Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• masal anlatmasın tüpçü ve ekibine oy veren kulüp istemiyorum.

Yorum

• Neyin menfaati beyler,

Diyelim ki kupamızı verecekler,Yıldırım Demirören denen adamın peşinden gitmemiz doğru mu ?

Bizim karşı olduğumuz şey, menfaatimizin dışında işler yapmaları mı?
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyin menfaati beyler,

Diyelim ki kupamızı verecekler,Yıldırım Demirören denen adamın peşinden gitmemiz doğru mu ?

Bizim karşı olduğumuz şey, menfaatimizin dışında işler yapmaları mı?
        galatasaray bile demiröreni desteklicek deniliyor siz neden bahsediyorsnz beyler aradaki gücü bilmyiorsunuz bosverin iyi niyetli bir güç ama irade oldu için ortada farklı lanse edilicektir tabiki malesefki bende böle istemiyorum ama süreçte en karlı ve güçleneerek çıkacak bir klup var oda trabzonspor

Yorum

• Kupa Mı istiyorsunuz Adalet mi? Trabzonspor taraftarı bunu sormalıdır VİCDANINA? Kaldiki bu herif bize Kupa filan vermez TÜP verir?...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            galatasaray bile demiröreni desteklicek deniliyor siz neden bahsediyorsnz beyler aradaki gücü bilmyiorsunuz bosverin iyi niyetli bir güç ama irade oldu için ortada farklı lanse edilicektir tabiki malesefki bende böle istemiyorum ama süreçte en karlı ve güçleneerek çıkacak bir klup var oda trabzonspor
            Neyleyim Ben Güçlü ama Kirli Trabzonsporu ???
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• Siyaset tartışalım demiyorum ama siyasetin futbola bu aralar ne derece bulaştığını irdelemeyiz. Bu gerekli. Bu işlerin siyasi irededen bağımsız yürüyeceğine kesinlikle inanmıyorum.

Bunu konuşmazsak at gözlüğü takmış oluruz.

Yorum

• Umit karan tv8de
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neyleyim Ben Güçlü ama Kirli Trabzonsporu ???
                  renkdaş kalbini kırarım ne kirinden bahsediyorsun sen ? bizde bişey yok yine ülke menfatleri yüzünden kolunu bacağını vermek zorunda kalan trabzonspor olmuşştur bunu böle bilin

biizm duruşumuzu farklı gösterilmesine neden oldu bu durum ama kirli olmadığımızı sana tek bir şeyle kanıtlayabilirim bugunki gençlik ve spor bakanına sunulan raporda biz temiziz

Yorum

• unutmayın ki siyasi iradeye karşı duran trabzonspor yönetimi ulusoya seçim kazandırmıştı

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok ya sen destekle sonra dik duran adama iftara at yemezler
                      aynen , adamın ismini bile zikretmeyip , kulube bu surecte destek olmak icin aday olmus adama sinek ikili muamelesi cekip birde adam gibi tavır alan adama camur at. (bu iddaa dogruysa tabi)

Yorum

renkdaş kalbini kırarım ne kirinden bahsediyorsun sen ? bizde bişey yok yine ülke menfatleri yüzünden kolunu bacağını vermek zorunda kalan trabzonspor olmuşştur bunu böle bilin

biizm duruşumuzu farklı gösterilmesine neden oldu bu durum ama kirli olmadığımızı sana tek bir şeyle kanıtlayabilirim bugunki gençlik ve spor bakanına sunulan raporda biz temiziz
                        Kir Sadece şike değildir..Kir Şikeyi meşru hale getirenleri desteklemektir..Kir Spora Siyaset katmaktır.

İstifa etmek Onurlu insanlar için yüce bir erdemdir..

Yorum

• yeterki trabzonspor yönetimi dik dursun

Yorum

Neymiş ülkenin menfaatleri? Çok merak ediyorum. UEFA'dan ceza yemek mi? FB'nin her ne olursa olsun ceza almadan kurtarılması mı?

Yorum

• ben tartışmak için sölemedim bunları ister çamur diyin ister iftira diyin seçimlerden sonra herşey acıklanıcak ozmn bedne o çamuru sıvazlıcam merak etme

Yorum

Biz temiz olduğumuzu biliyoruz zaten.Ama neden kirli olanın desteklediği adamı destekliyoruz.Neden iki paralık adamların ağzına düşüyoruz.Neden tüpçü sizide kurtaracak,sizde şikecisiniz laflarına muhatap oluyoruz..
                                Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

Çalışıyor...
                                X