GS sürecin başından beri yaptığı bütün iyi hamleleri bir çırpıda berbad edip beni yine şaşırtmadı ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Şikeyi,pisliği yapan kulüpler.Tff başkanını seçen kulüpler birliği.Türk futbolunu kulüpler birliği adındaki pislik yapı yönetiyor...
Bursasporu tebrik ve takdir ediyorum.Bursasporun bu ayrışması devam ederse,kulüpler birliğinden de ayrılırsa ve bu mücadeleye tek başına devam ederse sempatim artacaktır...
Yorum
-
büyük gs camiası ,tırt ,valla gözümde sadri şener dahada değerli oldu, böyle yapsa daha çok kızardım .Bursa gibi yapamıyorsan o demeçleride vermiyecektin ünal aysal bey.
sadri şener en azından ben şunları kim yaparsa onu desteklerim dedi ve yürüdü ,detayları bilmiyoruz ama böyle olduğuna inanıyorum.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparkta salıncak sırasında bekleyen çocuklar aynen böyle tartışıyordu dün...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu davayı kupaya indirgemek ne demek? Trabzonsporluluk duruşu bu mudur? Adaletsizliğin karşısında tavrımız zaten hakkımız olduğu halde elimizden hileyle alınan kupayı rüşvet gibi isteyerek bir yere yamanmak mıdır? Hani Trabzonsporluluk duruşu? Hani adalet anlayışı? Hani onurlu tavır...
Kaybetmedik kardeşim, satıldık, peşkeş çekildik, ihanete uğradık, aşağılandık...
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti"
KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeyi,pisliği yapan kulüpler.Tff başkanını seçen kulüpler birliği.Türk futbolunu kulüpler birliği adındaki pislik yapı yönetiyor...
Bursasporu tebrik ve takdir ediyorum.Bursasporun bu ayrışması devam ederse,kulüpler birliğinden de ayrılırsa ve bu mücadeleye tek başına devam ederse sempatim artacaktır...
Dediler de önceden...
Yorum
-
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı Yıldırım Demirören, TFF Başkanlığı seçimi öncesinde basın toplantısı düzenledi.
Demiören'in açıklamasından satır başları;
* Sayın Ata Aksu bana tek adaylık yolunu açtığı için teşekkür ediyorum.
* Ben rahmetli Hasan Doğan'ın yolunda yürüyeceğim.
* Kulüplerimizin ekonomik sorunlarını bir an önce çözmek zorundayız. (bunu diyen adama bakin)
* Hatalarımızı olacak ama bu hataları birlikte konuşarak çözeceğiz.
* Bizler UEFA ile diyalog kurup bu zor durumdan çıkmanın yollarını arayacağız. (demek ki, ceza vermeden bu durumdan cikmanin yollarini ariyacaklar)
* Biz aynı gemideyiz futbolumuz seyredilemez hale geldi. Bunu düzeltmeliyiz.
* Futbolumuzu holganizmden temizlemek zorundayız.En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 12:13.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşladık yine Bursa Bursa diye. Aziz Yıldırım'ı da takdir edin bakalım. O da en başından beri hiç taviz vermedi. Ne dik duruştu ama. 58 değişmesin dedi durdu.
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkımız olan şampiyonlar ligini ve kupamızı istiyruz derken de sempati duyacak mısınız?
Dediler de önceden...
Hiçbişey hakkımız değil...
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa hakkımız mı?
Hiçbişey hakkımız değil...
Şampiyon benim. Kupa da benim hakkım.
Yanlış anlamayın ama fenerli misiniz bilemedim şimdi.
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldırım demirören'in listesinde şimdi 1 tane mi Trabzonsporlu var.hani en az 2 olacaktı
http://spor.ekolay.net/spor-haber/su.../2633/1010100/En son Effective61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 12:16.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl değil?!!!!
Şampiyon benim. Kupa da benim hakkım.
Yanlış anlamayın ama fenerli misiniz bilemedim şimdi.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Türkiye Adaletini kaybetti..Bundan daha rezil bir durum var mı?
Şu fenerin yaptığı işlerin onda birini bi antep,bi antalyanın yaptığını ve yakalandığını düşün.
Ne şiddet yasası alelacele değişirdi,ne 58i değiştirmek için genel kurul toplanırdı.Çoktan küme düşmüşler hatta olay unutulmuştu bile..
Memlekette adalet Ankaraspora var,fenere yok.İşin kötüsü bu duruma karşı çıkan da yok.Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
Yorum