Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ömer biz burda kendimizi yırtıyoruz boş yere..statta tüpçüden şikayet eden yoktu..
    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Sadri Şener'e açık açık soruyorum.

Savcı hakkında delil mi kararttı da ona saygından mı susuyorsun ? (fikir yürütüyorum )

Yoksa şikeciler silahla mı tehdit etti ? Yoksa para mı teklif ettiler ? Çık konuş be adam. Babnın malı değil o makam. Hesap vereceksin!

Yorum

• talıp doğan karlıbel twetten tüpçünün özel hayatına girdi ayıp be bu kadarı

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ömer biz burda kendimizi yırtıyoruz boş yere..statta tüpçüden şikayet eden yoktu..

Evet abi boşyereymiş..Herşey Boşyere..Kayseri ve Mersin maçalrını izlemedim.Bundan sonra izlemeyeceğim..Trabzonlu olarak Ölünceye kadar Trabzonsporluyum Ancak bu yönetim gitmedikçe ben Trabzonsporu takip etmeyeceğim...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Neden ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
            Kimsenin çıkıp da bir şey söylememesi, nerde be Trabzonsporluluğunuz nerde ????
            Stadda ''İSTİFA'' diye ''çıt'' çıkmadı, ben halâ bunun derdindeyim.
            Sindiremiyorum bu durumu, sindiremiyorum...
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet abi boşyereymiş..Herşey Boşyere..Kayseri ve Mersin maçalrını izlemedim.Bundan sonra izlemeyeceğim..Trabzonlu olarak Ölünceye kadar Trabzonsporluyum Ancak bu yönetim gitmedikçe ben Trabzonsporu takip etmeyeceğim...

Zaten sahadaki futbolun falan bi anlamı kalmadı..Şu şike süreci bu kokuşmuş düzene,yıllardır bizi öğütmekle meşgul çarka bi çomak sokup dağıtmak için bir fırsattı..
              Basiretsiz yöneticilerimiz yüzünden şikecilerden çok biz zarar gördük,bi haysiyetimiz vardı o da iki paralık oldu..
              Ama bakıyorum da şu günde,şu halde statta çalan müziği tartışabilen renktaşlarımız var..Ee öyleyse bize müstahak be ömerim..

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
                Kimsenin çıkıp da bir şey söylememesi, nerde be Trabzonsporluluğunuz nerde ????
                Stadda ''İSTİFA'' diye ''çıt'' çıkmadı, ben halâ bunun derdindeyim.
                Sindiremiyorum bu durumu, sindiremiyorum...
                Maçı izlemedim ama stadda ses çıkmadığını bana söylediklerinde bu sene ne olursa olsun maç izlememeye ant içtim.

Aklıma gelen ne varsa saydım o seyirciye. Herşeydan bihaber. Tamamen futbol cahili bir kitle.

Yorum

• trabzonsppor un menfati nasil olur fb nin düsmemesi? yani su havuzdan gelir filan hakikaten matematik yapsak menfatine mi geliyor bize? cünki etikden temiz cikan birini zaten düsüremezler ki?

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçı izlemedim ama stadda ses çıkmadığını bana söylediklerinde bu sene ne olursa olsun maç izlememeye ant içtim.

Aklıma gelen ne varsa saydım o seyirciye. Herşeydan bihaber. Tamamen futbol cahili bir kitle.
                    İyi ki izlememişsin iyi ki. Her anı tribünden bir tepki beklemekle geçen işkence dolu bir 90 dk. idi benim için sadece. Futbolmuş, skormuş bana ne. Play-off'a lider girsem ne olur omurgamı kaybettikten sonra. Kimse kusura bakmasın, kim ne derse müstehaktır; ha diyenler bizden temiz midir? Hayır.
                    Kokuşmuş düzenin bir parçası olmayı kim bize lâyık görmüşse ona her şey müstehak. Tribünde laylaylom eğlenmeye devam etsinler hiçbir şey yokmuş gibi. Oturup 2 dk. hiçbir şeye kafa yormasınlar.

Yorum

• çok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.

S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.

S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.
                        Ha fb düşecek, Trabzonspor Kupasını alacak yani

Yorum

ozaman özkan sümerin yaptığı gibi adam giib bırakır.

Yorum

O zaman seyircinin lafını dinleyip istifa edebilir. Çok zor değil. Siyasi baskı da havada kalmış olur böylece. Şahsen inandırıcı bulmadım ama doğru olabilir bilemem

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonsppor un menfati nasil olur fb nin düsmemesi? yani su havuzdan gelir filan hakikaten matematik yapsak menfatine mi geliyor bize? cünki etikden temiz cikan birini zaten düsüremezler ki?
                              Başkanın bu kararı alırken,Trabzonsporun değil kendi menfaatlerini ön planda tuttuğunu düşünüyoruz..

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ha fb düşecek, Trabzonspor Kupasını alacak yani
                                kupa falan imkansız

Yorum

Yükleniyor...
                                X