Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar,

kahvede oturmuyor adamlar. Protokölde oturuyorlar.

Siz baskaninizdan neden utaniyorsunuz?

Utancak olan Sivas baskani ve Sivassporlulardir.

Sen o kadar camur at, sonra gel tipis tipis Sadri Senerin yanina otur.

Allahin sopasi yok iste.

Yorum

• Sporx.com'a girdim şimdi... Neymiş ? Sadri Şener'in Başkan Demirören'den istediği tek bir şey varmışmış. Adam açıklamasında İnşallah Fenerbaçe'miz böyle asılsız iftiralardan kurtulur ve aklanır diye kendini yırttı sen bunu söyleyen adamdan hak hukuk bekle öyle mi ? yazık yazık... sizin feleğiniz şaşmış da sizin haberiniz yok.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sadri Şener'in yorumları.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF Başkanı seçilen Yıldırım Demirören için, "Yıldırım bey çabuk ve doğru karar verir. Kaostan inşallah kurtarır" diye konuştu.

Şener şunları söyledi;

"Hayırlı olsun. Kaostan inşallah kurtarır. Yıldırım bey çabuk ve doğru karar verir. Herkesin hakkını verirse, kimsenin bir şikayeti olmadan sonuca ulaşır. Bunun için de hukuk kurullarının verdiği görüşler doğrultusunda bir an önce karar vermesi lazım. Kaostan çıkması için..."

Bir basın mensubunun, "Eleştiri aldınız" sözlerinin üzerine ise Şener, şunları söyledi;

"Siz arzu ediyorsunuz sanırım benim Trabzon'dan eleştiri almamı. Ben doğru yaptığıma inanıyorum. Nedeni ise, şu anda Futbol Federasyonu daha seçimi bitmedi ama, 2 tane bizden önerdiğimiz arkadaşımız yönetim kuruluna girdi. Dolayısıyla, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda yaptığımız hareket doğrudur. Galatasaray Kulübü de Ata Aksu ayrılınca desteklemek zorunda kaldı."
        En son B61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 17:51.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ya kulüp tükenecek ya bu yönetim.

İnceldiği yerden kopsun.

Yorum

• #BursasporBaskadirBaskaldirir twitter da trend topic oldu.

en içten en gerçekçi duygularla duruşlarını kutluyorum.

şehir takımı dik duruş budur.

Yorum

• Bu resimden çok rahatsız oldum.Bu kadarıda olmaz!!!!

Oraya oturmak zorunda değilsiniz.İlla oraya oturacaksınız diye kanun mu var?Geçer arka sırada Trabzon'un diğer delegeleriyle oturursun.

Bizi bu kadar iğrite etmek zorundamısınız sayın başkan.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden...??
                Oyuncu inatları ve değişiklikte gösterdiği saplantılı tavır bazen sorgulatıyor.

Yorum

• Ben takımımızın çıkarları doğrultusunda sadri şenerin yaptıklarnın arkasındayım 30 bin kişi trabzonda yürüdük ozamanki başkanımız istifa etti sonuç yine malum güçler istediğini aldı artık oyunu kuralına göre oynayın bırakın kendinizi üzmeyi dik duruş lafını unutmayın futbol bir namus meselesi değil sahada ve sahadışında kurallarına uyularak oynanan bir oyundur, bu oyun malasefki bazen meşru bazen gayri meşru oynanmakta dürüst olduk van spora zamanında para verseydik şampiyon bizdik vermedik şerefli ikinci olduk sonra para olmadığı için yıldız futbolcuların elinden uçtu geçen yıl olduğu gibi evet hareketlerini duruşunu sevmesemde bu itlerin ağzından hak ettiğimiz lokmayı almak için başkanın yanında olmak şart şahsi fikrimdir lütfen yazımı okuyun düşünerek 27 yıldır dik duruşumuzla elimizden çalınan 5 veya 6 şampiyonluğun nereye kimlere ve nasıl gittiğini sorgulayın sonuçta tarih onları şampiyon diye yazıyor bizleride şerefli ikini diye yazmıyor artık kusura bakmayın lütfen lütfen lütfen

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ha pankart dediniz akşam statda olan bir olayı uzaktan gözlemlerim ile anlatayım..

