Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim istifa

Yorum

• 3 ortaklar iş başında....
      poetricus

Yorum

• Neyse ki Trabzon kontejanından listeye giren isimler iyiymiş.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• * Kimse bana bu Başka'nı mı savundun diye kızmasın arkadaşlar, insanların bu kadar geniş olduklarını nerden bilebilirdim ki ! Mecnun'la yan yana oturmak ha, pes...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• suradan ibreti alem icin bursaspor u tebrik eden bir aciklama yapin yahu! Homojenik yapida cinsel tercihlileriyle meshur bursa tum surec boyunca adam gibi kivirmadan nasil durulur gosterdi herkese. Yaziklar olsun bursa kadar olamayanlara!
            #7 King of Kings

Yorum

• Daha önce de yazmistim: Insallah suanda görmedigimiz analamadigimiz bir sey var ki Sayin Baskanimiz Sadri bey böyle hareket ediyor.

Ve ilk round Sadri Senerin. Kazanan ata oynadi...

Yorum

• bazi arkadaslar cok iyi niyetli... sadri senerin demiröreni desteklemesinde cakallik ariyorlar...

yaptigi cakallik kendi kisisel cikarlari icindir... "bize cephe olursan bizde sana oluruz, istanbulda is yapamazsin"... Trabzonspor adina iyi birseyler aramayin...

deminde yazdim.

demirören: "kimse küme düsmesin, puanda silinmesin. sahaya yansiyan birsey yok"

bunu diyen bir aday sana kupani nasil verecek??? bunu aciklasin özür diliyelim sadri senerden.

Yorum

• O değil de bu yönetim geçen sene nasıl şike yapmadı ben ona şaşırdım şimdi

Yorum

• Tüpçüyü desteklemesine kızanlara 'homurdanmakla bu işler olmuyo' buyurmuş sayın başkanımız..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Çok güzel ya,

Mecnun dışarıda Aziz başkanımız da ççıkarsa müthiş üçlüyü tamamlarlar.
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• demirören başkan resmi açıklama yapıldı...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hey gidi sadri daha üç gün önce fenerin çıkarları için aziz ile birlikte Trabzonsporu karalayan biriyle (mecnun odyakmaz) seni yanayana gördüm ya nedeyim aslında söyleyecek okadar sözüm var ama pes yani diyorum başkada birşey diyemiyorum.Yıllarca bu takıma büyük aşkla bağlanmış olan birisi olarak siz bu yönetimde yer aldığınız sürece taraftarlığımı askıya alıyorum.Hakkım varsa helal etmiyorum.Bize hakaret edenlerle aynı safta olmanızı kabullenemiyorum midem kaldırmıyor yazıklar olsun.İstifanızı yürekten bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @anth Bu görüş senin temennin sanki.
                            Hangisi?....

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel ya,

Mecnun dışarıda Aziz başkanımız da ççıkarsa müthiş üçlüyü tamamlarlar.
                              demirörenide alırlar beraber okey oynamaya bile giderler...sadri şenerede çay verirler kupada. al bu senin kupan diye. o da alır müzeye koyar. sonra telegole bağlanıp, kupanın ruhu geldikten sonra porselenide geldi sırada tenekesi almak var diye açıklama yapar... bu kadar kaliteli bir başkanımız var. ts nin bütün benliğini, namusunu, şerefini ayaklar altına alacak kadar.
                              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüpçüyü desteklemesine kızanlara 'homurdanmakla bu işler olmuyo' buyurmuş sayın başkanımız..

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...avasi_yok.html
                                Tribünlerden yükselen sesleri yanlış bulan Sadri Şener, Yıldırım Demirören dışında ciddi bir organizasyon yapmış bir adayın çıkmadığını belirterek, "TFF dışında kalmak Trabzonspor'un menfaatlerine uygun olmadığı bir yerde tavır almak lazımdı. Homurdanmakla bu işler olmuyor. Bu işin içine girmek lazım. Dışarıda kalarak bir şey elde edilmiyor onun için tavrımızı bu şekilde oldu" dedi.

Utanman da mı yok.Kankin Mecnunla ne konuştun? 1 milyonu mu konuştun? Hala utanmadan laf salatası yapıyorsun..Espiri ile klup yönetilmez...
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X