Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Atromitos Atina gelir. 0-0, 1-1 e eler bizi giderler.. Sonra yönetim acil toplanır vs..
    Ben de böyle düşündüm, istemeden aklıma geldi.
    Ve acil toplandıktan sonra transfer yapmaya karar verirler.
    Ama hiçbir faydası olmaz

Bunun örneğini çok gördük ve bu örnekteki maçların hepsini kaybetmiştik
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 09.08.2012, 20:26.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konularda bilgili bir kişiye sordum bunu dün özel mesaj yolu ile; UEFA takımları 6-8 pot arası ayırıyormuş (kura ile değil, kendi kafalarına göre)

Diyelim ki 3. pota düştük, 3. pottaki seri başı olmayan takımlar muhtemel rakibimiz oluyormuş.

Bu bilgileri veren DeAgLeMaNyAq'a bir kez daha teşekkür edeyim.
      Evet bende bunu kastetmiştim ama kafasına göre olduğunu bilmiyordum . Sabah muhtemel rakiplerimiz belli olur zaten .
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet bende bunu kastetmiştim ama kafasına göre olduğunu bilmiyordum . Sabah muhtemel rakiplerimiz belli olur zaten .
        Kafalarına göre ama dengeli şekilde dağıtıyorlar. Belirli bir sistematiği yok yani. Üstten aşağıya doğru belirli aralıklarla bir pota yerleştiriyorlar...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kafalarına göre ama dengeli şekilde dağıtıyorlar. Belirli bir sistematiği yok yani. Üstten aşağıya doğru belirli aralıklarla bir pota yerleştiriyorlar...
          Abi şey çünkü çok iyi hatırlamıyorum ama geçen sene yada Liverpool kurası senesi puan sıralamasına göre muhtemel rakiplerin çoğunu doğru tahmin etmiştik .

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi şey çünkü çok iyi hatırlamıyorum ama geçen sene yada Liverpool kurası senesi puan sıralamasına göre muhtemel rakiplerin çoğunu doğru tahmin etmiştik .
            Öyle denk gelmiş olabilir. Sonuçta seri başı olanların sırasını tuttursak bile aynı potadaki seri başı olmayanların sıralaması farklı oluyor. Ayrıca dün Kaan'a da söyledim kaç torba olacağı ve her torbada kaç takım olacağı henüz net değil. Bunun için birkaç kombinasyon var. Bu gece belki bilgilendirirler olmazsa sabah zaten bu potları açıklayacaklar. Mevcut listede bizi zorlayacak 4-5 takım var onlar gelmediği müddetçe gruplara kalırız diye umuyorum...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İnşallah hayırlısıyla şu gruplara kalırız ve Avrupa geleneğini oturtmaya başlarız .

Yorum

• bu arada anorthosis ve lech poznan (2 seribaşı) elendi. Bursaspor turu geçerse seribaşı olacak. çok şanslılar.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Elemelerdeki en az katsayıya sahip Gürcü takım Dila Gori, deplasmanda Anorthosis 3-0 yeniyor. İşe bak.

5 dakika kaldı maçın bitimine. %99 elendi Anorthosis... Günün en büyük sürprizlerinden.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Rosenborg Servette'i zar zor eledi. Deplasmanda 1-1, kendi sahalarında 0-0...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada anorthosis ve lech poznan (2 seribaşı) elendi. Bursaspor turu geçerse seribaşı olacak. çok şanslılar.
                      1 takım daha elenmeli sanırım...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 takım daha elenmeli sanırım...
                        evet dün partizan elenmiş uefaya düşmüş. 1 takım daha elenmeli ama zor gibi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

evet dün partizan elenmiş uefaya düşmüş. 1 takım daha elenmeli ama zor gibi
                          Young Boys maçı var, 1 gol yerlerse son 5 dakikada elenecekler. Tek ihtimal o sanırım...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Young Boys maçı var, 1 gol yerlerse son 5 dakikada elenecekler. Tek ihtimal o sanırım...
                            o ihtimalde kalmadı.
                            tek ihtimal eskişehirspor artık
                            En son Vkgz tarafından düzenlendi; 09.08.2012, 22:17.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

o ihtimalde kalmadı.
                              tek ihtimal eskişehirspor artık
                              Bir de Liverpool var

Çok çok zor ihtimal ama belli olmaz

Edit: Liverpool'da attı. Bursa 1 takımla seri başı olmayı kaçırdı...
                              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 09.08.2012, 22:32.

Yorum

• Bursaspor'un seri başı olma ihtimali hâlâ var ama çok zor maalesef...

Hajduk Inter'i eleyecek, Gomel Liverpool'u eleyecek, Satılmışşehir Marsilya'yı eleyecek, Bnei Yehuda PAOK'u eleyecek, Admira Prag'ı eleyecek ya da Rapid Bükreş Heerenveen'i eleyecek...

Hiçbirinde ihtimal yok gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X