Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Demirören herkese mavi boncuk dağıtıyor herhalde..
    Hem şike yapan,hem şikeden mağdur olan ondan yana..
    İki kulüpten biri mavi boncuk alamayacak.
    Acaba hangisi...
    Fener alacak orasi kesin.

Tekrar izleyelim..

Sadri Sener'in destekledigi isim...

"Maalesef Fenerbahcemizin adi..."

Yahu adam aglayacak neredeyse.
    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 00:21.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• * Son şakasını yaptı, bu sefer güldürmedi...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türk futbolunu geleceği tupcuye mi bağlı maa padişah gibi bütün disiplin kurulları falan elinde feneri kurtaramadı bu işler sıkar gerekirse 3 yl gitmeyelim demek fenerin desteğini almak için yapılmış bi konuşmadır tupcu kendi başına puan şiliym avrupaya gitmeyelim diyemez uefa boru değil bu kadar kötümser olmayın ya haklı olmanın gururunu yasayn
        birde ters açıdan bak tff nin başına şikeden yargılanan adamı getirmek bile uefa için ceza vermeye yeterli bir delildir.onun için seçildikten sonra ne karar alırsa alsın bana göre bu adaylık bile başlı başına şikeyi örtbas etmektir.ceza için yeterlidir seçilmesi
        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Ya twitter da falan kimseden ses yok.Ne bekiroğlu,ne ağaoğlu..Taraftar ayağa kalktı,kimse tınlamıyor..Varmı takip edilecek bi yönetici veya camiada söz sahibi bi vatandaş
          Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne mailler attim, okuduklarini bile sanmiyorum. UEFA'dan utansinlar..
            Şimdi de bizim yönetimi uefa ya şikayet edelim...Şikecileri destekliyorlar diye..Tövbe tövbe...Şirazemiz kaydı yahu...
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• yeni yönetim istiyoruz yeni başkan adayım gamze hanımdır şu süreçte yönetim onun kadar sıkıntı çekmemiştir trabzonsporun hakkını çok iyi savunur
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Herhalde 3-4 saattir yazmadan okuyorum ki elimden kazalı bir yazı çıkmasın!

Enteresan olanı "başkanın bir bildiği vardır."

Demirören lafını etmiş : "gitmeyelim avrupaya...", ""fenerbahçemiz..."

Şimdi bu lafların aksini düşüneceğim birşey mi söyledi demirören de biz bu adamı destekleyeceğiz?

Fenerin desteklemesi de üzerine tuz biber!

Ne bildiği olabilir Sadri Şener'in??

Feneri kurtaracak, onu anladık.

Bizden fazla bir tek şey bilebilir, geçen sene bir haltlar yemişlerdir, yedikleri hurmaların tırmalamasından korkuyorlardır. Bak orada bir bildikleri vardır diyebilirim.

Lakin bu def olup gitmelerini talep etmem için çok daha geçer sebeptir.

Fazla acı çektirmeden gidin. Gidin ki yüz yüze bakabilelim. Yoksa yüzümüze bakamayacak kadar sıkıntılı bir ilişkiniz olacak!

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi de bizim yönetimi uefa ya şikayet edelim...Şikecileri destekliyorlar diye..Tövbe tövbe...Şirazemiz kaydı yahu...
                  UEFA'dan utansinlar derken sunu kast ettim: UEFA ona gelen mailleri okuyor, ama TS Kulübü yada Yönetimi ona gelen hicbir maili okumuyor bence. Bundan dolayi utansinlar yazdim.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• benim başkan adayım şenol hocadır olmazsa tekin küçükalide olabilir
                    biz istinyedeyken tekin küçükali yanımızdaydı

Yorum

• ben kulübe bunu yolladım:
                      Tabiri çaizse bir delinin bir kuyuya taş atması sonucunda, kuyu etrafında toplanılıyor.
                      Biz onlardan olmayalım.
                      Trabzonspor onurun, adaletin, başkaldırışın simgesidir.
                      Kendi yönetim kadronuzu geçtim, Trabzonsporu bu oyuna sokmayın.
                      Çokmu kararsız sınız İSTİFA edin.

Bir Trabzonspor Taraftarı

Yorum

• Bu adamın adını bile ağzına alan olmadı.Sizin de Sadri'den farkınız yok.Susun.

Yorum

• Artık bu karardan sonra başkan istifa etmesede yönetimde çözülmeler olası görünüyor.

''trabzonsporluluk, adaletsiz bir kavgaya girmektir, tüm gövdenle, tüm tutkunla, hesapsızca ve mucizeler yaratmaktır ERDEMLİCE .''

Twitter profiline bunu yazan bir adam(tuncay bekiroğlu),bu karardan sonra nasıl kalacak o yönetimde??
                          Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• valla sadri fenere okadar sinirliyimki aklıma ibrahim başkan gelmiyor bile

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Son şakasını yaptı, bu sefer güldürmedi...
                              Ne yalan söyleyeyim ben gülüyorum. Bu adami desteklemeleri bile basli basina gülünecek bir olay.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adamın adını bile ağzına alan olmadı.Sizin de Sadri'den farkınız yok.Susun.
                                bu adam da kim

Yorum

Çalışıyor...
                                X