Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyasi yalakalar klube baykus gibi coktuler,taraftara ne demeli 2 polar 2 atki yeter.
    B

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyasi yalakalar klube baykus gibi coktuler,taraftara ne demeli 2 polar 2 atki yeter.
      B
      evet bazi taraftar kismi malesef böyle !!!

Yorum

• parayı delice seven gençler... bugün rezilliğinizi tüm türkiye gördü...
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biyerleri yemedikleri için yarın seçimden sonra belki inkar ederler ondan

neşet yalçın kim bileniz var mı
          son dönemlerde yıldızı parlayan fenerbahçeli yönetici...ali koç un aldığı ceza sebebiyle kendisini geriye çekmesiyle, neşet yalçın ön plana çıkmaya başlamıştır...fenerbahçenin genç, dinamik, aydınlık yüzlerinden biridir..

2007 yılında yapılmış bir yorum..

son dönemlerde yıldızı parlayan fenerbahçeli yönetici...ali koç un aldığı ceza sebebiyle kendisini geriye çekmesiyle, neşet yalçın ön plana çıkmaya başlamıştır...fenerbahçenin genç, dinamik, aydınlık yüzlerinden biridir...

Yorum

• Neşet Yalçın Aziz Yıldırım'ın akrabasıdır. Kuzenidir.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2008 den beri yönetime karşıyım ama hiç bir zaman bunlara istifa demedim! Karşı Olduğum iğrenç ötesi sisteme karşı burada doğruları söyledim.Hakaret,küfür ve eleştri yediğim insanların şu istifa seslerine rağmen İstanbul Hayranı Şener istifa etse ne olcak giden ve gelen zihniyet arasındaki farkı söyleyin hele ?

Siyasi İradeyi Trabzonspordan Ayırmadıkça,Kunduracılar Caddesinden çıkmadıktan sonra ve Önce Trabzonspor demedikten sonra..

Kombine Yerine TS'ye delege olun..
              "Siyasi İradeyi Trabzonspordan Ayırmadıkça,Kunduracılar Caddesinden çıkmadıktan sonra ve Önce Trabzonspor demedikten sonra.."
              işte meselenin kilit noktası tam da burası.altına imzamı atarım...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2008 den beri yönetime karşıyım ama hiç bir zaman bunlara istifa demedim! Karşı Olduğum iğrenç ötesi sisteme karşı burada doğruları söyledim.Hakaret,küfür ve eleştri yediğim insanların şu istifa seslerine rağmen İstanbul Hayranı Şener istifa etse ne olcak giden ve gelen zihniyet arasındaki farkı söyleyin hele ?

Siyasi İradeyi Trabzonspordan Ayırmadıkça,Kunduracılar Caddesinden çıkmadıktan sonra ve Önce Trabzonspor demedikten sonra..

Kombine Yerine TS'ye delege olun..
                Gümrükçüoğlu'nun Kunduracılar ile ilgili bir planı yok mu, komple yıkıp AVM yapsınlar...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...
                  Demirören o koltuğa aday olurken ilk destekçileri Fenerbahçenin ceza almamasını destekleyen kulüplerdi (Gençlerbirliği gibi) Fenerbahçe biraz bekledi, zamanı geldiğinde Demirören'i destekleyeceğini açıkladı.

Hal böyleyken bizim Demirören'i destekleyip desteklemememiz yönetime sokabileceğimiz üye sayısı dışında hiç bir öneme sahip değildir. (Hoş TFF yönetiminde üyemiz varken de yokken de bizim açımızdan bir farklılık olmadı bugüne kadar ya, orası da ayrı bir muamma.)

Aynı zamanda başkan adaylarından birisi olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun desteklenmemesi bu yönetimin ipini çekecek olan olayların başlangıcı olacaktır. Hacıosmanoğlu'nun bugünkü (25 Şubat 2012) açıklamaları ile muhalifler açısından yeni bir süreç başlayacak, ve bu süreç eminim ki yönetimi çok yıpratacaktır. Kaldı ki bu yıpranma asbaşkanı feda ederek telafi edilemeyecektir.

