Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydaaa,

Bu karaktersizlerin federasyonuna adam sokmak ile onlarla aynı ligde top oynamak arasında fark yoktur.

Nasıl ki aziz yıldırımı seçen fenerbahçe üyeleri, aziz yıldırımın pisliklerinden sorumlu değilse, Sadri Şener de demiröreninkilerden sorumlu olmayacaktır.

Demirören uefayla arayı bozmayacağız dedi, bunu dedikten sonra Sadri Şenerin olaylar üzerinde hakimiyet kurmak için demiröreni desteklemesinde ne sakınca var ?

Federasyona adam sokmaya çalışma gayreti ne ayıptır, ne suçtur

Sadri Şener'in istifasını kesinlikle istemiyorum. Çünkü eski Başkanlarımızın büyük çoğunluğu içimi karartıyor...
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu arada benim unuttugum birsey var. Demirören geldigine göre küme düsme olmayacak. Eski düzene merhaba yani...

Yönetim istifa!
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/h...ne-yapabilirdi

Hakan Kulaçoğlu'ndan güzel bir Sadri Şener analizi. Problem yazının son bölümündeki gibi. Sadri Şener, tüm bu hamlelerini TS'un çıkarları için iyi niyetle yapmış olabilir, ona birşey diyemeyiz. Ama kendini daha iyi ifade etmeli ve bu konuda destek sağlamalıydı. Yeterince açık olmadan ve tavır koymadan yapılan hareketler doğal olarak yanlış yorumlanır.
        Yaziyi ben de cok begendim ve de yazinin sonunda oldugu gibi Sadri bey'in suclanmadan once bir dinlenmesi taraftariyim. Ama ne yazik ki bu igrenc duzende konusmak da cok kolay degil. Biz taraftar olarak dusunuyoruz, "Vur, kir, parcala baskan" diyoruz ama yonetimler seviyesinde bu is boyle olmuyor. Bunca entrika ve ikiyuzluluge ragmen politik davranmak zorundalar.
        Ben yine de Demiroren hamlesinin iyi bir son dakika hamlesi oldugunu dusunuyorum. Gs gibi disarida kalsak sonuclari cok vahim olurdu.
        Onu bunu bilmem, ben bu kupayi istiyorum! Oyle ya da boyle de alacagiz!
        Hakkimizdir, bizimdir!
        En son Gamze_TS tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 19:58.
        Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Yalnız bugünden beri tahkim kurulu başkanlığı ile görevlendirilen Engin Tuzcuoğlu'nun fenerli değil galatasaraylı olduğunu şu anda öğrenmiş durumdayım.Yani durum sandığımız gibi vahim değil....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız bugünden beri tahkim kurulu başkanlığı ile görevlendirilen Engin Tuzcuoğlu'nun fenerli değil galatasaraylı olduğunu şu anda öğrenmiş durumdayım.Yani durum sandığımız gibi vahim değil....
            Bence vahim...

Bak bakalim neler söylemis..
            Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Tahkim Kurulu'nun başına getirilen Av. Engin Tuzcuoğlu'nun şike dosyasıyla ilgili yorumlarını Sporx.com sizler için derledi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ya arkadaslar fenerı kurtarmaya guclerı yetseydı coktan yaparlardı.uzulmeyım bu fılmın sonunda IYILER MUTLAKA KAZANIR

Yorum

• Milletin fikirleri mi değişti ne?Bu başlığa dünden beri yorum yazılmamış,ilginç............
                Arafilboylu

Yorum

Milletin fikirleri mi değişti ne?Bu başlığa dünden beri yorum yazılmamış,ilginç............
                  Olan olmuş artık ne söylersen söyle
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olan olmuş artık ne söylersen söyle.
                    Söylemek mi? Sadri Şener Hazretleri'ne göre; "homurdanıyorduk". Bu laftan sonra ben de onun yaptıklarına bir şey derdim ama buradaki genç arkadaşlara kötü örnek olmak istemiyorum.

Yorum

• şu saatten sonra sadri şener istifa etse ne olur etmese ne olur...sonuçta tüpçü seçildi...sakin kimse trabzonspor desteklemese de seçilecekti..hayır..bence trabzonspor desteklemese çok değişir...tüpçü seçilmezdi...trabzonsporun desteklemesi delege sayısı olarak değil psikolojik olarak önemliydi...gs ts ve bursa biz gs ile hareket etseydik..olaylar çok farklı gelişirdi..
                      sadri şener fenerle olan ortak çıkarlarımizi yada çıkarını açıklamalı..yoksa benim gözümde hain olarak kalacaktır..fenerle aynı adayı desteklemek eşine az rastlanır bir çelişkidir..hiçbir açıklaması yoktur.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu saatten sonra sadri şener istifa etse ne olur etmese ne olur...sonuçta tüpçü seçildi...sakin kimse trabzonspor desteklemese de seçilecekti..hayır..bence trabzonspor desteklemese çok değişir...tüpçü seçilmezdi...trabzonsporun desteklemesi delege sayısı olarak değil psikolojik olarak önemliydi...gs ts ve bursa biz gs ile hareket etseydik..olaylar çok farklı gelişirdi..
                        sadri şener fenerle olan ortak çıkarlarımizi yada çıkarını açıklamalı..yoksa benim gözümde hain olarak kalacaktır..fenerle aynı adayı desteklemek eşine az rastlanır bir çelişkidir..hiçbir açıklaması yoktur.
                        gs ile ortak hareket ettik işte.gs de tüpçüyü destekledi....
                        Arafilboylu

