Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sen de mi Nihat Genç?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak SeRHaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben nihat gençi bu yazıdan önce sevdiğini söyleyen taraftarlarımızı görünce daha çok şaşırdım
    Herkezin kendi ideolojisi ve siyasi düşüncesidir saygı duymak lazım şaşırdığın noktaya esas ben şaşırdım...
    Evet gara bu yazısında yanlış yapmıştır,ama bu yanlışın yok gündeme gelmesi,yok fener camiasına yaranması gibi ince plan ve düşüncelerle garanın işi olmaz.bu yazı için evet üzülerek okudum ama bu garanın felsefesi zaten anarşi,isyan v.b şikeci camianın içinde bulunduğu bu durum bu ideoloji yapıdaki beyinlere göre haklı bir davadır,neyse kısa ve öz;
    Gara bu yazısında olaylara sportif açıdan değil siyasi açıdan ve şurdan bile (siyaset yapmıyorum yanlış anlamayın) ama yine akp hükümetine ince bir vuruntu yapamadan geçememiş,ayrıca anadan doğma v.b işin içine şenolları ali kemalleri katmasıda bence cemre beleşoğlunun anam maçkada demesi kadar.... neyse...
    Ganitada senle çay içip ülke sorunlarını konuşmak çok büyük ve anlam ifade eden bir şeydi,ama artık o masada bazı şeyleri konuşursak içimde bir burukluk kalacak gara...
    1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

akpli fenerliler dotleriyle gulmustur bu yaziya

Yorum

İftira,çamur,küfür dolu bir yaşamı vardı zaten,Trabzonsporun lehine de aleyhine de konuşsa bu böcek aynı böcekti benim nezdimde zaten ...herkesin belli görüşü var ama bu nihat efendi tv lerde X partiye oy verenler böcektir demişti,hayatı boyunca saygısız cümleler kurmuş biri...güya isyankar,başkaldırıcı ayakları da kokalı baya olmuştu...birileri ısrarla bu işe akp-cemaat ergenekon sahasına çekmek istiyor,bunlar resmen sulandırma....alakasız işler
        .....

Yorum

Zaten sevmiyordum...
          Şimdi nefret ediyorum.
          Hamiş

Yorum

hiç sevmem bu adamı

Yorum

ne onurundan bahsediyosun sen ya. hadı her seyi gectik.şikesini, tesviğini, tapesini cas'ı unutulcak kadar zaman gecmedı.
              aşk-ı bordo ü mavi

Yorum

Kitaplarını defalarca okuduğum biridir kendileri.

Yazılarını her hafta zaman kaybetmeden okurdum.

Katılırsınız katılmazsınız ben üslubuna da duruşuna da hayrandım.

Ayrıca hemşehrim olması da cabası idi.

Ancak benim için hiçbir ideoloji Trabzonsporum'dan üstün değil olmadı, olamaz da.

Siyasetin kulübe sirayet etmesini dün de eleştirdim bugün de eleştiririm o hakkım saklı.

Yalnız burada iki çift kelam etme hakkı herkesten çok benim ve benim gibilerin.

Nihat Abi(!), senin üslubunla büyüdüm, duruşunla yoğruldum. Alınmaca gücenmece yok o yüzden;

Sen adam değilsin, haysiyetini neye sattın bilmiyorum ama senden devrimci değil evrimci bile olmaz...

O kadar aşağılıksın! Kusmuğunu temizle ve Trabzon'umdan uzak dur!

Bu kadar...
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Bu imkanlarla direnis ancak bu kadar olabiliyor Nihat bey.
                  Bir Trabzonspor taraftari olarak acaba sen ne direniste bulundun kaleminle ve dilinle?
                  Trabzonspor taraftari merak ediyor bunu. Bir dahaki yazinda bunu acikla lütfen!
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Lafa gelince büyük Trabzonsporlu...

İş Trabzonspor'un yanında olmaya gelince bir kez Trabzonspor'un yanında durmaz.

Trabzonspor'un belkide tarihinde en çok desteğe ihtiyacı olduğu anda, bir kez bile hakkını savunmaz(hemde Trabzonspor köküne iliğine kadar haklı ve gerçek mağdur iken).

