Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    unutmayın ki siyasi iradeye karşı duran trabzonspor yönetimi ulusoya seçim kazandırmıştı
    Sonra o Ulusoy Trabzonspor'a ne yapmıştı..
    Bugün de farklı olmayacak..
    Beklentilerin karşılanacağını sanmıyorum..
    Yine oy verip seçim kazandıracak Trabzonspor,sonuç değişmeyecek.
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• hangi adaletten bahsediyorsunuz.Siz türkiye de yasamiyorsunuz herhalde.Daha bugün mersin macinda hakemin yaptiklarina bakin.Türkiye de adalet falan göremezsiniz kiyamaet kopana kadar,onun icin trabzonspor yönetimi türkiye nin sartlarinda dogru olani yapmistir.Etik olarak degil ama türkiye de yasiyorsan düzene uymak zorundasin.Yada kulübü kapatip futbolla falan ilgilenmeyeceksin.
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi adaletten bahsediyorsunuz.Siz türkiye de yasamiyorsunuz herhalde.Daha bugün mersin macinda hakemin yaptiklarina bakin.Türkiye de adalet falan göremezsiniz kiyamaet kopana kadar,onun icin trabzonspor yönetimi türkiye nin sartlarinda dogru olani yapmistir.Etik olarak degil ama türkiye de yasiyorsan düzene uymak zorundasin.Yada kulübü kapatip futbolla falan ilgilenmeyeceksin.
        Neden Altay Başkanının Kaybedecek bir şeyi yokmu ADAM gibi çıktı konuştu TFF kongresinde...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• içimiz yanıyor ciğerimiz sızlıyor sadri başkan yıldırım demirören kupamızımı verecek fenerimi düşürecek neyapacak çok merak ediyorum . sen demirörenden böylebir sözmü aldın. ama şunu bilki bizim onurumuz armamızdır kupalar deyil bizler şampiyonluk görmeden yaşamadan bu renklere gönül verdik sevdamızı yüreğimize kazıdık.trabzon sporluluk figüran olmak deyildir trabzon sporluluk dik duruş ve baş kaldırıştır.sadri başkanım taraftarın sesine kulak vermeden demirörene desteğinizi açıkladınız bilmiyoruz belki size bazı sözler vermiştir .ama şunu bilinki bu sözler hep lafta kalır.ve hiç bir zaman da uygulanmaz.bunları sizde biliyorsunuz ama doğruyu konuşmak gerekirse demirören geçen yıl anlımızın akıyla kazandığımız şampiyonluk kupamızıda verse şike cezalarınıda uygulasa bizleri ençok yaralayan emek hırsızlığı yapanlarla hakkımızı çalanlarla aynı gemide yer almaktır.inşallah sonu hayırlı olur biz haksız çıkarız..

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben tartışmak için sölemedim bunları ister çamur diyin ister iftira diyin seçimlerden sonra herşey acıklanıcak ozmn bedne o çamuru sıvazlıcam merak etme

sana iki soru sorucam musadenle.
            1- yd in Trabzonspora kupayı iade edecegine gercekten inaniyor musun?
            2- bu adamın o makama secilmesindeki amacının ne oldugunu dusunuyorsun?

Yorum

galatasaray bile demiröreni desteklicek deniliyor siz neden bahsediyorsnz beyler aradaki gücü bilmyiorsunuz bosverin iyi niyetli bir güç ama irade oldu için ortada farklı lanse edilicektir tabiki malesefki bende böle istemiyorum ama süreçte en karlı ve güçleneerek çıkacak bir klup var oda trabzonspor
              Kardeşim benim yazılarıma yorum yapma, ben senin gibileri ciddiye almıyorum.