Maç başladı bir kaç dakika sonra 5-6 sıra solumuzda altta iki kişi ufak bir kağıt çıkardı. Elde tutulacak kadar boyutta bir karton. Üzerine bu şike olayları ile ilgili bir gönderme yazmışlar ama küfür falan yok ..
                    Sizce ne oldu ondan sonra?
                    Ben söyleyeyim Elif;
                    Trabzonspor sevdasıyla dolu taraftarlar(!) tarafından; "Çıldırt bizi, kudurt bizi, bayıra karşı yatır bizi; tırmala bizi kaşı bizi" naralarıyla bastırıldı.

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben takımımızın çıkarları doğrultusunda sadri şenerin yaptıklarnın arkasındayım 30 bin kişi trabzonda yürüdük ozamanki başkanımız istifa etti sonuç yine malum güçler istediğini aldı artık oyunu kuralına göre oynayın bırakın kendinizi üzmeyi dik duruş lafını unutmayın futbol bir namus meselesi değil sahada ve sahadışında kurallarına uyularak oynanan bir oyundur, bu oyun malasefki bazen meşru bazen gayri meşru oynanmakta dürüst olduk van spora zamanında para verseydik şampiyon bizdik vermedik şerefli ikinci olduk sonra para olmadığı için yıldız futbolcuların elinden uçtu geçen yıl olduğu gibi evet hareketlerini duruşunu sevmesemde bu itlerin ağzından hak ettiğimiz lokmayı almak için başkanın yanında olmak şart şahsi fikrimdir lütfen yazımı okuyun düşünerek 27 yıldır dik duruşumuzla elimizden çalınan 5 veya 6 şampiyonluğun nereye kimlere ve nasıl gittiğini sorgulayın sonuçta tarih onları şampiyon diye yazıyor bizleride şerefli ikini diye yazmıyor artık kusura bakmayın lütfen lütfen lütfen
                      Önemli olan meşru veya gayri meşru yolla gelen sözde ''başarı'' ise Trabzonspor'u tutmanın manası nedir ?

Yaşı 22 olup hiç şampiyonluk görmemiş Trabzonlu olmayan bir adam sizce neden Trabzonspor'u tutuyordur?
                      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyuncu inatları ve değişiklikte gösterdiği saplantılı tavır bazen sorgulatıyor.
                        Volkan'ı çıkarması, Mustafayı oynatması hatadır ancak bu onun kötü bir teknik direktör olduğu anlamına gelmez. Milli takımı dünya üçüncüsü yapan ve takımımıza 2 kez (2005-2011) şampiyonluk getiren bir adam olduğunu unutmayalım Şenol Hoca'nın.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ha pankart dediniz akşam statda olan bir olayı uzaktan gözlemlerim ile anlatayım..

Maç başladı bir kaç dakika sonra 5-6 sıra solumuzda altta iki kişi ufak bir kağıt çıkardı. Elde tutulacak kadar boyutta bir karton. Üzerine bu şike olayları ile ilgili bir gönderme yazmışlar ama küfür falan yok ..
                          Sizce ne oldu ondan sonra ??

Bu zihniyettekiler izin vermemiştir.

Yorum

• İlk olarak must_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önemli olan meşru veya gayri meşru yolla gelen sözde ''başarı'' ise Trabzonspor'u tutmanın manası nedir ?

Yaşı 22 olup hiç şampiyonluk görmemiş Trabzonlu olmayan bir adam sizce neden Trabzonspor'u tutuyordur?
                            sen biliyormusun kahvehane köşelerinde trabzonsporluların trabzonspor sayfasını gizli okuduklarını artık geçmişteki büyüklüğün arkasına sığınarak olmuyor bu işler sen biliyormsun trabzonda dahi doğup orda yaşayan ve fb yi tutan fakat korkudan ses çıkaramayanları sen kendi evladına ne diyeceksin yavrum 44 yıl oldu hala şampiyon olamadık mı diyeceksin baba sen dik duruşa devam et diyecek ben gidiyorum uğraşamam diyecek artık söylüyorum oyunu kuralına göre oynayın bırakın bu işleri kurandamı yazıyor futbol oynayın ve dürüst olun diye ozaman trabzonsporlu futbolcu ceza sahasında numaradan kendini yere atıp penaltı çalındığında ara federesyonu sildir üç puanını lütfen bizler artık olayın vatan milet sakarya ile gitmediğini görmeliyiz anlayın artık

Yorum

• ama öyle ama böyle bursasporu canı gönülden kutlarım.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Artik istifa sesleri gelmelidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X