Sonra fenerbahçenin birlik bütünlüğüne hayranlık duyar.

Nihat Genç gitsin fenerbahçeye taraftar olsun en iyisi... Çünkü bu söylemlerle Trabzonspor için sadece nicelik oluyor ama aynı söylemlerle orada nitelik olur. Bir yere faydası olur.

Yalnız artık haktan hukuktan vicdandan bahsetmesin çünkü samimiyeti kalmadı.
                    En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 05:25.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

aylardır şikeyle alakalı konuşmayan büyük tslu trabzonlu nihat genç fb yalakası olarak piyasaya çıkıyor.. ben de ona h..ss..kt..r diyorum.. saygılar...
                      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                      Johan cruyff

Yorum

Halkın içine giremeyen , halka kaf dağından bakan entel dantel bir adamın ötesine geçmesini bile beceremeyen bir adam.......

Güya emperyalizme karşı duruyordu..... Ama durduğu taraf haklını değil güçlünün yanı oldu....

Taraftar olarak tabiki hatalarımız var......

Ama düşünün evinizi çalmış bir hırsız..... Sizde onu yakaladınız bir kaç yumruk attınız.....

Nihat Genç hırsıza " helal olsun güzel çaldın " diyor.... Bize de karar vericilerin hepsinin sarı-lacivert forma giydikleri bir yapıdan "adalet bekleseydiniz" diyor....

Bizim orda bir laf var. İnek bir kazan süt doldurur ama sonra bir tekme atar hepsini döker...

Seninkide o misal...

Helal olsun Nihat Genç. sende düzene uydun.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

41 numaralı mesajdan sonra söylenecek bir şey yok.

Nihat Genç'in nazarımdaki Trabzonsporluluğu bitmiştir.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

bu yazı yanlış yazıdır nihatçığım mahkeme geçmiş davalara nazaran çok hızlı gidiyo 1 ay aralıklarlan duruşmaların olduğunu sen babandamı görmüştün. hakimler son derece iyi niyetliler isteseler duruşma zamanlarını 6 ay gibi uzun aralıklarlan devam ettirirler .
                            yazında fenerbahçe gibi ahlaki genleri mutasyona uğramış bir dediğini öbürgün değiştireen namusunu tartışma konusu yapan bir takımı övmende neyin nesidir onların yöneticileri değilmi iddinamedeki trabzon aleyhine olan bilgilerlen basın önünde bizi yargılamaya kalkışan onların başkanları değilmi bizi mahkemede suçlu çıkarmaya çalışan onların medyası değilmi bize her türlü iftirayı atan bunları görmen lazımdı.

senin hayran olduğun fenerbahçe mazide kaldı artık o kulübü kan emiciler işgal etti bilgisiz bilgisiz kaba saba şeylerlen konuşmanda neyin nesidir türk futboluna her geçen gün zarardan başka bir şey getirmeyen bir takımı sen nasıl översein

bizim sadri başkan 1. etik kurulu raporu çıkmadan ağzını açmadı o rapor çıktıktan sonra federasyonlan dalaşmaya girişti ve fbnin kan emici yöneticilerinin iftiraları üzünden fb len dalaştık

gözünüzi seviğim destek olmamanızı anlarız bare köstek olmayın o kulübün tertemiz hocasına çok büyük haksızlıklar yapıldı eğer türkiyede futbol adaletli olsaydı şimdi dünya şenol hocamızı konuşurdu ama sen ne yaptın bu tertemiz alnı pak hocanın emeklerine hıyanet ettin

Yorum

daha kimler kimler çıkacak göreceğiz,içimideki irlandalıları temizlemek lazım
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

Ak partiye atıp tutarlar popülist diye sonra popülizmin dibine vururlar....
                                Bunlara zorla mı yazdırılıyor bunlar anlamıyorum,neyse Allah akıl fikir versin...
                                Bu arada (solcular kızmasın ayrıca bende sagcı biri değilim) ''tipik bir solcu masallah fikrin sonu yok uretıme gelınce eller boş''...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X