Bu durum yönetimin, gerek kulüp içinde gerekse kulüp dışında gelişen olaylar karşısında bir strateji geliştiremediğinin delilidir.
                  Hacıosmanoğlu'na büyük destek
                  26 Şubat 2012 / 19:09
                  İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözlerine büyük destek var...
                  Ankara'da yarın yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Trabzonspor yönetimine kızarak adaylıktan çekilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kararı Trabzon'u karıştırdı.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun, dün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, eski bir Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve iyi bir Trabzonlu olmasına rağmen yönetimin tavrına tepkisi camiadan da destek gördü.
                  Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener yönetiminin desteğini alamadığı için TFF adaylığından çekildiğini açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan adayı Yıldırım Demirören'i destekleyeceğini açıklayan Sadri Şener'in Trabzon gerçeğini anlamadığı, Aziz Yıldırım ve Mecnun Odyatmaz'ın tehditlerinden korktuğu için Demirören'i desteklediği şeklinde yorumlandı.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarındaki, "Tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener'i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır." ifadelerine Trabzon'da taraftarlar ve bir çok kongre üyesi de destek verdi.

Trabzonspor'un Mersin İdman Yurdu maçı için meydanda toplanan ve stat çevresine gelen bordo - mavili taraftarlar, Başkan Sadri Şener'in başkan adayı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu değil de Fenerbahçe'nin desteklediği Yıldırım Demirören'i desteklemesini doğru bulmadığını ve istifa etmeleri gerektiğini söylediler.

DEMİRÖREN'İ BEŞİKTAŞ TARAFTARI BİLE İSTEMİYOR
                  Taraftarlar, Yıldırım Demirören'in de Trabzonspor'un hakkı olan 2010 - 2011 sezonunun şampiyonluk kupasını kendilerine vermeyeceğini, küme düşürme yerine puan silme ve para cezasıyla şikecileri kurtaracağını iddia ettiler. Yıldırım Demirören'in çok fevri hareketleri olduğunu da iddia eden taraftarlar, şu ifadeleri kullandılar;

"Beşiktaş'ı canından çok seven siyah - beyazlı taraftarlar bile Yıldırım Demirören'i istemiyor. Son maçta da gördük. Taraftarlar İnönü Stadı'nda güle güle dedi. Tribünlerden, 'Demirören güle güle şimdi düşünsün Türkiye', "FENERBAHÇE'MİZ" 'Yıldırım Demirören bay bay', 'Kurtulduk' tezahüratları yükseldi. Sadri Şener bunu da mı görmüyor. Dik durma ile mantıklı hareket etmeyi bilmeyen biri. Kendi teknik adamları Del Bosque, Tigana ve oyuncularına UEFA nezdinde ödediği tazminatın 15 milyon euro olduğunu herkes biliyor. Böyle tutarsız birinin federasyon başkanı olması Türk futbolunun sonu olur. Bundan sorumlu olanlar da Yıldırım Demirören'e destek verenler olacaktır" (haber61)
                  ...............................

Sonun başlangıcı...
                  En son bkandil tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 22:48.

Yorum

• Bu forumda da jan mari başkanına ve grubuna laf söyletmeyen arkadaşlar vardı , hala buralardalar mı acaba ? Var mı yüzleri ?

Yorum

• Kaya Çilingiroğlu'na bir kez daha helal olsun.Adam TS yönetiminin yerine konuşuyor.Helal olsun Kaya bey'e....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neşet Yalçın Aziz Yıldırım'ın akrabasıdır. Kuzenidir.
                        başkan yardımcısı neşet yalçın ve cengiz zülfikaroğlu olacakmış birde mahmut uslu yönetimde vay halimize

Yorum

başkan yardımcısı neşet yalçın ve cengiz zülfikaroğlu olacakmış birde mahmut uslu yönetimde vay halimize
                          Bu Federasyonu Mahmut Uslu, dolayısıyla Aziz Yıldırım yönetecektir...

Yorum

Son anda değişiklik olmuş Neşet Yalçın çıkarılmış yerine başkası alınmış..

Yorum

• Allahim sen bana yardim et sen bana sabir ver
                              kufur etmek istiyorum kafayi yiyorum bana yardim edin arkadaslar bi seyler yapin

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son anda değişiklik olmuş Neşet Yalçın çıkarılmış yerine başkası alınmış..
                                kardeş emin ol aziz atamıştır

Yorum

Çalışıyor...
                                X