir zaman anlayamayacaklarını bilmene rağmen- ısrarla birşeyler anlatma,doğruları göstermeye çalışırken görünce..
                                Ve en önemlisi seni tıpkı Trabzonspor'un kalesindeyken yaptığın gibi bu düzene de bu düzenin yaltakçılarına da çomak sokarken görünce

herşeyi unutuyoruz..

Şu kirli düzenin içinde tutunacak tek dalımız sensin Şenol Hocam. Sen gidersen bu savaşı kaybederiz..

Timur Selçuk'un ifadesiyle "Bizi Kör Kuyularda Merdivensiz Bırakma"
                                Mevlana'nın şiirinde söylediği gibi ;
                                "Duyduk ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme."

Etme Hocam..Etme..

Berat Bulut - İstanbul
                                En son Berat tarafından düzenlendi; 19.05.2012, 00:53.
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Çalışıyor...
                                X