Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sen de mi Nihat Genç?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İdeolijisini kusma adına taraftarlığını satmış.Böyle ikiyüzlü tipleri oldum olası hiç sevmedim.

Yorum

Ben yazıda bir sakınca göremedim, dediği şeylere aynen katılıyorum. Ayrıca ideoloji tabii ki Trabzonspor'dan önce gelir. Gerektiği gibi eleştirmiş işte bence hiç bir sıkıntı yok.
      "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yazıda bir sakınca göremedim, dediği şeylere aynen katılıyorum. Ayrıca ideoloji tabii ki Trabzonspor'dan önce gelir. Gerektiği gibi eleştirmiş işte bence hiç bir sıkıntı yok.
        Kime göre neye göre ?
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İdeoloji Trabzonspor'dan önce gelir.

Ve gerektiği gibi eleştirmiş, doğruları söylemiş?

Yani şu süreçte biz fuzuli uğraştık.

şike mike yoktu cidden cemaat oyunu idi bu öylemi?

Git dışarı bi hava al oksijen gitsin beynine...

Hayatta vazgeçilemeyecek tek bir ideoloji varsa eğer o da Adaleti sadece Hakkı temel alandır.

O yüzden Trabzonsporluyum. O yüzden Trabzonspor her şeyden önce geliyor bu dünyada.

Hadi sana kolay gele.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Elebtte trabzonspor eleştirilemez değildir.Eleştirebilirsin bu çok normal.Kaldıki haklı da olabilir bu süreçte atılan bazı adımların hata olduğu da anlatılabilir.ancak; haksız bir şekilde başarı elde etmiş,ır takımın durusunu,direniş gibi onur gibi kavramlarla övemezsin.Heleki yapılanların doğrudan muhattabı senın tuttuğun takımsa

Yorum

Anlayacağı dilde söyliyeyim tek kelime ile Afkurmuş.
              DOZER CEMİL

Yorum

nihat geçi severdim ama olmamış remsen feneri korumuş birde şunu sorgulamak lazım adamlar nasıl kenetleniyor ortalığı yıkıyolar başkanlarna toz kondurmuyolar bide bize bakın

Yorum

Ülkede milletin inancına saygısızlık ve güçlünün dostu olmak moda oldu.
                  Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Gündeme gelmek istiyorsan milletin inancına hakaret edeceksin ve güçlünün dostu olacaksın.Bunların gayesi başka.
                    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Sen de mi Nihat Genç? dedirtecek ne yazmış bu adam.

Yorum

• Adaletin karşısındaki devrimci!

durumdan menfaat sağlamaya çalışan devrimci!

yazında bahsettiğin tü kaka sağcı politikicaları bilmem ama senin gibi iki yüzlü, menfaatçi insanlardan bir kurtulabilseydik....
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• kimin aslında ne olduğu kötü günde daha iyi ortaya çıkarmış...
                          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Yapmayın Allah aşkına sakin kafa ile okuyun şu yazıyı.

Yorum

• Nihat gencin övdüğü direniş devam ediyor..Buraka ve şenol hocaya 3 maç ceza..
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• nihat sus nihat.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X