Yorum

• FB ye UEFA ve FİFA nın vereceği cezayı engellemeye Kimsenin Gücü yetmeyecek öncelikle Onu söyleyeyim.
                          Eğer FB yi düşürmeme gibi bir ihtimal olsa idi,Yada Uefa İle anlaşma yapıldığı doğru olsa idi MAA kesinlikle istifa etmezdi,FB yi düşüren başkan olmak istemediğini söyledi ve gitti.
                          FB son çırpınışlarını yapıyor tüm kozlarını oynuyor,
                          Şimdi gelelim Tüpçü neden Başkan oldu Bana göre bir kaç tane nedeni var.
                          1.Bu İhtimali düşük görüyorum ama %1 bile olsa böyle olma ihtimali var.
                          Demirören dikkat ederseniz bu şike sürecinde FB ile hiç sürtüşmeye girmedi,Aziz İle Bunların bildiği bazı konular varki Aziz tehdit etti Demirören sesiz kaldı,
                          Neticede Aziz savunmasını yaptı BJK ile ilgili tek kelam etmedi.Bundan sonra Tüpçüye kızıp BJK ile ilgili ne söylerse söylesin İnandırıcı olmaz,
                          Sinan Engin-Çakıcı-Tüpçü Üçgeni deşifre olabilirdi Tüpçü Buna engel oldu.
                          SİNAN ŞAMPİYONLUKTA AZ EMEĞİM GEÇMEDİ (Çakıcı) lafı hala unutulmadı.
                          Eğer Tüpçü Aziz ile kötü olsa idi Bunlar gündeme gelecekti.
                          Etik Kuruluda BJK suçsuz dedi Tüpçü Yılların intikamını FB den çıkartacak yapabileceği en ağır cezaları verecek,Mehmet Topuz olayından yediği Topuz dahil hepsini Çıkartacak.
                          Bu zayıfta olsa böyle bir ihtimal var.
                          2.Neden Demirören BJK dan bir şekilde kurutulmanın yolu bu şekilde idi Federasyona şıçrayarak BJK dan kurutuldu.Yoksa durum gittikçe kötü hal alıyordu Bu TFF bahanesi ile BJK yı bıraktı,
                          BJK büyük bir ihtimalle UEFA kriterlerine göre ve oyuncuların Şikayetleri üzerin ANTEP gibi 3-5 yıl avrupadan me cezası alacak,
                          BJK nasıl olsa ceza alacak FB de ceza alması güçlü bir ihtimal,
                          En iyisi TFF başına geçerek FB-BJK nın yanında Türk futbolunuda bitirelim amacı ile AZİZ,YILDIRIM DEMİRÖREN TFF başkanı oldu bu ihtimal %50 civarlarında bir ihtimal.
                          3.Diğer bir senaryo Süreci uzatmak adına AZİZ,YILDIRIM DEMİRÖREN TFF başkanı oldu,
                          Belki süreci uzatırız UEFA ve FİFA yı bir kaç ay daha oyalarız,En son baktıkki UEFA yemedi Bırakıp giderim,3 ay içerisinde bir seçim daha olur bu da kuvvetli olan ihtimallerden bir tanesi.
                          4.Diğer bir senrayo Bu dönemde Bir Deli Lazımdı En iyi Deli Bu dediler ve verdiler gazı o da geldi,Hemde Yıllardan beridir BJK yı yakanlardan hesap sorarım,Hemde BJK yı içine battığı çıkmazdan ancak böyle kurtarabilirim dedi ve TFF başkanı oldu bu da zayıf ihtimallerden birisi.
                          Hangisi olursa olsun İsterse Fenera verilebilecek en ağır cezaları versin seçilmesi Etik değildir.
                          SADRİ ŞENER de TFF başkanı olsa bana göre yanlıştır.
                          Kulüp başkanlığı yapan birisinin TFF başkanı olması doğru değildir.
                          Buna destek vermekte doğru değildir.
                          Ama BEN 1.ihitmalde yazdığım %1 de olsa O ihtimalin gerçekleşebileceğini düşünüyorum.
                          Ummadığın taş baş yarar demişler
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

gs ile ortak hareket ettik işte.gs de tüpçüyü destekledi....
                            Nekadar gurur verici bir olay
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Anlamıyorum,dışarda kalmak nekadar hoşunuza gidecek! Size kalsa ülkeleri savaşa sokarsınız,biz halk istiyoruz diye ülkeler savaşa girmez!!!Taraftar istiyor diye başkan takımın menfaatlerini hiçe sayıp TFF den takımı soyutlayamaz!!!

Yorum

• bence trabzonsporda darbe olmalı....50 yaş üstünde kimseyi trabzonspora sokmamalıyız..eskilerin ya iş bağlantıları yada sempati duyduğu bir bizans takımı olması nedeniyle trabzonsporu laikiyla idare edemiyorlar...belki güçleri var ama bunu asla trabzonspor için kullanmadılar..seçileccek yeni yönetimin 1990 kuşağı olan 35-40 yaş grubundan olmalı..

Yorum

Çalışıyor...
                                X