Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş kim yazmış twitter de
    Bulursam kopyalayayım ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biri nihayet açıklamış durumu. Saol renkdaş.

Sadri Başkan Sadri Başkan Sadri Başkan

Adamsa yine de oturmaz orda onun yanında, o koltuğa kıçından mıhlamadılar ya, kalksın gitsin, oturmam bu şerefsizin yanı desin..

Yorum

• Alıntı:
        amasya0561 tarafından yazılan
        o zaman bunlar yeni etik kurulu yeni rapor hazırlayacak demesin.
        İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten değişirse roporda değişir. ama öyle haber görmedim
        inşallah yoktur öyle birşey. yeni etik kurulu aksi bir rapor hazırlarsa zaten azizenin tahkim kuruluda değişmeyecegine göre bunlar eninde sonunda bizede pislik bulaştırırlar.
        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alıntı:
          amasya0561 tarafından yazılan
          o zaman bunlar yeni etik kurulu yeni rapor hazırlayacak demesin.

inşallah yoktur öyle birşey. yeni etik kurulu aksi bir rapor hazırlarsa zaten azizenin tahkim kuruluda değişmeyecegine göre bunlar eninde sonunda bizede pislik bulaştırırlar.
          O pisligi bize bulastiran tek kisi $adri $enerdir.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF Başkanı seçilen Yıldırım Demirören için, "Yıldırım bey çabuk ve doğru karar verir. Kaostan inşallah kurtarır" diye konuştu.

Şener şunları söyledi;

"Hayırlı olsun. Kaostan inşallah kurtarır. Yıldırım bey çabuk ve doğru karar verir. Herkesin hakkını verirse, kimsenin bir şikayeti olmadan sonuca ulaşır. Bunun için de hukuk kurullarının verdiği görüşler doğrultusunda bir an önce karar vermesi lazım. Kaostan çıkması için..."

Bir basın mensubunun, "Eleştiri aldınız" sözlerinin üzerine ise Şener, şunları söyledi;

"Siz arzu ediyorsunuz sanırım benim Trabzon'dan eleştiri almamı. Ben doğru yaptığıma inanıyorum. Nedeni ise, şu anda Futbol Federasyonu daha seçimi bitmedi ama, 2 tane bizden önerdiğimiz arkadaşımız yönetim kuruluna girdi.
            Dolayısıyla, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda yaptığımız hareket doğrudur. Galatasaray Kulübü de Ata Aksu ayrılınca desteklemek zorunda kaldı."

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamsa yine de oturmaz orda onun yanında, o koltuğa kıçından mıhlamadılar ya, kalksın gitsin, oturmam bu şerefsizin yanı desin..
              Nasıl olacak o? Mecburen olan bir durum var burada. Bu kadar abartılması ve başkana bu kadar yüklenilmesi haksızlık..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• seçimden önce izlenecek yol haritası buydu .seçimden sonra değişirmi bilemem. uefa ya gelince şenez erzik orda olmasaydı çoktan uefa cezaları veriridi. şenez erzik şimdiden sonra ne yapacak onuda çok merak ediyorum.

Yorum

• vu takimin teknikdirktörü mecnunu cok özledigini söyledi baskan yaninda oturmusta ne oldu

Yorum

Nasıl olacak o? Mecburen olan bir durum var burada. Bu kadar abartılması ve başkana bu kadar yüklenilmesi haksızlık..
                    Ne yani bir yerinde oturmadı diye döveceklermi adamı, oyunu kullanmasına izinvermeyecekler, ne biliyim ortalığımı karıştıracaklar? Mecburiyet diye birşey yok. Dik duruş var, dik duruş!! Bizimki bu dik duruşu gösteremiyor.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü konusunda kararsızım
                      neden...??

Yorum

Ciddmisin? Kendini kandirma. Ac gözünü.
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu ne la?
                          bu adamin bize atmadigi iftira kalmadi ve onunla yan yana sohbet et!
                          yok arkadas iyi yapiyoarlar bize hak bunlar
                          Yazik.......
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• O resimden sonra biz ne yapıyoruz ne düşünüyoruz onlar ne yapıyor diyorum, adamın iftiralarının bini bi para, ama yan yana biz yolda görsek suratına tükürürüz ama bizimki??? Yazıklar olsun, Vallahi ben oyuncu olsam bir dakika koşmam bu kadar emeklerine hakaret eden bir adamla senin başkanın yan yana??? Allahım sen bana akıl fikir ihsan eyle??? Neyin Başkanın olduğunu unutan başkan Kafe işletmiyorsun Tövbe tövbe, Aklım almıyor varmı bir açıklama yapabilecek?

Yorum

• Kim bu Sadri Şener? Sizden benden değerlimi? Sizin benim gibi insan. Tek kişi. Ama binlerce taraftarın duruşu umurunda değil. Menfaatmiş, daha Trabzonsporluluk nedir öğrenememişler Trabzonspor'u yönetiyor bu bukalemunlar.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazik.......
                                Bu görüntüye bakıp da rahatsızlık duymayan Bir Trabzonsporlu olamaz herhalde.Bazı arkadaşlar, vardır Başkanın bir bildiği diyerek, kendilerini bu inanılmaz görüntüye bir açıklama yapmaya ve rahatlatmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla..Diyelim ki Başkanın bir bildiği var,bir planı var...Ne olursa olsun çok rahatsız edici,üzüntü verici,utanç verici bir görüntü bu...Kimse kusura bakmasınn...

Yorum

Çalışıyor...
                                X