İdeolijisini kusma adına taraftarlığını satmış.Böyle ikiyüzlü tipleri oldum olası hiç sevmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sen de mi Nihat Genç?
Daraltma
X
-
Ben yazıda bir sakınca göremedim, dediği şeylere aynen katılıyorum. Ayrıca ideoloji tabii ki Trabzonspor'dan önce gelir. Gerektiği gibi eleştirmiş işte bence hiç bir sıkıntı yok."Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yazıda bir sakınca göremedim, dediği şeylere aynen katılıyorum. Ayrıca ideoloji tabii ki Trabzonspor'dan önce gelir. Gerektiği gibi eleştirmiş işte bence hiç bir sıkıntı yok.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yazıda bir sakınca göremedim, dediği şeylere aynen katılıyorum. Ayrıca ideoloji tabii ki Trabzonspor'dan önce gelir. Gerektiği gibi eleştirmiş işte bence hiç bir sıkıntı yok.
Ve gerektiği gibi eleştirmiş, doğruları söylemiş?
Yani şu süreçte biz fuzuli uğraştık.
şike mike yoktu cidden cemaat oyunu idi bu öylemi?
Git dışarı bi hava al oksijen gitsin beynine...
Hayatta vazgeçilemeyecek tek bir ideoloji varsa eğer o da Adaleti sadece Hakkı temel alandır.
O yüzden Trabzonsporluyum. O yüzden Trabzonspor her şeyden önce geliyor bu dünyada.
Hadi sana kolay gele.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Elebtte trabzonspor eleştirilemez değildir.Eleştirebilirsin bu çok normal.Kaldıki haklı da olabilir bu süreçte atılan bazı adımların hata olduğu da anlatılabilir.ancak; haksız bir şekilde başarı elde etmiş,ır takımın durusunu,direniş gibi onur gibi kavramlarla övemezsin.Heleki yapılanların doğrudan muhattabı senın tuttuğun takımsa
Yorum
-
Adaletin karşısındaki devrimci!
durumdan menfaat sağlamaya çalışan devrimci!
yazında bahsettiğin tü kaka sağcı politikicaları bilmem ama senin gibi iki yüzlü, menfaatçi insanlardan bir kurtulabilseydik....elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum