Videoton transfermakt değeri 11.500.000 euro.. zayıf bir takım gibi gözüküyor. En değerli oyuncuları 1.500.000 euro ile neto renato.. bakalım hayırlısı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni
Daraltma
X
-
Gent macini fazla takmayin.Adamlar klasik Anadolu takti yaptilar ilk mac.Zaten macin son una dogru golü attilar.2. mac erken gol buldular sonra bizim Brüls kirmizi yedi ve öylece 2 gol dah attilar.Forvete dikkat edelim yeter.Ama bize acilen forvet lazim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk mac disarda olsa daha iyi olurdu, etten duvar örerlerse isimiz zor olabilir2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler kura cekimindeki ilginclik nedir. Izyen biri anlatabilirmi''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler kura cekimindeki ilginclik nedir. Izyen biri anlatabilirmi
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Macaristan’ın Videoton takımı oldu.
Buna göre ekibimiz ilk maçı 23 Ağustos'ta Trabzon'da, rövanşı ise 30 Ağustos tarihinde Macaristan'da oynayacak.
Yorum
Yorum