yönetim istifa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
* Kimse bana bu Başka'nı mı savundun diye kızmasın arkadaşlar, insanların bu kadar geniş olduklarını nerden bilebilirdim ki ! Mecnun'la yan yana oturmak ha, pes...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
suradan ibreti alem icin bursaspor u tebrik eden bir aciklama yapin yahu! Homojenik yapida cinsel tercihlileriyle meshur bursa tum surec boyunca adam gibi kivirmadan nasil durulur gosterdi herkese. Yaziklar olsun bursa kadar olamayanlara!#7 King of Kings
Yorum
-
bazi arkadaslar cok iyi niyetli... sadri senerin demiröreni desteklemesinde cakallik ariyorlar...
yaptigi cakallik kendi kisisel cikarlari icindir... "bize cephe olursan bizde sana oluruz, istanbulda is yapamazsin"... Trabzonspor adina iyi birseyler aramayin...
deminde yazdim.
demirören: "kimse küme düsmesin, puanda silinmesin. sahaya yansiyan birsey yok"
bunu diyen bir aday sana kupani nasil verecek??? bunu aciklasin özür diliyelim sadri senerden.
Yorum
-
Hey gidi sadri daha üç gün önce fenerin çıkarları için aziz ile birlikte Trabzonsporu karalayan biriyle (mecnun odyakmaz) seni yanayana gördüm ya nedeyim aslında söyleyecek okadar sözüm var ama pes yani diyorum başkada birşey diyemiyorum.Yıllarca bu takıma büyük aşkla bağlanmış olan birisi olarak siz bu yönetimde yer aldığınız sürece taraftarlığımı askıya alıyorum.Hakkım varsa helal etmiyorum.Bize hakaret edenlerle aynı safta olmanızı kabullenemiyorum midem kaldırmıyor yazıklar olsun.İstifanızı yürekten bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@anth Bu görüş senin temennin sanki.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel ya,
Mecnun dışarıda Aziz başkanımız da ççıkarsa müthiş üçlüyü tamamlarlar.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüpçüyü desteklemesine kızanlara 'homurdanmakla bu işler olmuyo' buyurmuş sayın başkanımız..
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...avasi_yok.html
Utanman da mı yok.Kankin Mecnunla ne konuştun? 1 milyonu mu konuştun? Hala utanmadan laf salatası yapıyorsun..Espiri ile klup yönetilmez..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
Yorum