Sana yazacağım son yorum da bu.
              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonra o Ulusoy Trabzonspor'a ne yapmıştı..
                Bugün de farklı olmayacak..
                Beklentilerin karşılanacağını sanmıyorum..
                Yine oy verip seçim kazandıracak Trabzonspor,sonuç değişmeyecek.
                abi benim orda demek istedim dik duruşumuz şeçimde eğilmeden taviz vemedik onu demek istedim ulusoyu yaptığı ayrı

Yorum

• ülke futbolunu kurtaracak adama bakın hele..
                  En son cemkılıç tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 01:02.
                  Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

ben tartışmak için sölemedim bunları ister çamur diyin ister iftira diyin seçimlerden sonra herşey acıklanıcak ozmn bedne o çamuru sıvazlıcam merak etme
                    Şu ülkenin menfaatlerini açıklar mısın? Demirören'i desteklememize neden olan o menfaatler?

Yorum

• Özkan Sümer sen meğer ne büyük bir adammışsın ben o yılların Trabzonsporunu geri istiyorum varsın 13'ncü bitirelim ligi ama siyasi idareye kafa tutabilen ve sadece gerçekleri söyleyen bir başkandın sen evet zamanında çok üzüldük başkanlığında ama hiç bu kadar ümitsiz olduğum bir dönem yaşamadım ben maalesef bazı değerler yok oldu gitti GEÇMİŞ OLSUN...

Yorum

• merak etmeyin sadri şener o güce karşı gelmez çünkü onu o koltuğa onlar otuturdular.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sana iki soru sorucam musadenle.
                          1- yd in Trabzonspora kupayı iade edecegine gercekten inaniyor musun?
                          2- bu adamın o makama secilmesindeki amacının ne oldugunu dusunuyorsun?
                          1.Kupayı vermicekler kupayı mecburiyetten vericekler

2.bu admaın oraya seçilmesini bende tam olarak bilmiyorum ama şahsen fikrimi soruyorsan biri desteklenmesi gerekiyordu ve y.demiröreni desteklediler emin olun baska birini destekleselerdi hiç duyulmadık isim olsn baskan olucaktı aradaki gücü bilmiyorsnz ben duyduklarıma inannamadım

ve yukarda arkadsın dedi bişe var ciddi ye almıyorm flan ben madara oğlanı deyilim ne yapıyorsanız yapın ben ilgilendirmiyor sizin ne düşündünüz yazdınız bn tartışma için sölemedim ama sabit bakışlı insanlar yüzünden bu klup bu halde her yönüyle bakamıyorsnz olaylara
                          En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 00:58.

Yorum

• güç dedeğiniz özkan sümeri istafa etiren güç trabzonpor kongresinde hacıosmanoğlunun listesini tehdit eden güç şeneri o koltuğu oturtan güç ilk sene transferlere yardım eden güç yalansa yalan deyin.

Yorum

• Beyler insanların fizikleriyle, yaratılış tarzlarıyla dalga geçmeyelim. Günaha gireriz Allah korusun. Allah öyle istemiş, öyle yaratmış.

Bizi yaptıkları bağlar.

Yorum

1.Kupayı vermicekler kupayı mecburiyetten vericekler

2.bu admaın oraya seçilmesini bende tam olarak bilmiyorum ama şahsen fikrimi soruyorsan biri desteklenmesi gerekiyordu ve y.demiröreni desteklediler emin olun baska birini destekleselerdi hiç duyulmadık isim olsn baskan olucaktı aradaki gücü bilmiyorsnz ben duyduklarıma inannamadım

ve yukarda arkadsın dedi bişe var ciddi ye almıyorm flan ben madara oğlanı deyilim ne yapıyorsanız yapın ben ilgilendirmiyor sizin ne düşündünüz yazdınız bn tartışma için sölemedim ama sabit bakışlı insanlar yüzünden bu klup bu halde her yönüyle bakamıyorsnz olaylara
                                Nasıl bakmamız gerekiyor ufkumuzun genişlemesi için bize konuyu biraz açar mısın ?
                                Neymiş, neler dönüyormuş da biz sığ kalmışız. Öğrenelim de cahil kalmayalım.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X