Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetimden hala bir ses yok değil mi....kişisel hesaplardan birşeyler diyolar mı?
    Tuncay Bekiroğlundan bir çıkış umuyordum ama şimdiye kadar çıt yok
    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Benim bu tavırdan anladığım şudur ;

Trabzonspor geçen sene şike yapmıştır.Tapelerde olmayan başka şeyler dönmüştür.

Yasa değişikliğine onay veren, 58 değişsin diye çırpınan, Y.D'yi destekleyen bir kulüp temiz olamaz.Net.

(Bana bu satırları yazdırdılar ya ahirette iki elim yakalarında olacak)

Yorum

• Yarınki maçta statta neler olacak çok merak ediyorum

Yorum

• büyük ihtimalle yarın bir açıklama gelir yönetimden .,çok merak ediyorum ne dicekler neyi bahane edicekler...
          okupayı bahane ediceklerse ben istemiyorum kupayı şampiyonluğumuzu göz yaşlarıyla ,karda kışta olimpiyata gitmekle bir nebze de olsa yaşadık.ama bu tavır;fenerbahçemiz diyen bir adamı nasıl destekleriz ya bunun mantıklı bir açıklaması olamaz hemde trabzonlu bir başkan adayken...
          ŞOKLARDAYM böyle bir kararın izahı olamaz...

Yorum

• 2008'den beri diyorum daha ne diyeyim İstanbul hayranı Başkanımıza!!
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesele,sonunda pazarlıklar neticesinde gelecek bir kupa değil ama.O zaten hakkımız ve kazanmak için terden geçtim,kan akıttılar futbolcularımız.Kimsede ucuzlatmamalı,aklınca şark kurnazlığı yaparak değerini düşürmemeli..
              Diyelimki sadri şener ıbrahim ethemi destekledi ve seçilemedi bu durumun bize ne yararı var o zaman fener küme mi düşecek fener zaten küme düşecek yeni seçilen başkanla bu iş düzelmez maa kurtaramadı kaçtı gitti tupcu hiç beceremez bu işleri sadri şener bazı sözler neticesinde destekde bulunması gayet normal
              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Sadri Şener bu süreçte bizleri hep kandırma yoluna gitmiştir...

bu son olay da alenen yalancı olduğunun kanıtıdır... daha geçenlerde demedin mi başkan şaibeli biri olmamalı diye. idianame ile ilişkili olmamamlı diye.. buna bir cevap versin hele..
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim bu tavırdan anladığım şudur ;

Trabzonspor geçen sene şike yapmıştır.Tapelerde olmayan başka şeyler dönmüştür.

Yasa değişikliğine onay veren, 58 değişsin diye çırpınan, Y.D'yi destekleyen bir kulüp temiz olamaz.Net.

(Bana bu satırları yazdırdılar ya ahirette iki elim yakalarında olacak)
                  Hiç alakası yok. Tamamen kazanan tarafta olmayı seçtiler. Pastadan pay almak için. Bence yanlış ama olan bu.

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tuncay Bekiroğlundan bir çıkış umuyordum ama şimdiye kadar çıt yok
                    açıkçası şu yönetimde takdir etdiğim tek kişi tuncay bekiroğlu...o kalsın diğerleri gitsin.vakit espiri değil icrat vakti...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener bu süreçte bizleri hep kandırma yoluna gitmiştir...

bu son olay da alenen yalancı olduğunun kanıtıdır... daha geçenlerde demedin mi başkan şaibeli biri olmamalı diye. idianame ile ilişkili olmamamlı diye.. buna bir cevap versin hele..
                      Temmuz 2011'den bu yana o kadar celiskileri varki, buraya yazmaya kalksam en az 2 saatimi alir.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bide şu var fenerin desteklediği kişiyi biz niye destekliyorms onlar müslümaniz diyorsa biz din mi değiştirecez demekki çıkarlarımza uyuyor y.demirören başkanın illaki bi bildiği vardır
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• arkadasim demirorenin stratejisi belli ceza yok gerekirse avrupaya gitmeyelim.... neyleyim kupayi bize bu sureci yasayan adamlar cezasini cekmedikten sonra, gecen sene sampiyonluk kupasiyla meydana girecek takimi izleyemedikten sonra neyleyim teneke parcasini... dolayisiyla s.sener in izlemesi gereken tek yol suclularin ceza cekmesi icin ugrasmaktir

Yorum

• İlk olarak muhammet terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarınki maçta statta neler olacak çok merak ediyorum
                            * Hiç bişey olmaz garanti ediyorum. Sadece Yönetim'den ibaret değil Trabzonspor, birde görünmeyen yüzü var !
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• inşallah y.d 'nin seçilmesini garanti görüp yönetimine 3-4 kişi sokup ellerini güçlendirmek için verilmiş bir karardır yoksa başka izahı yok bu durumun.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Farklı açıdan yorumlayalım: Trabzonspor'la birlikte savaşacağı yerde kaçtı gitti. Yüz üstü bıraktı. Sonra muhalefetinden korktular tekrar kulübe döndü, kontrat yaptırdı çalışmaya başladı. Sonra sen şike soruşturmasında kan kusarken, üstelik kulübünde çalışırken bunların amiral gemisi Hürriyet'te işe başladı...
                                Hürriyette yazmaya başladığını bilmiyordum.Siz söyleyince gördüm.Ama bu karar kendisini bağlayan birşey,savunulacak tarafları bulunabilir.Medyada düşman saflarında bile sesimizi çıkartıyorum,hakkımızı savunuyorum diye bir gerekçe öne sürerse hak bile veririm(yazılarının içeriğini bilmiyorum).Beni asıl ilgilendiren şey Trabzonspor kulübünde çalışırken,yada kulübü temsil ederken neler yapmış,ona bakıyorum.O dönemde çok radikal bir çıkış yaptı,istifa etti.Ona da yanlıştı diyemem,o bir isyandı,diklikti ki bu bizim doğamızda var.Bundan dolayı Özkan Sümer'e ahlaksız denilemez,birisi çıkıp yanlıştı der,başkası doğruydu,ama ahlaksız denemez.Şu an Sadri Şener'in yaptığı şey ahlaksızlık,omurgasızlık...

Yorum

Çalışıyor...
                                X