Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• demirören 22 mart uefa toplantısına kadar çözeceğiz diyor yani 23 gün var herşeye rağmen şimdiki başkan fenerli değil beyler aydınlar dönemine göre daha umutlu olmak lazım
    hele ki dün telegol de tape rüzgarı vardı yine izledikten sonra bu işin kaçarı yok tekrar anladım eskişehir fener maçından sonra bülent uygun ali kıratlı mecnun otyakmaz ın ofisnde fiziki takipe yakalanıyorlar tape de ali kırat lı elemana ben gelemden birşey verme diyor ne vercek sizce ya para yada g..t tövbee tövbee ne verdiğini savcı çözmüş çok net deliller var bunları aziz federasyon başkanı olsa karartamaz kupa bizim....

Yorum

• bu arada kalan 6 maçımız çok önemli 6 da 6 bize liderle en fazla 10 puan olarak playoff a götürür buda 5 puana denk gelir seneye sağlam iki stoper ve burak ı tuttuğumuzda tozu dumana katarız tekrardan iyi kadromuz var bence

Yorum

• İlk olarak sgvn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        demirören 22 mart uefa toplantısına kadar çözeceğiz diyor yani 23 gün var herşeye rağmen şimdiki başkan fenerli değil beyler aydınlar dönemine göre daha umutlu olmak lazım
        hele ki dün telegol de tape rüzgarı vardı yine izledikten sonra bu işin kaçarı yok tekrar anladım eskişehir fener maçından sonra bülent uygun ali kıratlı mecnun otyakmaz ın ofisnde fiziki takipe yakalanıyorlar tape de ali kırat lı elemana ben gelemden birşey verme diyor ne vercek sizce ya para yada g..t tövbee tövbee ne verdiğini savcı çözmüş çok net deliller var bunları aziz federasyon başkanı olsa karartamaz kupa bizim....
        MAA bile topluma konuşurken "Fenerbahçemiz" ifadesini kullanamamıştı .

Bunlar gizli Fenerli yavşak Sinan Engin gibi ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• oncelıkle soyle bısey solemek ısterım kımse soyledıklerımı kısısel olarak ve ya sıyası olarak algılamasın ben genel olarak konusacagım ;

bundan oncekı senelerde başbakanın vermıs oldugu bır demec sonrasında yıne boyle ortalıgı ınnettık oledır boledır trabzona ayak basamaz kımse cart curt !!! sonuc mu en yuksek oy oranı ve bayaaa bır farkla trabzonda başbakana gıttı

trabzon dık durus dedık trabzonspor herseyden once gelır dedık ne tepkı verdık koca bır hıc !!!

stad projesı hala gundemde ama ortada stad namına sadece projeler kum bosaltmalar doldurmalardan baska bırsey yok 10 senedır balı surduler agzımıza bakıyoruz mılletın ağzına !!!

şimdi kimse sadrı sener ı suclamasın herkes kendınede arasın hatayı ondan sonra sağa sola saldırırız

Yorum

• En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 10:36.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MAA bile topluma konuşurken "Fenerbahçemiz" ifadesini kullanamamıştı .

Bunlar gizli Fenerli yavşak Sinan Engin gibi ...
              dostum aydınlar istifasında bile kimse benim fenerliliğimi tartışamaz diye hala fener sarkısı söylüyordu
              demirören e kavgalı oldukları camia bursa dışında herkes destek verdi olay bu

Yorum

• Ben Demirörenin Fenerbahçemiz lafına, Avrupaya gitmeyelim lafına falan takılmıyorum. Beşiktaşı bu hale getiren birinin nasıl federasyon başkanı seçiliyor onu anlamış değilim. Babası tarafından şirkete zarar vermesin diye beşiktaşa musallat ettiği bu kişi nasıl başkan olur federasyon başkanına ve nasıl destek almış imkanı yok. Burdan anladığım Demiröreni de piyon olarak kullanıyor Fener. Düşürmeye kalkar ise seninde klübun bu işin içinde dicek ve karşı çıkacak... Herşey bu Fenerin(Aziz Y.- Nihat Ö.-Ali K. ve Cihan K.) başının altında çıkıyor bunlar hep planlanmış işler. Biz burda birbirimize atıp tutarken acaba onlar kaç hamle sonrasını düşünüyor kim bilir. Bize Profesyonel yöneticiler lazım başka yolu yok...

Yorum

• MAA yorulmuştu bunalmıştı yara almıştı . Ufak bir mizansenle alaşağı edildi gibi gösterildi ve bayrağı Tüpçüye devretti ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu başkan, sen bu adamla nasıl yan yana oturursun muahbbet edersin... biri bana şu kareyi açıklasın!

Bu fotoğrafın çekim tarihi nedir? Ne zaman nerede çekildi bilen var mı?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün federasyon seçiminde çekildi Abi....
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak sgvn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada kalan 6 maçımız çok önemli 6 da 6 bize liderle en fazla 10 puan olarak playoff a götürür buda 5 puana denk gelir seneye sağlam iki stoper ve burak ı tuttuğumuzda tozu dumana katarız tekrardan iyi kadromuz var bence
                        6 da 6 mı? yorumların buraya kadar akla yatkındı, mantıklıydı. ama bu msj sıfırladı herşeyi.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MAA yorulmuştu bunalmıştı yara almıştı . Ufak bir mizansenle alaşağı edildi gibi gösterildi ve bayrağı Tüpçüye devretti ...
                          En başında kupa bize verilmesi gerekirken MAA armutun sapı üzümün çöpü diyerek hem ortamı soğuttu hemde vakit kazandırdı....

bu arada fener lobisi meseleyi çok farklı yönlerede çekerek kampanyaya başladı....

bir fenerli bıraktı fenerli olmasada camiasını kurtarmak için çalışan YD ikitidara geldi klübündeki başarısız yönetiminide şov yaparak kapatmış oldu....

ne kupamız geldi.....

ne haksızlıkları tescil edildi.....

Acı olansa Sadri fener bilinçli olarak ya da bilinçsizce bu numaraları yedi.....

olansa bize oldu.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün federasyon seçiminde çekildi Abi....
                            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tek kelime ile rezillik

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün cekildi...

acaba diyorum: oturma planini yapanlar bunu maksatli bir sekildemi yaptilar??? Yani Sadri Sener in yanina Odyakmaz i bilerek mi oturttular????Yoksa ben olsam öyle bir serefsizin yaninda oturmak istemezdim!!!!
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Aziz yıldırım mahkemede bize b.k atıyor,bilmem kaç sene önceki maçları örnek gösterip gs ye b.k atıyor aynı şekilde..Ancak hocası ,2.başkanı aylarca hapiste yatan beşiktaşa tek laf yok ki azizin bunu es geçmesi unutkanlık olamaz,kesinlikle planlıdır..

Beşitaşın eski,tff nin yeni başkanı tüpçü fenerin suçunu örtbas edelim mi konulu genel kurulda fenerbahçemiz diyor,türk futbolunun bekası için 58 değişsin diyor,yani ceza verme yanlısı olmadığını açıkça belirtiyor..

Şimdi bu tüpçü tff başkanı oluyor...rivayete göre! bize kupa sözü falan veriyor ve biz buna inanıp tüpçüyü destekliyoruz öyle mi?Ya ben paranoyaklığın sınırlarını zorluyorum ya da bize büyük bir kazık daha atılmak üzere...
                                Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

Yükleniyor...
                                X