tamam bu adamı tutarsak sıkıntı yok oyunda gıcık oluyodum bu herife antin kuntin zamanlarda chelsea maçlarında oyuna girip gol atıyodu sürekli filipe'yi tutalım tur bizim.
Videoton FC bir Macar futbol kulübüdür. Székesfehérvár'da kurulmuştur. 2010-2011 sezonunda ilk defa Macaristan Ligi şampiyonu olan kulübün Avrupa'daki en büyük başarısı ise 1984-85 sezonunda UEFA Kupası'nda final oynamasıdır. Finale kadar Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi takımları elemiş olmasına rağmen, finalde Real Madrid'e boyun eğmiştir.
Başarılar [değiştir]
UEFA Kupası: (2.lik)
1985
Macaristan Ligi: Şampiyon
2011
Macaristan Ligi: (2.lik)
1976, 2010
Macaristan Kupası: (Şampiyonluk)
2006
Macaristan Lig Kupası: (Şampiyonluk)
2008, 2009
üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerininsana bağlanmaları ayrı bir yana...
Macaristan,ülkenin bir futbol kültürü var.Tarihlerinde bir final oynamışlık var.Oturmuş bir sistemleri var.Var oğlu var.Biz de ne var ?
Santrafor yok ! Sol stoper yok ! Kanat beklerinden en az bir tane yok !
Bu yokluk içinde nasıl var olacağız.
Rakibi küçümsemeden,kendimiz dev aynasında görmeden yorumlar yapalım lütfen...
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Dikkat edilmesi gereken bir takım. Teknik direktörleri de 90'lı yılların iyi ön liberolarından Paulo Sousa. Benfica , Juventus , Dortmund ve Inter'de forma giymişti. Bir kaç tanede tecrübeli adamları var.Bizim gol sorununu da düşününce bence pek kolay olmayacak.
Videoton adını duyunca hangi ülkenin takımı bu çok zayıf her halde diye düşünmüştüm ama asıl isimleri Fehervar ve 1985'de UEFA kupasında R.Madrid'e karşı final oynamışlar.
En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 10.08.2012, 16:04.
Bu kadar tirsmayin.21.yy yasiyoruz gecen yüzyilda kalmis basarilari beni ilgilendirmiyor.Son 10-20 sene icinde macarlar ne durumda ne basarilar kazandi,Türkiye ne kazandi.Su an biz acik ara öndeyiz.Rakibi ciddi alalim bir Golcü ve Stoper alalim rahat geceriz.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum