Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anth söyle o arkadaşına şerefsizlik yapmasın. Kazım Koyuncu'nun ailesinde evet fenerbahçeyi tutanlarda vardı Trabzonspor'u tutanlarda... bizzat da tanıyorum. Kazım Koyuncu ise saymıyorum bile.

Konuyla ilgili mesajın olursa özelden görüşelim. Bu başlıkları bu şekilde kirletme.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Kazım sayesinde Trabzonspor'u tutmaya başlayan, hiç Trabzon'u görmemiş İstanbul takımı taraftarlarından birkaçı ile tesadüfen tanışmıştım.

Kazım'ın İstanbul takımlarından hiç hoşlanmadığını ve çevresindekileri Trabzonspor'lu yapabilmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığını hemen etkileyici bir konuşmaya başladığını anlatmışlardı.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anth söyle o arkadaşına şerefsizlik yapmasın. Kazım Koyuncu'nun ailesinde evet fenerbahçeyi tutanlarda vardı Trabzonspor'u tutanlarda... bizzat da tanıyorum. Kazım Koyuncu ise saymıyorum bile.

Konuyla ilgili mesajın olursa özelden görüşelim. Bu başlıkları bu şekilde kirletme.
        Bu hassasiyet için teşekkürler..
        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• @anth Bu görüş senin temennin sanki.
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazım sayesinde Trabzonspor'u tutmaya başlayan, hiç Trabzon'u görmemiş İstanbul takımı taraftarlarından birkaçı ile tesadüfen tanışmıştım.

Kazım'ın İstanbul takımlarından hiç hoşlanmadığını ve çevresindekileri Trabzonspor'lu yapabilmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığını hemen etkileyici bir konuşmaya başladığını anlatmışlardı.
            en önemli değerlerimizden birisidir kazım abi.kazım abiyle yanyana fener kelimesi bu dünyada en son duymak istediğim kelime.

Yorum

• gs de demiröreni destekliyor.Bursapor hariç herkes demirörenci oldu hayırlısı...

Yorum

• Sadri Şener Mecnun la yan yana oturuyo...
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Oy kullanma işlemi sona ermiş..
                  "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                  Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri Şener Mecnun la yan yana oturuyo...
                    Hangi mecnunla, sikeci?

Yorum

• canlı nerden izliyorsunuz ?
                      1967' den beri olduğu gibi
                      SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Genis bir mide'si varmis.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu işin sonunda Trabzonspor krallar gibi kupasını alacak, fenerbahç de hak ettiği tarzda bir cezayı alacak.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Genis bir mide'si varmis.
                            1 milyonu konuşuyorlardır kankisi ile...
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• bu gs herzaman bu kadar politik bu kadar sinsi nasıl davranabiliyor anlamak mümkün değil.

fransız taraflarından herhalde...
                              En son winner tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 12:42.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ey Gidi Uğur Mumcu.."Vurulduk Ey Halkım Unutma Bizi"....
                                Alkışlıyorum
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X